Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
eh, ja sam nekad davno u skoli bila uvijek najbolja u pisanju sastava, pisala sam i pjesme u pubertetu, al vec godinama nemam nikakve inspiracije
01.03.2010, 17:20
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: sara.at
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Neko je lijepo posadio...zalijeva i ubire plodove....sve onako natenane, a pod velom "misterije" ....sad se vidi sad se zna..
a jel ti to meni ? a tesko bilo onda zasaditi
Nije tebi, mila....onako, slučajno se uklapa
22.05.2010, 21:01
Evelina..
20
Super ste cure Evo i od mene tri teme, ako ima neka od vas inspiraciju dobro bi mi doslo. traba mi na engleskom nesto ukratko, ili na nasem bosanskom.... Omiljeni dan... Moja omiljena serija.. Moja prv ljubav...
Hvala unaprijed...
23.05.2010, 04:10
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Evelina..
Super ste cure Evo i od mene tri teme, ako ima neka od vas inspiraciju dobro bi mi doslo. traba mi na engleskom nesto ukratko, ili na nasem bosanskom.... Omiljeni dan... Moja omiljena serija.. Moja prv ljubav...
Hvala unaprijed...
daj ba nemoj nas ložiti
24.05.2010, 14:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
eh, ja sam nekad davno u skoli bila uvijek najbolja u pisanju sastava, pisala sam i pjesme u pubertetu, al vec godinama nemam nikakve inspiracije