Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja se namjerno nekjad uobrazim pa ko fol necu pustim da i on napada uvijek ja napadac ,evo i sad namjerno sam na ringeraji hi hi sala
14.12.2016, 12:40
Lula1
1
Drage zene i cure, imam pitanje. Udala sam se, i moja prva bracna noc nije bas protekla kako sam zamislila, bolilo me je ali on je bio njezan i polahko je islo sve. Nakon vise pokusaja polahko sve, doslo je do odnosa (tj.njegov sp.organ je usao) krv se nije pojavila. I sada svaki put kada hocemo da imamo odnos ja imam bol na pocetku dok ne udje. Ne znam zasto, kako? Posle sve je normalno u toku odnosa ne boli me. Samo svaki pocetak dok ne krene onaj ulazak bolan je.
14.12.2016, 18:53
Galicia
2433
Nabavi dobar lubrikant i koristite to dok se ne ufurate i dok ne prestane boliti.
21.12.2016, 15:39
veeseelaa
20552
nevina se žena udala
21.12.2016, 18:47
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
nevina se žena udala
Ja sam samo na forumu prvi put se i susrela sa tim fenomenom. U privatnom zivotu svi se vole poprcati, od 15 god pa nadalje.