Meni je Waikiki stvarno preskup mislim ko moze super al da dam za pantole 50 km koje ce mi kasnije stajati nevidim logiku, par tuika i helanke koje cu kasnije koristiti mogu u Harisu kupiti za 30 km i treba se zaroviti ima super stvari a jeftini....
Ma i ja sam prva dva tromjesječja provela u helankama manje-više, ali trudničke hlače su mi puno udobnije i komotnije nekako, a mogu se koristiti i u onom periodu poslije poroda kad se vraćaš na staro...ipak ostat će stomačić neko vrijeme, a ona guma koja se može podešavati po veličini trbuha je zlata vrijedna
za genija koji je to smislio i trudnicama olakšao bar to
A bilo je u Waikikiju onaj dan kad sam išla i hlača većeg broja, ja uzela 42 za svaki slučaj, iako mi je mogao i 40, a sigurna sam da je bilo i većih, samo nisam baš gledala...bilo je i suknji nekakvih sa gumom gore (čim ima gumu, meni je to za trudnice
), samo sam letimično prešla pa ne mogu da se sjetim brojeva... Doduše, istina je da je većina malih brojeva, ali se treba zaroviti malo...
Nego sad mi trebaju tene/cipele, uglavnom obuća neka koju mogu lako obuti jer mi je stomak već povelik i sve mi se teže saginjati...ne znam ni kakve da uzmem još. Ima li gdje kakvih sniženja?