A što se tiče bočice teško da će htjeti ikada piti iz njeuser posted image Evo npr. večeras zaspala u 20h uz dojenje, probudila se u 22 i nešto plače hoće cicu, ja pokušam bočicu neće plače još više. Malo sam je nosala i zaspala je opet da bi se probudila nakon 15 min opet plačući i dala joj cicuuser posted image
rekoh ti vec, od TEBE bocicu nikad nece ni htjeti. Stavi se u njen polozaj gdje je navikla na svaku bol, nemir, glad, da si ti tu i da joj das njenu utjehu. Sad je gladna i place, ti pored nje a ne das joj siku... to je za djete trauma i malo koja beba ce prihvatiti bocicu od mame. Ja ti dakle napisah teoriju kako bi moglo, na tebi je da li ces probati. U svakom slucaju sretno.
Zaboravih napisati, ni moj E do svog 15og mjeseca nikad nista nije pio osim vode i maminog mlijeka, bilo iz bocice ili direktno iz pakovanja
Da sam na tvom mjestu ja bi prvo jenavikal na flasicu (onako kak osam vec opisala u prethodnom, a i u prvom postu na ovoj temi) a poslje bi se brinula o nocnom dojenju. Jednom kad se navikne na flasicu ne vjerujem da ce joj biti problem da kad tebe nema navecer od muza pije iz flasice. mozda ce se buniti na pocetku ali ipak su to pametna stvorenja, naviknut ce se brzo.
< Poruku je uredio ena23 -- 7.4.2011 8:34:04 >