cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu

clock-img

22.01.2010, 19:44

clock-img

ena23

pencil-img

2131

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Hanady, pa zar sumnjas u mene... eeee cek da me upoznas pa ces tek onda vidjeti azdahe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sala
pa to je najmanje sto je navedena firma mogla da ucini za tu djecicu, a ja sam iskoristila to sto radim u BHT-u i obezbijedila prevoz...
sutra ako Bog da cekam vozaca ko ozeblo sunce da zajedno odemo i predamo stvari... slikat cu i djecu i sve cu slikati i cim dodjem kuci stavicu na RR... vec mi srce igra od same pomisli da ce sutra dobiti puno stvari i da ce nekome zablistati sreca u oku...
zene hvala jos jednom od srca

Jedva cekam slike da vidim tu djecicu

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

22.01.2010, 22:20

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

sretno sutra...user posted image
stegnite srce i nabacite osmjeh...
user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

23.01.2010, 09:35

clock-img

anidla

pencil-img

3683

i ja sam hvala dragom Bogu jucer uspjela da odnesem stvari....super sam se snasla...skrenula sam u prvu ulice desno i onda prva lijevo...ma bas jednostavno za naci....teta koja je radila je bila sama i bila je jako ljubazna...uzela je moje podatke, predala sam joj paket i punim srcem zadovoljstva sam se vratila odmah kuci...ona mi je ponudila da pogledam koliko se skupilo stvari, ali mm je ostao sam sa bebom a zurio na sastanak tako da mi je bio i uspjeh sto sam uspjela izaci na pola sata.....

drago mi je sto sam dio vas i sto sam mogla pomoci...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

23.01.2010, 11:00

clock-img

Anoniman

samo da vas obavijestim, vozac je na odredistu zajedno sa putnicom i ako Bog da imsallah ocekujem poslijepodne da stignu u Gorazde i da zajedno idemo kod malisana... jedva cekam i jako sam nestrpljiva...

clock-img

23.01.2010, 11:35

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

samo da vas obavijestim, vozac je na odredistu zajedno sa putnicom i ako Bog da imsallah ocekujem poslijepodne da stignu u Gorazde i da zajedno idemo kod malisana... jedva cekam i jako sam nestrpljiva...

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

23.01.2010, 12:15

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: mamine oci

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

23.01.2010, 12:17

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2010, 16:03

clock-img

scarlett

pencil-img

1517

user posted image user posted image user posted image Super, jedva čekam slikice da vidimo tu dječicu, nadam se da smo ih barem malo u njihovoj tuzi usrećili i tetki i tetku olakšali koji mjesec.
Znam da se ponavljam, ali eto...da bar naši političari imaju dio našeg elana, volje i motivacije da nešto riješe, mi za nepune dvije sedmice obavismo akciju dogovarajući se pismeno, bez skupih sastanaka i poslovnih putovanja...

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

clock-img

23.01.2010, 16:14

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

A, joj drage moje, baš mi je drago da je akcija uspjela, ja sam u prošli petak bila u igraoni, odnijela sam hrane i higenske potrepštine i nešto garderobice, a onda sam se razboljela, baš sam loše bila, nisam pratila šta se dešava, ne mogu iščitavati postove, nadam se da se skupilo dosta toga i da će im biti od koristi barem neko vrijeme. Puno Vas volim sve i zaista sam ponosna na nas. 

clock-img

23.01.2010, 16:28

clock-img

Anoniman

Drage moje,
obavjestavam vas da je roba koju smo sakupili danas predata na adresu...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

23.01.2010, 16:31

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

samo me rasplaka sa ovim slikama uhuser posted image Allah da im pomogne i olaksa...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

23.01.2010, 16:32

clock-img

jasmina_mm

pencil-img

964

draga moja rasplaka si me sa slikama
jako mi je drago sto je sve proslo hB u najboljem redu i sto sam i ja bila dio ove akcije. Neka ovoj djecici dragi Bog podari sve najljepse u zivotu a i njihovim starateljima isto tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

clock-img

23.01.2010, 16:35

clock-img

Anoniman

ja sam u jednom momentu mislila da ce mi srce iskociti... ali opet kazem hvala Bogu pa postoji rodbina koja moze preuzeti djecu u ovakvoj situaciji a jos vece HVALA BOGU PA POSTOJE OVAKVE ZENE I OVAKAV FORUM - VOLIM VAS SVE DO JEDNE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2010, 16:35

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

Uuuuhhh...user posted image user posted image user posted image

Hvala puno na ovim slikama! Nadam se da smo im barem malo olaksali i uljepsali sumornu svakodnevnicu...

9.9.2009. :-)))

clock-img

23.01.2010, 16:39

clock-img

anidla

pencil-img

3683

sta reci na sve ovo.....kao sto je forumasica iznad mene rekla cast mi je sto sam i ja bila dio ove price.....

svaka cast RR zenama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mevicu malu kad sam vidjela bas sam se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

23.01.2010, 16:55

clock-img

scarlett

pencil-img

1517

Eh baš kad čovjek slike vidi, onda sva priča postane realnost...user posted image user posted image user posted image
Drage dušice slatke...

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

clock-img

23.01.2010, 17:08

clock-img

shejla

pencil-img

1136

divnoooo user posted image
draga slatka djecica...neka budu zdrava, sretna i vesela user posted image user posted image user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

23.01.2010, 17:13

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

nemam rijeci user posted image
neka ih dragi Bog cuva

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

23.01.2010, 17:14

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image Kad sam vidjela ove slike, sad mi je jos teze, jos onaj mali sto je kao moj Davud....srce mi se cijepa

clock-img

23.01.2010, 17:25

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Pretuznouser posted image user posted image user posted image Svaka vam cast zene... Slike su lijepe i tuzne u isto vrijeme, mala mrvica, on jos nista ne zna, ali onaj stariji, sigurno mu mama nedostaje jako... Sreca u nesreci je sto im je tetka dusa od zene i sto ce se uz njuosjecati lijepo i voljeno... Svako im dobro u zivotu, a vama zeneuser posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 23.1.2010 17:27:17 >

clock-img

23.01.2010, 17:58

clock-img

Romali

pencil-img

2753

user posted image
Neka im Allah pomogne u životu, da budu zdravi i  izađu na pravi put

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

23.01.2010, 18:07

clock-img

Golubica

pencil-img

431

Pretuzno user posted image user posted image user posted image

Asja, 02. 08. 2008.

clock-img

23.01.2010, 18:42

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

lijepa i napredna djeca mašalah, nek budu živa, zdrava i voljena user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

23.01.2010, 18:46

clock-img

Anoniman

masalah za djecicu user posted image user posted image user posted image user posted image neka su mi ziva i zdrava .....

clock-img

23.01.2010, 18:47

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Dusice drage...zelim im svu srecu i zdravlje u zivotu, a i tetki dobroj dusi.
Svaka cast cure jos jednom. user posted image

Zadnji članci

article-img