Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
upravo tako, ja dobru vezu ne brojim kroz godine djece i br djece, zdrav odnos je nešto sasvim drugo Ja opet ne kontam one koje se mlade udaju??? čemu žurba??? strah da ne pobjegne al sve je individualno, bitno je biti sretan i u vezi i u braku bez obzira na godine zabavljanja itd Nismo mi bili par koji je bio nerazdvojan, kao i sada imamo svoje poslove, prijatelje, samostalne izlaske, rekreacije i sl Tako da to dosadjivanje u vezi ili u braku u mom slučaju (bar sad za sad) ne dolazi u obzir, jer oboje nismo dosadni ljudi, tako bar kažu inovativni smo jako i jako smo kreativni, radoznali i sl S nekim je i pola sata provedenog vremena davljenje a sa nekim bi danima bio i kad ode do toaleta nedostaje ti
Slazem se sa svim gore navedenim...ali ovo boldirano mi je pretjerivanje ...to mi je asocijacija na one dosadne parove koje ja zovem "hajmoskupadapiskimo" parovi.
22.11.2010, 21:27
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Uh vesela ja se vec zabrinu reko ti 11 god djevica bila
ali fakat nije provokacija, fakat me zanima kako neki parovi izdrže u dugoj vezi bez seksa?
ako mene pitaš meni je veza bez sexa poluveza
Mislis drugarstvo,,,
bas tako drugarstvo
22.11.2010, 21:31
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ali fakat nije provokacija, fakat me zanima kako neki parovi izdrže u dugoj vezi bez seksa?
Mislis drugarstvo,,,
bas tako drugarstvo
to se zove komunizam ...drugovi i drugarice
22.11.2010, 21:34
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Mislis drugarstvo,,,
bas tako drugarstvo
to se zove komunizam ...drugovi i drugarice
22.11.2010, 21:37
Hanady RR
18727
Bome je i veza... ko ne zna kako je ne može ni pričati o tome...a haman rijetke mogu Ja mogu, 3 i po godine veze čvrste, jake, pune poštovanja i razumjevanja, borbe sa zlim silama oko nas da uspijemo i uspjeli smo 26 kada sam napunila bila sam dovoljno stabilna ličnost da mogu da budem i žena i majka. Do tada sebe sam upotpunila poslom, putovanjim, izlascima, obrazovanjem, prijateljima, poznanicima, rajom po svijetu da imm i sada gdje na vrata da pokucam, kao kćerka kao sestra kao unuka i onda nakon uspješno završene misije prema onima koji su mi najpreči tada bili i omogućili mi da budem to što jesam što sa ponosom posjedujem odlučila sam biti žena. Nisma ni poranila ni zakasnila...na sve stigla sve vidjela i svašta doživjela. Ne žalim ni trenutak koji sam imala prije i niti jedan mi iz veze nije isti kao u braku a svaki je poseban na svoj način. Upravo je onako kako je i trebalo da bude.
22.11.2010, 21:38
Visnja RR
15102
OT
"U svjetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo. U njemu je sve ljepo u njemu je sve njezno, U njemu se sve raduje!!"
22.11.2010, 21:39
Visnja RR
15102
opet se vraćamo na priču o nevinosti a tema je bračna noć.... no, no
22.11.2010, 21:40
Skvo RR
4542
OT
"U svjetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo. U njemu je sve ljepo u njemu je sve njezno, U njemu se sve raduje!!"
Umirem....sada ce ova pjesma do kraja zivota kod mene da ima drugi kontekst...
