cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu

clock-img

27.09.2010, 21:13

clock-img

Anoniman

zaboravila sam vam reci da su kod teta Merse dolazili sa Hayat televizije za emisiju ISPUNI MI ZELJU, pa ce ako Bog da i nasi drugari biti na tv-u samo jos ne znamo tacno kada... a cim saznamo javimo vam obavezno...

Visnja, hocete li otvarati novu temu za prijave djece koliko ce ih biti sto si govorila???

clock-img

27.09.2010, 21:52

clock-img

putnica

pencil-img

176

Bambi divno!user posted image  Ja sam im pisala jos u januaru,mozda je jos neko..i mislila nema nista od toga..Jel masina u pitanju?

Najbolje ideje dolaze iz srca..a ti si 9 mj boravio ispod njega..
Djeca nas cine boljim covjekom!
I. 30.07.2009
F. 20.10.2010

clock-img

28.09.2010, 11:07

clock-img

Anoniman

ne znam sta je u pitanju, ali kaze da su dosli kao odgovor na pismo osoblja iz 1-og maja, iz ambulante.... ma joj kaze tako se iznenadila i zbunila da nema pojma ni sta je pricala... hajd reko sta fali, bitno je da ces biti na tv-u... ona se zavalila od smijeha... 

clock-img

30.09.2010, 22:36

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

jel tetka dolazi autom ili autobusom... proslava bi trebala biti u 12 pa do 14 ili 15 h... moramo vidjeti ko ce otici po tetku i djecu ako dolaze busom...
bambi daj nam malo informacija

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Zadnji članci

article-img