IZVORNA PORUKA: Puslica
evo jos jedne zabrinute mame ,sa situacijom slicnom kao kod vesele,samo je razlika sto moje cure slabo jedu ne da nejedu nikako nego slabo ,krenule su u vrtic prosli mjesec i tamo isto slabo jedu ,cini mii se od perioda kad smo odbacili hodalice,i ja sve dan dva ,pa faza ,medzutim one i dalje koja kasikica i nema sile vise ,pocnu pljuvat i vadit rukama iz usta,ma ja se nesekiram puno oko toga naravno nije mi svejedno jer su kao manje bas fino jele ,a sto su starije sve losije ,tjesila sam se time mozda sto jedu raznovrsniju hranu pa ih zasiti ali 5 kasika mislim da je premalo ,nekad ali rijetkkoooo se desi da pojedu malo vise ,ali zato popit soka ,caja ,u izobilju ,monte ,smoki ,ali nikada bas nikada nisam ni pokusala da im to dam umjesto obroka ili prije uvijek poslije rucka kao uzina recimo kinder snitu ili sl .e to uvijek hoce ...e od sutra sam odlucila da probam bez sokova koje smo jos podavno reducirali ,bez caja ,dobit ce vodu koju nevole ,nema smokija nema slatkisa ,...da probam mozda je do toga ,mozda i da su lijene da zvacu ,jer je to sve s nogu ,nesjecam se kad su zadnji put jele iz hranilice tj,da sjede u njoj dok ih hranim ,sve s nogu ,,,
ali one traze kad su gladne neznaju reci ali pruzaju ruke u kuhinji ,ali znaci kolicinski malo..
sto ja nabacah svega ,izvinite me plizzzz napola su mi oci ,,,