IZVORNA PORUKA: canim
Hvala Dalija , imamo mi ovdje kupiti curekota u zrnu, to jako cesto koristim kao i druge sjemnke. Ulje isto ima kupiti ali pretpostavljam da ga ipak tamo malo drugacije pripremaju zato sam i pitala koje je najbolje. A zemzem of course gdje ce doci bez toga.
Pa eto, nista ti drugo ni ne treba
Curekot (u zrnu ili ulju), zemzem, i med i to je to. Nsto si spominjala ima li kakav pekmez ili sto, to mozda ima ali vjeruj mi da ja ne znam, nisam nikad kupovala takvo sto. Isto tako i kremice, mozda imaju ali ja ne znam.
Ne znam zna li tm arapski, ali ako zna neka potrazi nesto sto tebe zanima, kremice u apotekama a ako zelis kakav pekmez ili nesto ima veliki market zove se carrefour, tu neka potrazi i mozda nesto nadje. Ja inace tu sve od hrane kupujem.
Kad ce on ovamu i koliko ce biti? Ako nece jos, ja cu mozda uskoro u market pa da vidim ima li pa da ti javim, mozda tm nece imati vremena traziti, ako dolazi poslom. Ako te jos sta zanima reci
< Poruku je uredio Daliyah92 -- 1.2.2013 14:25:38 >