IZVORNA PORUKA: snijeg
Niki, ja sam podoje počele izbacivati sa 7 mjeseci. Pahuljica je super prihvatila krutu hranu, tako da sam izbacila jedan obrok dojenja, pa nakon mjesec drugi, ostao mi je još onaj podoj oko 14 h, to ću aBd za mjesec dana. Dakle sad dojimo oko 7 ujutro, doručak je oko 9 h, zatim oko podne jedemo najčešće voće, pa podoj oko 14...onda najčešće povrće oko 1'/17 i podoji u toku noći. Vjeruj da uopšte nisam imala problema do sad sa izbacivanjem podoja, ona je to super prihvatila, eh sad ne znam kako će to izgledati sa ovim posljednjim jer tad gospoja ide spavat uz siku
eh super onda i mi smo na dobrom puta ka slicnoj situaciji..
imamo isti tajming hranjenja
izbacile smo jutarnji podoj, tada obicno jede mlijecnu kasicu,
pa poslije joj isto kao i ti svojoj dajem voce (otprilike oko 12h) kao medjuobrok, ali ona i dalje doji
zatim poslije podne ide povrce (obicno na mesnoj vodi) oko 17h..
ma ne znam nadam se samo da cemo za ova 2-3 mjeseca uspjeti dovesti u red to, jer ne bih voljela izdajati mlijeko, a ni ad davati na flasicu
doduse moja se navecer ne uspavljuje sikom, nesto je pocela izbjegavati do spavanja skroz, ali mene strah da gladna ne zaspi i onda joj napravim obicno rizolino s ad mlijekom oko 20.30 pa to pojede...ne znam mozda da pokusas i ti ovaj trik, zasiti ih stvarno, vec bi ti sama odbijala siku
teacher, da, da i ja sam TEACHER
i to bas ovako
naravno na posao se vracamo 11.08. pa sjednice, papirologija i sitne obaveze do 06.09. eh tad stvarno startamo ako Bog da
najgora mi je druga smjena