Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
nesto ti se ovaj donji dio deformisao sa desne strane zijanceru jedan
hahahhhhhhhha jes vala svi bacaju u desno
03.02.2010, 23:30
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
žene ajmo vamo grudnjaci, grudnjaci Još malo pa nestalo
daj kakav po mom ukusu hi hi
de malo priblizi da znam šta tražiš
03.02.2010, 23:31
Apotekarka
3918
Daj bona sta crveno s cipkom je li valentinovo ili nije
04.02.2010, 09:32
Nunichi
4125
Kod nas nema pokolona ove godine...vodimo jedno drugo na koncert Depeche Mode u Zg. Jedva cekam...
04.02.2010, 09:36
leli§
1201
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Kod nas nema pokolona ove godine...vodimo jedno drugo na koncert Depeche Mode u Zg. Jedva cekam...
joj Nunichi nemoj izgubiti glas zezam se. ali ja isto tako volim vise neki dozivljaj/neki gest nego nesto "opipljivo" za valentinovo (ma mislim i dozivljam moze biti opipljiv ali sam mislila na nesto materijalno)
04.02.2010, 09:38
Nunichi
4125
Necu, necu, bicu fina. Ipak smo mi sad roditelji...
11.02.2010, 12:16
mojbebac
885
posto je za koji dan valentinovo da podignem temu, sta cete vi pokloniti vasim muzevima ...... ja sam bas u dilemi, razmisljam, pa bi mi dobro dosla ideja ......
11.02.2010, 12:17
Apotekarka
3918
ja sam svom kupila dzemper,posto stvarno nisam imala ideju a i nemam vrmena dda negdje odem,kontala sam da kupim privjesak sto je Ilhana govorila ali kod nas toga nema...
11.02.2010, 12:22
SdZ
2784
Ja sam svom dragom kupila crvenu majicu dugih rukava "Lacoste",neke cokoladice "Volim te",plisano srce pise"Kiss" i jos nesto u obliku srce i tu pise "Cuvam te u svom srcu" i na tome ima neka koverta i u njoj papir na kom pise"A u pismu pise VOLIM TE NAJVISE"....ovo je zadnje Valentinovo dok smo u vezi
11.02.2010, 12:25
anidla
3683
ako odemo u Zenicu, mm i ja cemo do jednog lijepog restorana na vecericu...Noa ostaje kod sveki
poklone ne kupujemo, ja dobijem cvijece...nekako volimo samo otici negdje na vecericu i crno vino
11.02.2010, 12:37
magnolija*
729
Je li do nas ili samo ja i mm ne volimo Valentinovo ?
Tokom svih ovih godina nikad nam nije trebao nikakav datum (pogotovo ne ovako "javnog karaktera") da jedno drugom nesto poklonimo, iznenadimo ili da se, na samo taj dan, "osjecamo posebno"
11.02.2010, 12:47
mama_debeljuca
908
IZVORNA PORUKA: magnolija_mo
Tokom svih ovih godina nikad nam nije trebao nikakav datum (pogotovo ne ovako "javnog karaktera") da jedno drugom nesto poklonimo, iznenadimo ili da se, na samo taj dan, "osjecamo posebno"
Ovako je i kod nas, nikad ni dok smo se zabavljali nismo valentinovo doživljavali niti obilježavali kao nešto posebno
11.02.2010, 12:56
magnolija*
729
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: magnolija_mo
Ovako je i kod nas, nikad ni dok smo se zabavljali nismo valentinovo doživljavali niti obilježavali kao nešto posebno
Jel ikad neko proguglo o Valentinovu? Kakve to veze ima sa mnom i mm, nasom ljubavi i paznji?
Al dobro, svi smo mi razliciti. Svakom svoje
Respect
11.02.2010, 12:58
Nejrica
351
ni mi to nismo nikad 'slavili'.Nama je svaki dan valentinovoooooo!
11.02.2010, 13:00
Misica84
174
Mi vala slavimo, ali vise iz razloga sto mi je taj dan rodjendan i ja ond dobije 2poklona,
11.02.2010, 13:02
Apotekarka
3918
Mi kad smo skupa svaki dan nam je valentinovo,ali kako je to proglaseno kao dan zaljubljenih slavimo ga nista posebno,neku sitnicu si kupimo i odemo na veceru ako imamo priliku...a cuj sto ga ne bi slavila i Nova god.je proglasena da se slavi pa je slavimo tako i to... Zasto se 8 mart slavi zato sto je proglasen danom zena...
11.02.2010, 13:09
magnolija*
729
Mi kad smo skupa svaki dan nam je valentinovo,ali kako je to proglaseno kao dan zaljubljenih slavimo ga nista posebno,neku sitnicu si kupimo i odemo na veceru ako imamo priliku...a cuj sto ga ne bi slavila i Nova god.je proglasena da se slavi pa je slavimo tako i to... Zasto se 8 mart slavi zato sto je proglasen danom zena...
Ja ne slavim ni 8. mart. A Nova godina mi nije nimalo drugacija od druzenja sa nasom standardnom ekipom
11.02.2010, 13:11
Mamica24
1090
MM ne slavi Valentinovo... kaže da njemu ne treba to da čeka jedan dan u godini da se sjeti kako je zaljubljen u mene..
ja šuplje..
11.02.2010, 13:11
SdZ
2784
Isti smo
11.02.2010, 13:26
magnolija*
729
IZVORNA PORUKA: Mamica24
MM ne slavi Valentinovo... kaže da njemu ne treba to da čeka jedan dan u godini da se sjeti kako je zaljubljen u mene..
ja šuplje..
ma suti i suplja nekad godi
11.02.2010, 13:29
Apotekarka
3918
Ja ne slavim ni 8. mart. A Nova godina mi nije nimalo drugacija od druzenja sa nasom standardnom ekipom
Ti si onda posebna...drugacija...ja volim slavlja vjencanja,rođendane,pa tako i valentinovo...
11.02.2010, 13:38
magnolija*
729
Ti si onda posebna...drugacija...ja volim slavlja vjencanja,rođendane,pa tako i valentinovo...
Pa mozda i jesam Ma ja sam samo realna, sve to razlozim na proste faktore i vidim da to meni nema smisla. Volim i ja slavlja, feste i partijanje itekako, al ne volim ove komercijalizovane datume.
11.02.2010, 13:44
mama_debeljuca
908
magnolija, ispašće da te prepisujem , ali ja stvarno, ne slavim ni 8.mart, što kaže mm to je uvreda za ženski rod, jedan jedini dan u godini je proglašen danom žena. A inače volima slavlja, volimo da se počastimo poklonima,.... ali na neke nama posebne datume ili jednostavno onako bez razloga.
11.02.2010, 13:50
magnolija*
729
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
magnolija, ispašće da te prepisujem , ali ja stvarno, ne slavim ni 8.mart, što kaže mm to je uvreda za ženski rod, jedan jedini dan u godini je proglašen danom žena. A inače volima slavlja, volimo da se počastimo poklonima,.... ali na neke nama posebne datume ili jednostavno onako bez razloga.
Zeno, isto mislimo !
11.02.2010, 18:57
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Isti smo
ja volim sve,samo nek se slavi i nama je svaki dan valentinovo al ne idem svaki dan na večeru u restoran