Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
MM ima obicaj kada stojim za sudoperom, sporetom ili sl..da me malo "potapse" po guzi , i to je, naravno, snimo i moj djecak, ali nista nije komentarisao, vec je nakon par dana otisao kod majke i dede, i nakon par sati zove me mama(sva u behutu ), pita jesam li sama, da dodje...I dosla zena sa zabrinutim izrazom lica i pita: "Sine, Aida, nije valjda da te muz istukao??"..Kaze sve nam je mali ispricao... ...Duuugo smo poslije objasnjavali djetetu sta je to znacilo......
Jooooooooj, mishka, kralj je Poljubi ga
26.02.2009, 16:54
camm
1266
moja je nabacila neki karnevalski sesir da samo vidite koliki je to sesir i ona sva ponosna hoda a jadna majko svi gledaju u mene stace ljudi pomisliti da sam joj svoj sesir dala ili da djete nema drugi.. svi se okrecu i gledaju a neki se i smiju a ona ga neda skinuti s glave, tri dana.