22.11.2010, 21:49
Hanady RR
18727
opet se vraćamo na priču o nevinosti a tema je bračna noć.... no, no
mislim da je sve Ok samo treba naslov pormneiti u bračna noć...vidim ovo prva nema veze sa većinom koja se javlja
kad se ja sjetim svoga jutra... prvog nakon prve bračne noći eee to su emocije...al mislim beze mi da pišem vidim smisao prve bračne noći u ovome svijetu emancipacije totalno izgubio smisao. A ja sam djevojka sa selaaaaaaaaa rumeno mi liceeeeeeeeeeeeeee umila ga rosaaaaaaaaaaaaaaaaa
22.11.2010, 21:51
Visnja RR
15102
Severina nisam te prepoznala
22.11.2010, 21:53
AMELIC
1152
Svaka čast Hanady Lijepo je ovako nešto čuti...za promjenu
22.11.2010, 21:57
teacher75
5394
meni je 2. bracna noc bila posebna jer smo je proveli na medenom mjesecu u Andaluziji (Spanija) u predivnom hotelu u Cordobi a zatim i narednih 10ak noci mi je ostalo u predivnom sjecanju, skoro svaku noc u drugom hotelu i gradu sirom spanije. nikad to necu zaboraviti
22.11.2010, 21:58
Visnja RR
15102
naravno treba dodati da se ovdje misli na prvu bračnu noć ... Prva bračna noć može biti više puta ...zavisi koliko se puta neko udaje...tako da apsolutno nema veze sa nevinošću ... dakle naše forumašice pišu o svojoj prvoj bračnoj noći... desilo se malo OT kao i obično
22.11.2010, 22:18
teacher75
5394
naravno treba dodati da se ovdje misli na prvu bračnu noć ... Prva bračna noć može biti više puta ...zavisi koliko se puta neko udaje...tako da apsolutno nema veze sa nevinošću ... dakle naše forumašice pišu o svojoj prvoj bračnoj noći... desilo se malo OT kao i obično
evo ja otisla OT, jer sam pisala o 2. bracnoj noci al sta cu kad mi 1. nije bila nista posebno, isto kao i sve noci prije braka a jos bili umorni od vjencanja i uzbudjeni zbog putovanja
22.11.2010, 22:49
Anoniman
ja prvu ''bracnu'' noc imala poslije 7 dana braka dosla mi na dan vjencanja
22.11.2010, 22:51
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: noa
ja prvu ''bracnu'' noc imala poslije 7 dana braka dosla mi na dan vjencanja
e vidiš da si imala RR tada mogla si imati koristan savjet...s početka ove teme o tome se pričalo... obavezno datum vjenčanja prilagoditi dolasku i odlasku šteta ženo što je toliko prolongira
22.11.2010, 22:51
Apotekarka
3918
ja bi ti pronasla kakve bobe da je odgodimo
22.11.2010, 22:54
Anoniman
Hanady i Apotekarka uranila sve sam ja fino izracunala al hajd bolje ikad nego nikad
22.11.2010, 23:17
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Bome je i veza... ko ne zna kako je ne može ni pričati o tome...a haman rijetke mogu Ja mogu, 3 i po godine veze čvrste, jake, pune poštovanja i razumjevanja, borbe sa zlim silama oko nas da uspijemo i uspjeli smo 26 kada sam napunila bila sam dovoljno stabilna ličnost da mogu da budem i žena i majka. Do tada sebe sam upotpunila poslom, putovanjim, izlascima, obrazovanjem, prijateljima, poznanicima, rajom po svijetu da imm i sada gdje na vrata da pokucam, kao kćerka kao sestra kao unuka i onda nakon uspješno završene misije prema onima koji su mi najpreči tada bili i omogućili mi da budem to što jesam što sa ponosom posjedujem odlučila sam biti žena. Nisma ni poranila ni zakasnila...na sve stigla sve vidjela i svašta doživjela. Ne žalim ni trenutak koji sam imala prije i niti jedan mi iz veze nije isti kao u braku a svaki je poseban na svoj način. Upravo je onako kako je i trebalo da bude.
Ja samo da potpišem sa vrlo malim nijansama razlike.
22.11.2010, 23:21
veeseelaa
20552
ja onda nisam dobro skontala temu prva bračna noć je prva bračna noć, zar može biti drugačije bez obzira na nevinost ili ne nisam mislila da se ta noć odnosi samo na priču o sexu, ja o tome i nisam pisala, prije o jutru poslije ipak od te večeri smo udate žene, osjećaji u nama su drugačiji.... zbunjenost, nevjerica i pitanja što mi je ovo trebalo
22.11.2010, 23:22
veeseelaa
20552
ne do mi Bog da je to veče bio i prvi sex, koje bi to sr*anje bilo
22.11.2010, 23:23
new mama
2578
ja onda nisam dobro skontala temu prva bračna noć je prva bračna noć, zar može biti drugačije bez obzira na nevinost ili ne nisam mislila da se ta noć odnosi samo na priču o sexu, ja o tome i nisam pisala, prije o jutru poslije ipak od te večeri smo udate žene, osjećaji u nama su drugačiji.... zbunjenost, nevjerica i pitanja što mi je ovo trebalo
22.11.2010, 23:23
Anoniman
i dan danas ja ovako
22.11.2010, 23:25
Anoniman
mi smo se strovalili i zaspali ko klade, bilo se i popilo pa eto jutro je vec bolje bilo
isto...samo sto ni juro nije bilo bolje...ubi glavobolja...a meni puna kuca splicana
22.11.2010, 23:28
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: dadada
mi smo se strovalili i zaspali ko klade, bilo se i popilo pa eto jutro je vec bolje bilo
isto...samo sto ni juro nije bilo bolje...ubi glavobolja...a meni puna kuca splicana
Sad mi je fakat lakše, jer sam pomislila da sam jedina mlada koja sutradan nije mogla ustati iz kreveta da isprati goste za ZG