Sada čitam ovo i rekoh da prokomentiram Promajnu.
Nama je bilo jako lijepo i planiramo i u 9. mjesecu par dana otići, barem produženi vikend.
Smještaj smo našli 20 m od pošte, dakle na plaži. Apartman sa klimom za 4 osobe je bio 50 eura čini mi se (ako nije 45 ili 55, ne znam točno pošto je MM nešto spuštao cijenu, znam da je početna bila 65 ). Terasa nije nešto posebno, ali meni je odgovaralo da se ne vidi more radi Eme. Uglavnom, zadovoljni smo i vratit ćemo se na isto mjesto.
Prošli vikend opet bili u Promajni, apartman je predobar, terasa super u zelenilu, izolirana, sa tušem vanjskim. Prijatelji su bili tu 8 dana, pa smo se privalili na vikend. Parking odmah ispred. Taj apartman je 70 eura, za 5 osoba, i jako su bili zadovoljni domaćinima. Eh sad, on je dobro daleko od plaže, iznad Konzuma, i na povratku s Emom u rukama, mislila sam da ću imati infarkt .
Cijene u Konzumu nisu strašne, ali voće na plaži je užasno skupo - 1 kg marelica 35 kuna, breskve 35-40, grožđe 45 kn, jedino su lubenica, banane i šljive bile tu negdje sa našim cijenama. (Ovo govorim početkom 7. mjeseca kad smo mi bili).
Preporuka je restoran Gastro, cijene normalne - skuša na žaru sa prilogom 25 kn kao dnevna ponuda. Jako ukusno i obilno.
Eh zamjerka je da je Promajna jako jako jako dosadna uvečer.