cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija

clock-img

02.08.2010, 08:15

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Moja rodica rezervisala u Makarskoj, otišla u subotu, žena izdala, još kodnje idu nekoliko zadnjih godina, ma fuj, jedva našli u Tučepima iznad magistrale po 15 eura. Znači, može im se, pa provode.

clock-img

02.08.2010, 09:54

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Dosli sa godišnjeg - prezadovoljniuser posted image

Hrvatska-rezervisali ranije u mjestu SV. Filip i Jakov ( 2km od Biograda)

Cijena apartmana 40 eura - sve u pločicama, čisto, apartman 30 kvadrata u hladovini. Kupatilo, hodnik, kuhinjica, stolić, krevetić za dijete, naš krevet, tv, satelitska, prekrasan balkon sa setom za sjedenje . A tek ispred kuće - tobogan, ljuljačka za djecu, stolovi za sjedenje za odrasle i vrtne ljuljačke, kapija se zaključava i sve je ograđeno. I puno prostora za igru, kućni ljubimci - cuko, maca i  kornjače. Kuća ima 9 apartmana tako da je i N imao društvo.
I najvažnije - 3 minutice i na plaži si.
Kupovali smo voće, peciva, sladolede i te sitnice, ostalo smo ponijeli. Suncobran i ležaljke imamo svoje. Preko dana bi na plaži ostavili sve stvari - peškire, igračke ( punu veliku torbu igračaka za plažu, bazen, čamac), suncobran, ležaljke i sve bi to zatekli na istom mjestu kad se vratimo sa ručka i podnevnog spavanja.
Jedini nedostatak je što nema debele hladovine kao npr u Tučepima pa N nije mogao pajkiti na plaži.

clock-img

02.08.2010, 10:23

clock-img

tweety

pencil-img

1407

Zanima me jedna stvar,kad rezervišete jeli uplatite avans???

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

02.08.2010, 10:24

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Ja sam platila 40 eura, poslala postom kao vrijedonosnu posiljku

clock-img

03.08.2010, 10:55

clock-img

de_de

pencil-img

639

Je li ko bio u hotelu Salines u Podgori. Ja sam bila u Podgori prije 5 godina i svidjela mi se. Znam da je hotel odmah uz plazu. Znate li kakva je usluga.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

clock-img

03.08.2010, 13:25

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

To je na početku Podgore, hotel je tuzlanski, mislim da je onako osrednje, ako mislimo na isti hotel,

clock-img

03.08.2010, 13:27

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

opet se uzdam u vas :)
dajte mi preporuku (broj na pp) nekoga kod koga mogu sa djetetom na more
okolina makarske, može i omiš i okolina, da znate da je je slobodno od ovog vikenda...treba mi da je blizu plaža i da ima hlada...

< Poruku je uredio acudesa RR -- 3.8.2010 13:28:21 >

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

03.08.2010, 13:29

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Ti bi opet na put user posted image

E neeeeeeeemožeeeeee bez laptopa user posted image

clock-img

03.08.2010, 13:29

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

To je na početku Podgore, hotel je tuzlanski, mislim da je onako osrednje, ako mislimo na isti hotel,

ovo mi se ne čini loše, alma?
voljela bih i sa hranom

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

03.08.2010, 13:31

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: koka i po

Ti bi opet na put user posted image

E neeeeeeeemožeeeeee bez laptopa user posted image

hahhahhah
ma hej!!!
nikako te nema, šta će mi laptopuser posted image

clock-img

03.08.2010, 13:32

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Ko kaže da me nema  user posted image

Evo meeeeeeee navaliiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.08.2010, 13:33

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Acu, saa je sezona, haos je opšti, pokušaj na sve moguće načine, preko neta i slično, a imaš fin hotel i u Gradacu, bosanski, drže oni Bajrovići što drže Evropu, samo ne zanam, čini mi se da se zove grand

clock-img

03.08.2010, 13:49

clock-img

kaktuscic

pencil-img

487

Ja sav vidjo ovu temu... Sinoc pisem tamo na onoj drugoj, ali vidim niko nista, pa evo da i ovdje pokusam.
Treba mi smjestaj blizu plaze, do nekih 100 m, s pogledom na more, u nekom manjem mjestu, Drvenik, Promajna, Gradac... (mogu i Tucepi). Mjesto mi nije toliko bitno, ali mi je bitan ovaj pogled s terase Znaci smjestaj za dvoje odraslih i bebu. (Idemo oko 20-og)
Molila bih vas ako imate neke kontakte da mi posaljete na pp.

clock-img

03.08.2010, 14:43

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

dajteeeee!!!! ne mogu nikog da dobijem na telefon...
pomagajte, dajte mi neki lijep smještaj...
ljubim vas
baško polje, vode, podgora, omiš...tu negdje, blizu mora

clock-img

03.08.2010, 14:44

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

A što nebi u Neum?

