IZVORNA PORUKA: Lulu_
IZVORNA PORUKA: mamica87
Ja licno ne bi da dojim u javnosti kad rodim bebicu,meni je licno neprijatno da gledam kako neko doji ne znam ni ja zasto Zato ja licno cu se potruditi da ne moram dojiti gdje ima puno svijeta narocito muskaraca jer ipak tp privlaci paznju a ja kakva sam po prirodi sva nesto stidna mislim da bi propala u zemlju da vidim da me neko cudno gleda.Moj muz je par puta bio u situaciji gdje zena doji dijete a da ne stavi ni dekicu nista sve se vidi,kaze da mu je bilo jako neprijatno.Ali opet sve zavisi od osobe do osobe
tako sam i ja mislila...majcina ljubav mjenja sve...a ne razumijem tvog muza???zasto nije okrenuo glavu...
Lulu, potpisujem ovo sto si rekla
Evo mi smo sinoc isli u restoran "Kod Bibana" i da dojili smo..
Jos mi je u jednom momentu prisao konobar da me pita sta cu popiti, ja dobacujem onako s ramena..
Niti je njemu bilo neprijatno, niti meni, niti MM koji je inace vjernik
I on kaze da je vidjao u gradu zene kako doje i uvijek me je ohrabrivao, cak i nekad kad smo vani a on malo zaplace, mm sam kaze "hoces li ga nahraniti"...
I uvijek me je ohrabrivao u tome, nikada nije rekao da mu je neprijatno vidjeti druge zene kako doje, jer ih vjerovatno ne zagleda, sto savjetujem i ostalim muskarcima koji s time imaju problem
Jos bih pohvalila kafic - hotel "Central" kod Evrope, raj za roditelje s bebama u svakom smislu - sirina nisu zbijeni stolovi, nema pusenja, niko te i ne vidi da dojis, bebama zanimljivo...
Jedino cini mi se da nemaju otvorenu bastu tako da je vise za svratiti zimi, mi zimus nijednom nismo izasli da tamo nismo svratili.
A ko to izlazi u Happy i ja zivim u blizini, doduse rijetko tamo sjedimo jer kad vec izadjemo vise volimo otici negdje drugo, ali ja i moj beban kada smo sami cesto tuda prolazimo - ako drugi put vidimo neku mamu koja doji u Happy-u obavezno cu joj prici i pitati je li s RR-a