cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pretis lonac

clock-img

06.11.2014, 18:58

clock-img

krofnica Mo

pencil-img

137

IZVORNA PORUKA: Romali

Sad sam stvarno shockeduser posted image
Meni je pretis lonac prva slika kuhinje iz djetinjstva user posted image

user posted image user posted image user posted image jel ovo sad nova tema za skupljanje Herkauser posted image user posted image

Slušaj ti mali,prgavi smislu mog života,nemam ja vremena da te ne volim...

clock-img

06.11.2014, 19:03

clock-img

Romali

pencil-img

2753

IZVORNA PORUKA: krofnica Mo

user posted image user posted image user posted image jel ovo sad nova tema za skupljanje Herkauser posted image user posted image

user posted image vidiš da smo se razvaljanile, još da naučim pitu sukati, gdje bi mi kraj bio ...

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

06.11.2014, 19:09

clock-img

krofnica Mo

pencil-img

137

kad biDe mogla pita iz pretisa možda je i napravimuser posted image user posted image
da se vratimo na temu imam zepterov i sve osim njega i mašine za veš mi mogu odnjeti iz kućeuser posted image user posted image

Slušaj ti mali,prgavi smislu mog života,nemam ja vremena da te ne volim...

clock-img

06.11.2014, 20:45

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

I ja imam onaj delimanov iz merkatora i malac mi skinuo onaj regulator s piska. Vratila sam ga bez problema, ali više se ne stvara pritisak, ispušta paru kako god ga okrenem. Ima li ko iskustva?

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

clock-img

06.11.2014, 21:11

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

IZVORNA PORUKA: krofnica Mo

Vrijeme bi bilo da se skupimo....

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

clock-img

16.11.2014, 16:45

clock-img

Angelica

pencil-img

282

Čitala sam vase komentare za delimanov pretis, vidim neke žene su zadovoljne neke nisu...
ja ga danas kupih pa sta bude, odmah sam kuhala u njemu, jelo je bilo fantastično nadam se da ce potrajat

clock-img

20.11.2014, 15:43

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Mi sinoc kupili delimano lonac..
Danas rucak grasak sa tel.koljenicom za 30 min. user posted image user posted image

N&N

clock-img

24.11.2014, 11:32

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

Drage ženice, molim preporuke za pretis, ovaj moj je izgleda odradio svoje, prevviše mi ispušta paru user posted image te brže voda uvri nego prije, pa nemam ni onu svoju mjeru kuhanja, koliko doliti vode i koliko dugo kuhati, pa ga napola skidam i virim u koja je doba user posted image

Helem dvoumim se između Tefalovog i Delimano? Malo sam ičitala šta ste pisale, pa vidim da ovi delimano imaju taj neki proces ispuštanja pare, a sama pomisao na to me već nervira, da stojim i odvrćem malo po malo, i koliko dugo traje to ispuhivanje??? Je li kod ovog tefalovog isti sistem ili je ono digneš hepek i odeš glavom bez obzira hehe user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

24.11.2014, 11:35

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: lepetetka

Drage ženice, molim preporuke za pretis, ovaj moj je izgleda odradio svoje, prevviše mi ispušta paru user posted image te brže voda uvri nego prije, pa nemam ni onu svoju mjeru kuhanja, koliko doliti vode i koliko dugo kuhati, pa ga napola skidam i virim u koja je doba user posted image

Možda je guma otišla?
Ja promijenila gumu i sad opet ko nov, a isto mi se to dešavalo.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

24.11.2014, 12:03

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Možda je guma otišla?
Ja promijenila gumu i sad opet ko nov, a isto mi se to dešavalo.

