cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Maskenbal

clock-img

17.02.2010, 15:37

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

evo naseg kostima user posted image pravi je pingvin..jos kad hoda i genga se hhahhaha
user posted image

jao medenjaka

OT a naknadno sam vidjela da ima i ime prelijepo

< Poruku je uredio maja78 -- 17.2.2010 15:39:02 >

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

17.02.2010, 16:32

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

hahaha hvala,,bio je bas zloco..plasio i ganjao druge male mackare hehehe

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

18.02.2010, 17:24

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

user posted image

Evo nas.......

clock-img

18.02.2010, 17:57

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

jojjj..leptiric..ma  mocna  je  pravo..i  velika  cura user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

18.02.2010, 22:21

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

user posted image

Evo nas.......

user posted image user posted image user posted image user posted image  prdivan leptirić,i krila slatkauser posted image

clock-img

19.02.2010, 00:33

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Hvala vam drage......

clock-img

30.09.2010, 23:13

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Joj drage moje bas sam u dilemi! razgovarala sam sa krojacicom da mi user posted image za rodjendan sasije kostim! Nekako sam to zamislia ali nemam sliku user posted image user posted image user posted image user posted image
htjela bih da to bude pcelica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image krojacica ce sasiti sta zelim.Ako neko ima prijedlog ili  sliku bilo bi divnouser posted image user posted image user posted image
Trazim na netu a nikako da nadjem ono sto sam zamislilauser posted image

clock-img

30.09.2010, 23:15

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

jel ovako nesto

user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

30.09.2010, 23:18

clock-img

salmy

pencil-img

5830

sto je dobro!! ali ja bih iz jednog djela user posted image dugi rukav i nogavice!i zuta crna kombinacija! da ima kapuljacu i usi(hahahahah imal usli pcelica) i repp

clock-img

30.09.2010, 23:20

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: salmy

sto je dobro!! ali ja bih iz jednog djela user posted image dugi rukav i nogavice!i zuta crna kombinacija! da ima kapuljacu i usi(hahahahah imal usli pcelica) i repp

ima antenene :P

a podas joj sliku ovu i samo neka doda jos to sto ti hoces...moze ti naprimer napraviti rukave od crnog platna onog svilenog providnog... neznam dal me kontas... a za nogavice samo helanke obuces ;)

odoh sad spavati, virnem sutra da vidim jesi li sta skontala ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

30.09.2010, 23:21

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

ima antenene :P

a podas joj sliku ovu i samo neka doda jos to sto ti hoces...moze ti naprimer napraviti rukave od crnog platna onog svilenog providnog... neznam dal me kontas... a za nogavice samo helanke obuces ;)

odoh sad spavati, virnem sutra da vidim jesi li sta skontala ;)

hahahahah za user posted image  nije za meneuser posted image user posted image

clock-img

30.09.2010, 23:23

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

imas i ovo

user posted image

user posted image

[img]http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/163/3/AAAAAthFhWEAAAAAAWMyWA.jpg?v=1224332167000[/img]

user posted image

eto ti malo ideja.... sa google... bee costume ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

27.02.2014, 13:28

clock-img

anitaa

pencil-img

486

je li neko ovih dana vidio maske ili odjelca za djecu?

clock-img

27.02.2014, 16:41

clock-img

aidana

pencil-img

833

IZVORNA PORUKA: anitaa

cini mi se da sam vidjela u Bingu za curice, ali nisam bas zagledala jer meni nije trebalo user posted image

clock-img

28.02.2014, 09:33

clock-img

anitaa

pencil-img

486

hvala puno, ako nam bude trebalo na vrat na nos da znam gdje ću tražiti.

clock-img

28.02.2014, 09:59

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: anitaa

Ja sam vidjela u Konzumu, baš veliki izbor.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

28.02.2014, 10:08

clock-img

anitaa

pencil-img

486

e sad sam mirna definitivno, nisam nešto obraćala pažnju,za koji dan maskenbal, a tete još ne znaju trebamo li mi donijeti maske ili će oni nešto napraviti.

clock-img

19.12.2014, 11:20

clock-img

lulaloo

pencil-img

117

Da malo osvjezim temu. Znate li gdje ima kupiti djecijih kostima za maskenbal (za djecake)?
Vidjela sam u BBI (ona radnja na 2. spratu), ali imaju samo one tipa spiderman, batman, superman - a mi trazimo neke zivotinje :)
Hvala unaprijed.

clock-img

19.12.2014, 11:55

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: lulaloo

Da malo osvjezim temu. Znate li gdje ima kupiti djecijih kostima za maskenbal (za djecake)?
Vidjela sam u BBI (ona radnja na 2. spratu), ali imaju samo one tipa spiderman, batman, superman - a mi trazimo neke zivotinje :)
Hvala unaprijed.

koji uzrast? ja imam tigrica kojeg je nosio za 1 rodjendan..ali sam ga produzila nogavice i ruke pa ga je mogao nositi poslije..sad mu je mali..ako zelis mogu ti slikati?

clock-img

19.12.2014, 13:00

clock-img

lulaloo

pencil-img

117

koji uzrast? ja imam tigrica kojeg je nosio za 1 rodjendan..ali sam ga produzila nogavice i ruke pa ga je mogao nositi poslije..sad mu je mali..ako zelis mogu ti slikati?

salmy, hvala puno na ponudi, ali - mom momku je 6 godina :)

clock-img

19.12.2014, 15:10

clock-img

salmy

pencil-img

5830

salmy, hvala puno na ponudi, ali - mom momku je 6 godina :)

user posted image mom je 5 pa se nafuro na zoro..sad smo u potrazi za njimuser posted image

clock-img

19.12.2014, 15:52

clock-img

muzika28

pencil-img

62

Zoro kostim ima u maloj prodavnici djecije odjece blizu socijalnog, pored glavne ceste. mislim da je wenice prodavnica.

clock-img

19.12.2014, 22:35

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Hvala unaprijed.

Do kad ga je mogao nositi? Sta mislis moze li mom alanu? Treba mu za vrtic 30.12., imaju maskenbal

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

19.12.2014, 22:44

clock-img

salmy

pencil-img

5830

ovo je bio za 1 rodjendan...ali je odozdo podvrnut..ja sam to odsila i produzila ga...ako hoces da ti sutra ponesem da vidis?

ok nosim ti...

< Poruku je uredio salmy -- 19.12.2014 22:49:38 >

clock-img

19.12.2014, 22:48

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Hajde ponesi molim te da pogledam. A vidi njega, medenjaka, ko lutka je!user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Zadnji članci

article-img