Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
torba je odlicna ...vidi se da je cvrst materijal...postace ti to sport bili torba...
22.01.2013, 23:30
gerberka
-1539
IZVORNA PORUKA: Hannica
mama_81 moja sestra ima nivein ruksak i meni se nesto ne svidja,jedino sto mi je kod njega ok je to sto je velik i ako ides negdje na duzi period mozes svasta natrpati u njega,a inace mi je bezveze skroz,nije za svakodnevnu upotrebu,ono kad izadjes u setnju s bebom da ubacis samo osnovne stvarcice. Ja sam prije par dana kupila baby love torbu i meni je super,nije prevelika,kvalitetna je,ima mnogo pregrada,unutra dodje podloga za presvlacenje,dvije pelene,maramice vlazne (pakovanje od 30 kom),mala krema. To je to. Meni je bas extra,preporucujem. Cijena 61 KM.
i mi smo jucer kupili babylove, ja sam prezadovoljna, pogotovo zbog mnoogoo pregrada, pa kad krenes na put s djetetom zmireci znas gdje ti je sta super stvarno
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
14.10.2018, 21:08
vortex RR
656
Ima li novijih preporuka, ali da nije torba vec ranac?