Ma ne znam mico, imam osjećaj da puno izlazi na onom pipku kada počne da šišti user posted image A gledala sam gumu i izgleda mi ok, samo ako je i do gume ne znam da li se može i zamijeniti, kod mene je guma skroz unutra u obodu, s vana se ne vidi nikako..
Ma o njegovu glavu, može poslužiti ko obična šerpa na kraju, imat će svrhu..
hvala draga user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

24.11.2014, 12:09

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Helem dvoumim se između Tefalovog i Delimano? Malo sam ičitala šta ste pisale, pa vidim da ovi delimano imaju taj neki proces ispuštanja pare, a sama pomisao na to me već nervira, da stojim i odvrćem malo po malo, i koliko dugo traje to ispuhivanje??? Je li kod ovog tefalovog isti sistem ili je ono digneš hepek i odeš glavom bez obzira hehe user posted image

ja imam tefalov,super je,evo vec dvije godine me sluzi,a nije nesto ni skupuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

24.11.2014, 12:31

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: niki83

Danas rucak grasak sa tel.koljenicom za 30 min. user posted image user posted image

Gdje si kupila i koliko si platila?
Meni nešto tu mač 200 KM.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

24.11.2014, 12:37

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

i kod mene je delimano iz Binga, i da potpisem niki isti rucak kuhala jucer,za isto vrijeme i danas imam rucak user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

24.11.2014, 13:08

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: Hannica

imas u bingu 99KM s naljepnicama
ja bi trebala novipretis a skepticna sam prema delimanu jer mi njehove tave nista ne valjaju

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

24.11.2014, 13:09

clock-img

Penelope82

pencil-img

264

IZVORNA PORUKA: Hannica

Hannice,ja sam vidjela u Bingu i kosta tako oko 200KM sto je i menu tu mačuser posted image ,ali ja sam skupila one naljepnice,pa cu otici da ga kupim za  99KMuser posted image

clock-img

24.11.2014, 13:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.11.2014, 13:14

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

mene generalno nije strah lonca,imam ja neki pretis žnj marke i fercera 7 godina al vec se vidi da mu je kraj došaouser posted image

al sam bas skeptik prema ovom delimano

clock-img

24.11.2014, 13:17

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: bebacha

Isto. Meni su njihove tave užas.

Ja imam neke švicarske pretise (2 komaTa) . Kuhn Rikon marka, meni su extra baš.
Imam i jedan unisov i on fercera, a baš star, naslijeđenuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

24.11.2014, 13:17

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

kakva je unutrasnjast ovog delimano lonca?

clock-img

24.11.2014, 13:19

clock-img

Penelope82

pencil-img

264

mene generalno nije strah lonca,imam ja neki pretis žnj marke i fercera 7 godina al vec se vidi da mu je kraj došaouser posted image

A cooooo (sto rek'o moj S)?user posted image

clock-img

24.11.2014, 13:22

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: Penelope82

pa razocarala se sa njihovim tavama
bas mi bezveze bile

clock-img

24.11.2014, 13:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.11.2014, 13:24

clock-img

mum82

pencil-img

279

kakva je unutrasnjast ovog delimano lonca?

ista kao i kod metalac lonaca,ja ga zato i uzeh,a inace tavu delimano sam bacila jer je bila uzasuser posted image
lonac mi za sad ekstra,rijetko koji dan da nije u upotrebiuser posted image

B -20.11.2010
S -7.7.2012
"Money is numbers and numbers never end.If it takes money to be happy,your search for happiness will never end"

clock-img

24.11.2014, 13:25

clock-img

Penelope82

pencil-img

264

IZVORNA PORUKA: Penelope82

pa razocarala se sa njihovim tavama
bas mi bezveze bile

E sad si me bas zadeverala user posted image  Imala sam i ja do nedavno naslijedjen Unisov pretis...Decenijama je funkcionisalo super,i stvarno se nije dalo naslutiti da ce explodirati....Sreca pa niko nije bio u kuhinji u tom momentu.Steta se sanirala krecenjem,a strah tesko da ce se sanirati user posted image ....Medjutim,spremna sam progutati knedlu i ukljuciti neki novi,jer nemam vremena da po dva sata krckam rucak za sutra user posted image

clock-img

24.11.2014, 13:27

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

ako je inox onda bi se dalo razmislit o njemuuser posted image

Zadnji članci

article-img