Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja mogu preko google chrome , ali ne i preko opere
Jednostavno mi ne reaguje na ono potvrdi
Princip je,kako skontah isti,ali ovamo mi se ništa ne desi,koliko god puta da kliknem na potvrdi
03.02.2010, 17:59
leli§
1201
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: leli§
kod mene je firefox i ne moje :( niti ima ikona niti moze preko linka
napises npr LINK pa ga boldujes zatim copy link teme koju zelis postaviti ...kliknes na link (pored Boja s ispod Podebljano) otvori ti se mali prozorcic i onda copirani link ides na paste na URL... a potom ides na Potvrdi
Visnja, hvala na detaljnom objasnjenu. kakogod,kao sto vec gore navedoh da mi ne uspijeva preko linka: jednostavno ne reaguje kada kliknem da potvrdi... isto kao da nisam ni kliknula, taj maleni prozorcic od linka stoji upaljen i nista se ne desava... hmmmm... izgleda da cu ja biti jedna od onih rijetkih, koja ce da pise ruzne duge linkove :):):):)
03.02.2010, 20:02
Visnja RR
15102
da nemas u svom profilu nesto sto trebas podesiti ... hm...pitacu programera
< Poruku je uredio Visnja RR -- 3.2.2010 20:03:38 >
ja nigdje nemam tu opciju.čak mi na slovenski piše ispod slova B krepko,posevno,pocrtano,a umjesto boja fonta piše mi barva pisave
02.03.2010, 16:08
Visnja RR
15102
milenijum koju opciju?
02.03.2010, 16:17
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
kod mene je firefox i ne moje :( niti ima ikona niti moze preko linka
napises npr LINK pa ga boldujes zatim copy link teme koju zelis postaviti ...kliknes na link (pored Boja s ispod Podebljano) otvori ti se mali prozorcic i onda copirani link ides na paste na URL... a potom ides na Potvrdi
Visnja, hvala na detaljnom objasnjenu. kakogod,kao sto vec gore navedoh da mi ne uspijeva preko linka: jednostavno ne reaguje kada kliknem da potvrdi... isto kao da nisam ni kliknula, taj maleni prozorcic od linka stoji upaljen i nista se ne desava... hmmmm... izgleda da cu ja biti jedna od onih rijetkih, koja ce da pise ruzne duge linkove :):):):)
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
28.04.2010, 00:26
milenium
6133
kod mene ovo ne radi
28.04.2010, 00:28
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: milenium
kod mene ovo ne radi
Znala sam
28.04.2010, 00:30
milenium
6133
ti mene dobro kužiš
28.04.2010, 00:36
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: milenium
kod mene ovo ne radi
koje draga?
28.04.2010, 00:43
milenium
6133
pa onaj neki prozorčić što sam pisala iznad.i ono bold,ja to nigdje ne vidim?!