cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Muzika..koju vrstu muzike slušate ?

clock-img

04.02.2010, 18:53

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Kakoo kad, samo stranu slabije... Volim domaci rock, pop, a i poneki narodnjakuser posted image user posted image

clock-img

04.02.2010, 20:13

clock-img

dana3

pencil-img

2128

Volim grupe koje viseglasno pjvaju, uzivam slusajuci ZAgrebacke Arabeske i njihove izvodbe mnoih pjesama, trenutno se drogiram Zelinim obradama ilahija.
inace-volim da slusam ono sto razumijem ne volim ciguli-miguli pjesme
Sevdalinke obavezno slusam i Safet,Meho, Silvana su eto kao favoriti.

E sad nasa domaca pop rok scena je ok.
Proslo me vrijeme metala i hard rocka-nesto ne mogu zivcima da trpimuser posted image user posted image user posted image user posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

05.02.2010, 18:15

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Prebačeni postovi:

IZVORNA PORUKA: juni

Nedavno sam kupila CD od naseg Mostarca koji se zove Sanel Maric Mara. Vjerujem da je siroj masi nepoznat ali moram reci da me je njegov album Vazduh odusevio, pa ukoliko imate priliku poslusati njegov rad necete se pokajati.

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

05.02.2010, 20:19

clock-img

anidla

pencil-img

3683

eeee, kad se sjetim srednje skole...tad sam slusala Skunk Anansie, jao al sam ih se naslusala....

danas volim sve sto miluje moje usi user posted image Oliver Dragojevic je uvijek u autu user posted image

ma u sustini sve zavisi od drustva, raspolozenja.....turbo folk i te stvari ne volim, ali volim slusati Harisa Dzinovica, sevdah...ma eto svasta se nadje user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

05.02.2010, 20:20

clock-img

anidla

pencil-img

3683

uh zaboravih Dido,Sade....leraksiraju me

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

06.02.2010, 10:12

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Prebačen post: "Bistra voda"

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Pjesma je odlična, tekst super....al sam se razočarala kad sam čula ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=kSv5YQAdWbU

refren je identičan samo sporiji....user posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

06.08.2010, 16:28

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: I and my angel

Svako od nas ima omiljene pjevace,pjesme... Ponekad cujem neku pjesmu,zaboravim i da postoji pa me vrati 5 godina unazad podsjeti me na neko lijepo putovanje... i sl. Ja lusam sve,ali bas sve. Neke od mojih omiljenih su:
SCORPIONS-When you come into my life
CELINE DION-My heart vill go on
TONI BRAXTON -Un break my heart
CECA-Maskarada,Kad bi bio renjen,lepotan,Batali...
DJORDJE BALASEVIC-Neki novi klinci,Jesen stize dunjo moja, D-mol...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

07.08.2010, 10:59

clock-img

dacy

pencil-img

360

Sa compa mi sviraju uvjek isti izvođači, a to su : Gibonni, Oliver, Balašević, F. Sinatra, neke stvari od Severine.
Slažem se sa forumašicom koja je rekla da Sade opušta. Kad slušaš pjesme onda je sve laganini

Soul of My Soul

Zadnji članci

article-img