cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Krvarenje iz nosa

clock-img

03.05.2012, 21:04

clock-img

animagical

pencil-img

5604

nije to nista, desavalo se i meni, u trudnoci imas veci volumen krvi nego inace, znaci bukvalno imas jako puno krvi u organizmu, kapilari znaju popustiti...meni je osim povremenih pljuskanja krvi znalo svakodnevno pomalo curnuti...u svakom slucaju, izmjeri nekad pritisak, za ne daj Boze...

clock-img

03.05.2012, 21:50

clock-img

Miimy

pencil-img

1041

hvala ti puno. mjerim redovno pritisak nizak je pretezno evo i sad je nizak, mozda je zbog ovih naglih vrucina ...

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

clock-img

03.05.2012, 21:57

clock-img

animagical

pencil-img

5604

mazi trbicuuser posted image

clock-img

04.07.2013, 21:06

clock-img

tratinčicaa

pencil-img

-787

Ima li nas još s krvarenjem iz nosa? Meni se već drugi put dešava u 15 dana user posted image Ništa obilno, ali cijeli dan sam imala osjećaj zapušenog nosa user posted image Nije ni do pritiska, odmah sam mjerila, sve ok.....ali me nešto plaši ovo, inače nikad prije mi se nije ni sl.desilo. user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img