Ja tamo ljetujem ,smještaj super odmah pored mora.

clock-img

03.08.2010, 14:47

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

ljubim vas

e jesi nasla kad ces traziti, nisi mogla gori period!!! hem je pocetak avgusta, hem svi hoce prije ramazana da ispucaju godisnji. sad ti je svugdje covjek na covjeku!!!user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

03.08.2010, 14:52

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Sada čitam ovo i rekoh da prokomentiram Promajnu.
Nama je bilo jako lijepo i planiramo i u 9. mjesecu par dana otići, barem produženi vikend.
Smještaj smo našli 20 m od pošte, dakle na plaži. Apartman sa klimom za 4 osobe je bio 50 eura čini mi se (ako nije 45 ili 55, ne znam točno pošto je MM nešto spuštao cijenu, znam da je početna bila 65 user posted image ). Terasa nije nešto posebno, ali meni je odgovaralo da se ne vidi more radi Eme. Uglavnom, zadovoljni smo i vratit ćemo se na isto mjesto.
Prošli vikend opet bili u Promajni, apartman je predobar, terasa super u zelenilu, izolirana, sa tušem vanjskim. Prijatelji su bili tu 8 dana, pa smo se privalili na vikend. Parking odmah ispred. Taj apartman je 70 eura, za 5 osoba, i jako su bili zadovoljni domaćinima. Eh sad, on je dobro daleko od plaže, iznad Konzuma, i na povratku s Emom u rukama, mislila sam da ću imati infarkt user posted image .
Cijene u Konzumu nisu strašne, ali voće na plaži je užasno skupo - 1 kg marelica 35 kuna, breskve 35-40, grožđe 45 kn, jedino su lubenica, banane i šljive bile tu negdje sa našim cijenama. (Ovo govorim početkom 7. mjeseca kad smo mi bili).
Preporuka je restoran Gastro, cijene normalne - skuša na žaru sa prilogom 25 kn kao dnevna ponuda. Jako ukusno i obilno.
Eh zamjerka je da je Promajna jako jako jako dosadna uvečer.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

03.08.2010, 14:53

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

ljubim vas

Acu imas PP.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

12.08.2010, 09:35

clock-img

anidla

pencil-img

3683

HITNO JE!

treba mi jeftiniji smjestaj na 2 noci u Banja Luci za dvije osobe + mala beba....

plsssss help user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

12.08.2010, 09:51

clock-img

sarayka

pencil-img

832

Kakva je situacija na Terme bazenima ove godine, jel neko bio s djecom??
Hvala...

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

clock-img

12.08.2010, 09:57

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: idana_85

TERMALNA RIVIJERA

Ja sam bila prosle nedjelje. Radnim danima je karta 11KM nedjeljom 15KM. Treba poraniti, mi smo sat vremena cekali u redu. Mozes dodati jos 2-3 Km i dobijes rucak, mali neki hamberuger,cheesburger ili chickenburger i pice.
Lezaljka je 4KM, suncobran 4KM,ako iznajmljujes skupa onda je 6KM. a nema sta nema, jacuzzi, bazeni, uglavnom se svugdje moze hodati,samo je u jednom na cosku duboka voda, imas tobogane, bungee jumping( on se placa posebno kao i jos neke didje), imas tunele, djeciji mali bazen, super je, imas u bazenima mjesta gdje mozes dobitri masazu vodom, ima onaj krug gdje te voda nosi,tj vrti u krug....ma super,super je, toplo preporucujem, meni vrijedi svake marke

a da...sada vise ne kontrolisu,moze se hrana unijeti,niko ti nista negleda niti te pita

sarayka evo ti nesto!nadam se da ce ti jos netko odgovoriti?!

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

12.08.2010, 10:08

clock-img

bucka73

pencil-img

21

Sto se tice smjestaja u BL, preporucujem motel MIG. Jeftiniji su od ostalih, u cijenu je uracunat dorucak, uredno je, nalaze se u uzem centru grada. Mislim da imaju svoju web stranicu pa mozes pogledati i rezervirati smjestaj.

clock-img

12.08.2010, 11:29

clock-img

anidla

pencil-img

3683

bucka72, tnx user posted image

sad cu ih zvati

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

clock-img

12.08.2010, 13:42

clock-img

bucka73

pencil-img

21

Nema na cemu.
Sad sam skontala da nam se i bebica isto zove  user posted image

clock-img

12.08.2010, 13:55

clock-img

anidla

pencil-img

3683

a jeeeel? user posted image user posted image user posted image user posted image

jel kod tebe curica ili djecak? kod mene je mali svrco user posted image

Zadnji članci

article-img