Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
gedje ima ovu kupiti...ja što je moderan...sve pastelne boje
27.09.2010, 23:37
Ilhana RR
6113
sta fali takvim?
ja imam ovaku
ovu desnu i preudobna je... kad u zimu umotam se u deku u njoj i kamin upalimo (to dok smo bili zivljeli kod moji)
Ja sam ljubitelj udobnih pamucnih pidzama. Ljeti tanki pamuk, sorc i maica bez rukava, prelazna doba duga varijanta a zimi lijepi frotir topli. U stanu je toplo ali ja se otkrivam mm se otkriva a onako usput i mene otkrije tako da ne bih da rizikujem i tako sam ostljiva i non stop mi je nos u maramici, ne znam sta bi samnom bilo. A ove vako satenske pidzame/spavacice samo ljeti u posebnim prilikama po 15-20 min cak sam dobila jednu crvenu komplet spavcica, ogrtac i gacice na vezanje
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
25.10.2010, 12:54
Hannica
2920
Najvise mi je zao dati pare za pidjamu,ali najvise vremana provodim u njoj.Natjeraju me da kupim novu,ja nosim pidjamu dok se ne raspadne,ali bukvalno raspadne.
25.10.2010, 12:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica
Najvise mi je zao dati pare za pidjamu,ali najvise vremana provodim u njoj.Natjeraju me da kupim novu,ja nosim pidjamu dok se ne raspadne,ali bukvalno raspadne.
i ja .....
25.10.2010, 13:09
M kao Mama
5536
Pidžme i to pomogućnosti što uđe, to bolje.
Spavačica ima, ali se paučina uhvatila po njima,ja to ne volje, niti sam kad voljela.
Znači pidžameta mi je osnovnaoprema, a dodatna su čarape, šal oko struka, nekada i džemper, hahahahah.
A kada sam krenula da se porodim dobijem spavačicu, ogrtač i papuče iz Istanbula maksuzije, a ja lijepo to ostavim na stranu, kao žao mi da se prlja i ja se porodim u mojoj žutoj sa tvitijem, hahaha
25.10.2010, 13:14
Hannica
2920
Kod mene zelena s magarcem.