cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Porodilište Jezero 21.04.2008

clock-img

23.11.2010, 18:51

clock-img

tehna

pencil-img

224

napokon je otvorenje drago mi je zbog trudnica koje ce se poroditi na jezeru abd eto meni se nije dalo da bar jedno rodim u novoj bolnici svo cetvoro sam rodila na kosevo. user posted image user posted image user posted image user posted image porodiliste zaslusuje stvarno najbolje jer tamo se radjaju novi zivoti user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2010, 23:10

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

od sutra user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.11.2010, 23:13

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Konacnouser posted image user posted image user posted image ,hajde aBd taman drugo da rodim na Jezeruuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

23.11.2010, 23:20

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.11.2010, 00:09

clock-img

BBubica

pencil-img

296

Cetvero i sve na Kosevu :)
Sta reci, svaka ti cast!!
A ja vec kukam kako cu ovo jedno, jos ce me zapasti nova bolnica
Sad si me postidila user posted image

clock-img

24.11.2010, 08:56

clock-img

tehna

pencil-img

224

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2010, 09:34

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Baš mi je drago da je otvorenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugo dijete idem gore roditiuser posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

24.11.2010, 10:07

clock-img

anidla

pencil-img

3683

jeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

drugo dijete akbgda jezerooooo

svim trudnicama koje trebaju da se porode zelim im da se porode od 25-tog user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

24.11.2010, 10:12

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Maloprije na kantonalnoj prilog s jezera...

Kazu 36 zena i 6 beba jutros preselili...
Ostale jos bebe u inkubatorima i dvije zene koje se poradjaju...

Znaci, trudnice, mozete i danas, pa da vasa beba bude prva u novom objektuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

24.11.2010, 10:35

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Sretno trudniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vama i vasimuser posted image user posted image user posted image user posted image
ps.bas me mami ovo porodilisteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a rekla da necu viseeeeeuser posted image

clock-img

24.11.2010, 11:27

clock-img

djda

pencil-img

18

Ja mislila da se porodim u VOjnoj ipak...sad ce svi ici na Jezero,pa ce oko mene brinuti vise i babice i doktori:))mislim da je vazno imati nekoga"svog"tu,a ja u Vojnoj imam,sad sam u dilemi sta da radim...

clock-img

24.11.2010, 17:48

clock-img

colito

pencil-img

147

clock-img

24.11.2010, 18:55

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

evo sad gledala na vijestima na kantonalnoj prilog, rasplakala sam se, predivno

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

24.11.2010, 20:22

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Hvala Vladi Turske sto su nas dobro "pogurali" u obnovi porodilista...user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

24.11.2010, 23:41

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

rođena prva beba na Jezeru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

24.11.2010, 23:45

clock-img

colito

pencil-img

147

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2010, 00:47

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: salmy

Sretno trudniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vama i vasimuser posted image user posted image user posted image user posted image
ps.bas me mami ovo porodilisteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a rekla da necu viseeeeeuser posted image

Sad mi dođe da rodim treće!!! user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

25.11.2010, 10:51

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gledam otvaranje Jezera na TVSA.
Stvarno sam sretna, konacno nesto lijepouser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

25.11.2010, 11:01

clock-img

gagach

pencil-img

1195

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

clock-img

25.11.2010, 11:02

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

zakasnila sam da vidim na tv-u user posted image
nema veze, bitno je da je konačno klinika preselila u bolju zgradu i da konačno imamo bolje uslove za liječenje i porađanje,a naravno i za potpomognutu oplodnju, kako su obećali user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

25.11.2010, 11:20

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Tko mi je drago što će se budući građani i građanke Sarajeva rađati u uslovima koje zaslužujuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . a i za potpomognutu očekujem bolje uslove i aparaturuuser posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

25.11.2010, 14:11

clock-img

emy24

pencil-img

222

IZVORNA PORUKA: lamama

Tko mi je drago što će se budući građani i građanke Sarajeva rađati u uslovima koje zaslužujuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . a i za potpomognutu očekujem bolje uslove i aparaturuuser posted image user posted image user posted image

sve je to ok,ali sta je sa nama koje ne zivimo u SAREJEVU,mislim da i mi zasluzujemo ako nista barem ono osnovno da je cisto,novo,i pristupacno....a ne klaonice gdje nema nikavog reda i gdje ujutro donesu porodilji posteljinu i da sama sebi mjenja jer ce vizita doci....nije samo Sarajevo jedini grad u Bosni,pa je tamo sve najbolje.....hocemo i u drugim gradovima bolja rodilista

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

clock-img

25.11.2010, 18:25

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

user posted image user posted image user posted image user posted image .....napokon malo finih vijesti...nadam se da neće biti previše gužve

clock-img

25.11.2010, 18:28

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

IZVORNA PORUKA: acudesa

I, ja mogu potvrditi da je moj doktor rekao da je otvorenje u cetvrtak..pa ja idem da me radi gore..
bit cu "prvi miom Jezera"user posted image user posted image

Sretno mila,,,,,,

clock-img

25.11.2010, 21:12

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

danas bila na kontroli na Jezeru, moram reci da super izgledauser posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Zadnji članci

article-img