IZVORNA PORUKA: tajra26
drage moje potreban mi je vas savijet , nadam se da među vama ima zenica koje su se nasle u slicnim dilemama kao ja... naime ja imam super posao zaposlena sam ali jako malo vremena provodim sa svojim djetetom.. svaki dan poslije posla dodjem nervozna i osjecam da mu se ne mogu dovoljno posvetiti i naravno valjela bih da nije tako. jedina sreca je to sto mi je mama bilizu (ona ga cuva) pa svaki dan odletim na pauzi da ga vidim. znam da je svako od nas u slicnoj ili istoj situaciji.. ne moze sve nikako.. e sad odoh ja malo dalje od ove teme ali sad mi se nudi prilika da otvorim svoj privatni biznis nesto sto je jako kreativno i nesto sto sam oduvijek zeljela da radim ali sigurnost da li ce i kada uspjeti je ono sto mene brine.. znam da ako prvu godinu budem na nuli bice veliki uspijeh i sasvim mi je jasno.. i to da necu imati vremena da provodim sa djetetom da ce mi subote biti radne sve mi je to jasno...
ono sto me dovodi u dilemu je da li napustiti posao i posvetiti se ovome 100%... sta ako bude bezuspjesno? kako se odluciti? da li je neka od vas imala slicno iskustvo a pozitivno?
p.s moja mama nije za ovo..podrsku muza imam.. molim vas pomozite mi
mala smiri se...
misliš da će ti privatni biznis dati više vrmena za vrijeme...
grdno se varaš...
čak šta više može ti oduzeti i ova popodneva druženja...
posao koji imaš ne napuštaj ni u ludilu....
kriza odvojenosti je tebi sada teška malen je on a ti osjetljiva...
sve to bude i prođe...
stalni je posao sigurica...
ti pored njega porbaj biznis...al d aga ostavljaš nemoj ni slučajnooooooooooooo
za 2 godine sve će to biti lakše, vjeruj mi...
i on i ti ćete odrasti u toj odvojenosti...a opet možda i dobije bracu ili seku sa nađete neku godinucu ipo da zajdeno porvede opet