Mi smo se vjencali 25.08.
Do tog da na sam ludila, prvo mjesec dana prije sam tri puta vracala pozivnice, jer nisu bile onakve kakve sam ja htjela, pa je bilo i zezancije oko zahvalnica,pa zavrsno srejivanje stana jedino sto je bilo savrseno je vjencanica koju sa izabrala 2 mjeseca ranije.
Na dan vjencanja sam bila smirena, kod mene je bilo sve polako, dok su moji ludili, oko 10 sam otisla na frizuru, pa sminkanje, dosla kuci najela se (ipak je trebalo izdrzat cijeli dan), mama mi je pomogla obuci vjencanicu i bila sam spremna. Svatovi su kod mene dosli oko 3, tu smo sjedili, pili, jeli i onda krenuli, s muzeve strane je po mene doslo oko 30 ljudi, a sa nama je krenulo moji isto oko 30. Kod nas i moji roditelji idu na svadbu, ali i da nije to tako ja nikad ne bih pristala na svadbu bez njih, da ja odem a oni ostanu...nema sanse, srce bi mi puklo. U opcini je bilo vjencanje u 6, a u Crkvi u 7 . Do oltara me je otpratio tata. Nakon vjencanja bilo je slikanje sa kumovima, roditeljima, prijateljima... U salonu je festa pocela u 8, prvo su kumovi usli, pa onda nas dvoje, tada smo otplesali prvi ples i festa je mogla krenuti. Oko 12 je bila torta pa valcer, tu smo bili do 4 ujutro i onda kuci.
Sve ukupno imali smo 406 ljudi na svadbi, i sto je meni najvaznije bilo je sve kako sam i zamisljala, bend je bila odlican (vecinom su svirali zabavne i rok pjesme) i gosti su stalno bili na nogama