Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ti njega na plivanje..ja sam isla na balet....a ti nisi kriva..
18.04.2014, 16:50
Berna2
27
Mom sinu su kazali da je skolioza ali da prvo uradi magnet.Da li se taj magnet mora uraditi jer on je jos mali pet i pol godina.Na sistematskom su mu to kazali.Vjezbe vec smo poceli raditi a vodi ga prof.Gavrankapetanovic Hvala jnaprijed
20.06.2017, 12:07
Amnicaa
2
Pozdrav svima,malo kasnim ,ali htjela bih pomoci onima koji se bore sa skoliozom kod djece. Imam dosta iskustva sa nasim ali i stranim doktorima jer je moja kcerka operisana u Zagrebu. Nasi doktori su je unistili i nije nam padalo na pamet da se operise ovdje. Sve se hB odlicno zavrsilo i mi smo prezadovoljni. Pitajte sta god vas interesuje. Veliki pozdrav za svee!
20.06.2017, 12:09
Amnicaa
2
Sto se tice dr. Perinovica,dr. Biscevica bjezite od njih molim vass!!!
20.06.2017, 12:58
loptica7
44
Kojeg dr. preporucujes? Mojih 2 ima skoliozu, ali je jos u pocetnoj fazi...dakle nisu mjereni stupnjevi zakrivljenosti i nismo radili nikakva snimanja. Prema dr. to je jos ispod 18° zakrivljenosti. Sad trebaju na kontrolu i radjene su samo vjezbe.
20.06.2017, 13:36
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: loptica7
Kojeg dr. preporucujes? Mojih 2 ima skoliozu, ali je jos u pocetnoj fazi...dakle nisu mjereni stupnjevi zakrivljenosti i nismo radili nikakva snimanja. Prema dr. to je jos ispod 18° zakrivljenosti. Sad trebaju na kontrolu i radjene su samo vjezbe.
samo djecu na plivanje najmanje 2X sedmično i ima da budu k'o strijele
21.06.2017, 11:42
salmana
321
Dr Edin Buljugic, ordinacija "Sporticus" na Ciglanama, a na bazenu Otoka radi s djecom po Shrotu (+plivanje).
Sve preporuke, jedini fizijatar u gradu koji zna sta I kako se radi!