Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
zaboravila sam vam reci da su kod teta Merse dolazili sa Hayat televizije za emisiju ISPUNI MI ZELJU, pa ce ako Bog da i nasi drugari biti na tv-u samo jos ne znamo tacno kada... a cim saznamo javimo vam obavezno...
Visnja, hocete li otvarati novu temu za prijave djece koliko ce ih biti sto si govorila???
27.09.2010, 21:52
putnica
176
Bambi divno! Ja sam im pisala jos u januaru,mozda je jos neko..i mislila nema nista od toga..Jel masina u pitanju?
28.09.2010, 11:07
Anoniman
ne znam sta je u pitanju, ali kaze da su dosli kao odgovor na pismo osoblja iz 1-og maja, iz ambulante.... ma joj kaze tako se iznenadila i zbunila da nema pojma ni sta je pricala... hajd reko sta fali, bitno je da ces biti na tv-u... ona se zavalila od smijeha...
30.09.2010, 22:36
Visnja RR
15102
jel tetka dolazi autom ili autobusom... proslava bi trebala biti u 12 pa do 14 ili 15 h... moramo vidjeti ko ce otici po tetku i djecu ako dolaze busom... bambi daj nam malo informacija