writing-img

RE: Trovanje Domestosom

clock-img

25.01.2010, 15:00

clock-img

aida.

pencil-img

2177

ehh super... sad sam uzela neku tecnost za drvo i za parket kao, ali ne volim drvo puno "mackat" tim preparatima, a opet volim da se sjaji user posted image eh eto bas ti hvala za savjet user posted image user posted image user posted image bas cu da probam...

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

25.01.2010, 15:12

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Nadam  se da je djevojka iz ove priče dobro,

a lično koliko je domestos otrovan uvjerila sam se prije 5 , 6 godina, kada mi je spržio nekoliko stvari, ispočetka nisam kontala, od čega mi se na stvarima pojavljuju narančaste fleke, ali kada sam skontala VAn iz kuće. I zaista , nikada više ga nisam kupila.

A, moj muž ima neke rodbine u Olovu i tamo se prepričava kako je neka trudnica prije dvije godine dobila spontani, gluho i daleko bilu u 5 mjesecu od Domestosa.

Ako su oni mene ofarbali i ja sam Vas, ali eto pošto kupila, poto prodala.

clock-img

25.01.2010, 21:06

clock-img

zicabo

pencil-img

1

Upravo proživljavam posljedice domestosa...prvi put sam ga koristila i izgleda da sam stavila više nego je napisano i to u kombinaciji sa solnom kiselinom...Smrad je odvratan, nisam mogla disati 20 min, pluća su me rasturala i nisam prestajala kašljati. Pravo sam se uplašila, odmah sam priupitala googla i dovede me do ovog foruma-vidjela da ima još slučajeva i odmah mi je bilo lakše. nazvala sam hitnu i rekli mi da pijem puno mlijeka pa ako ne bude bolje, da dodjem, al sva sreća bolje je. Ufff!

clock-img

25.01.2010, 21:09

clock-img

Anoniman

Zicabo, drago mi je da si bolje.
I mojoj prijateljici su rekli da pije dosta mlijeka... ja nisam znala da je mlijeko korisno u takvim situacijama... to je zaista dobar savjet!!!

clock-img

26.01.2010, 08:25

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Jeste, mlijeko se pije kada farbate stolariju, parkete i slino, jer oni mirisi su otrovni, a mlijeko to poništava. Inače, kada sam bila mala razbila sam toplomjer i malo žive liznula. Dr. su mojima rekli samo da pijem puno mlijeka i da će sve biti OK: 

clock-img

26.01.2010, 12:20

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: new mama

Ja isto ne koristim vise domestos,jedno vrijeme jesam za wc solju,ali me uvijek glava pocne boliti od njega i gusi me u prsima,jos uvijek izadjem iz prostorije,tako da sam ga izbacila iz upotrebe,sad samo mirisljave stvari koristimuser posted image
Pingpong nadam se da ti je drugarica dobrouser posted image

Potpisujem user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

Zadnji članci

article-img