Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
klik
bravo JAAAAAAAAA < Poruku je uredio mama alma RR -- 3.1.2011 0:25:39 >
ĐUMBIR
Proba
proba
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa proba
[Sadržaj poruke je obrisan]
link _____________________________:-)
prozor _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
Bravo ja... Sad mi stvarno nije jasno zasto ovo nisam pokusala ranije _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
KLIK _____________________________Jul 20th ...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
...nije komplikovano kako sam mislila _____________________________Jul 20th ...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
http://www.ringeraja.ba/forum/m_517991/mpage_6/key_/tm.htm pa i nije bas lahko < Poruku je uredio Lalana -- 16.1.2011 14:02:37 > _____________________________Moje tri srece...
.
klik Uspjeli smo,uspjeli..... < Poruku je uredio chantal -- 6.2.2011 22:25:13 >
PROBA
Svaki dan naucim nesto novo na ovoj RR. Tnx
klik _____________________________"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
http://www.ringeraja.ba/forum/m_517991/mpage_6/key_/tm.htm
:( < Poruku je uredio henna ze -- 20.2.2011 15:21:13 > _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
klik _____________________________Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Ova dilema se javlja svake godine pred Ramazan, kada mnoge majke žele da poste, ali se pitaju da ...
Trudnica
Pedijatar objašnjava zašto se čini da su slučajevi koinfekcija u porastu kod djece i šta roditelj...
Zdravlje i bezbjednost
Motorni razvoj djeteta od rođenja do odrasle dobi je uslovljen kako sazrijevanjem centralnog nerv...
Odgoj, razvoj i njega
Slomljen zub, pa čak i ako se radi o djeliću zuba, računa se kao rana na koži. Na zub se stavlja ...