IZVORNA PORUKA: mama_alma
IZVORNA PORUKA: Arminaa
IZVORNA PORUKA: mama_alma
IZVORNA PORUKA: Arminaa
Ne znam kakav je to odnos sa pacijentom kada zenu koja je prosla pakao da zatrudni, izmedju ostalog 7 vantjelesnih i koja je primljena u bolnicu zbog krvarenja u viziti pita: A kol'ko ti je godina? Da ne bih sad opisivala cijelu situaciju, mislio je sto ce njoj sve to jer je u godinama, kao da nema pravo na dijete samo zato sto je starija od 40 godina. Svi smo ostali zabezeknuti tada, a jos dva puta mi se zadesio u viziti i stvarno me se nije dojmio njegov odnos prema pacijentima. Ja ne dovodim u pitanje njegovu strucnost, a mozda je sa svojim pacijentima ljubazan .
iskreno, čitam i ne mogu da vjerujem jer znam da jed pomogao ženi od 46 godina da ostane trudna
Ne bih ni ja vjerovala da nisam bila tu prisutna, mozda je imao los dan .
moguće, a da li sam ja ono pročitala da si ti imala primjedbe na još neke ljekare sa GAK-a, izvinjavam se unaoprijed ako griješim
Ne zeleci ulaziti u bilo kakvu raspravu, pitam se cemu ovaj tvoj zadnji komentar
?
Draga moja, ne grijesis kad kazes da sam imala primjedbe na jos neke doktore na GAK-u, ali kakve to veze ima sa mojim misljenjem o Godinjaku? Isto tako sam imala samo rijeci hvale i divljenja za neke druge doktore sa GAK-a, sto ocito nisi procitala. Ili je to nas mentalitet, da ruzne stvari bolje pamtimo
. Ovo pisem ne zeleci da ispadne kako sam ja osoba nezadovoljna svim i svacim sto bi se iz tvog komentara dalo naslutiti. Zar nemam pravo iznijeti svoje misljenje i iskustvo za bilo kojeg doktora, a na moju zalost, zbog rizicne trudnoce, srela sam ih puno vise nego sto sam zeljela, pa sam zbog toga i mogla komentarisati vise doktora.
Na kraju krajeva, zar ova stranica i forum ne postoji kako bi razmijenili misljenja, iskustva i olaksali sebi odredjene nedoumice?
Jos jednom da napomenem da ne zelim ulaziti u bilo kakvu raspravu s bilo kim na forumu, tako da je za mene ova tema zavrsena, a tebi od srca saljem veliki