i lana je bila "stidna", krila se i okretala guzu sve do predkraj 6.mj. znaci ima nesto u tome
al da se vratim na temu, dojenje je jedna od najljepsih stvari u vezi majcinstva, ko nema dijete i ko ne doji nema pojma kakav je to osjecaj, a nema nista ljepse kad se fino najede i onda me pogleda onim svojim lijepim velikim okicama i nasmijesi mi se, kao da mi se zahvaljuje
nekidan me moja neudata prijateljica iznenadila izjavom da njoj dojenje zvuci dosadno i da bi ona da ima dijete (a nema ni momka) dojila maximalno 6 mjeseci i onda jedva cekala da se vrati na posao, jer bi poludjela od dosade! nerviraju me izjave ljudi koji nisu ni blizu majcinstva a prave se pametni.ipak, i ja se stidim dojenja na javnom mjestu, vec sam prije pisala o tome. nastojim da je nahranim prije nego sto izadjemo, a ako mislimo ostati duze onda odemo u neki shopping centar- bbi ili merkator, gdje ima prostorija za dojenje. kad smo isli na planinu, dojila sam je u autu. nemoguce bi mi bilo izvesti to diskretno u javnosti jer smo navikli da dojimo lezeci, pa dok se namjestimo u sjedecem polozaju treba vremena, nije mi to bas cas posla, a i neugodno se osjecam kad me drugi ljudi gledaju. volim to fino u intimi, same nas dvije i taj osjecaj povezanosti mi je onda nekako jos veci!