Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
nasa 2u1 je rodila djecaka teskog 3750g i dugog 53 cm, prirodnim putem.... roditeljima cestitamo a bebici bezbrizan i dug zivot _____________________________Princeza dosla 05.02.2010
iskrene čestitke malenoj bebici sve najljepše u životu _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
jedna 2u1 cestitke!!!!!!!!! İ sve najbolje zelim tebi, tvojoj porodici i naravno nasem malişanu _____________________________Sara&Mohammad
IZVORNA PORUKA: mama2009 nasa 2u1 je rodila djecaka teskog 3750g i dugog 53 cm, prirodnim putem.... roditeljima cestitamo a bebici bezbrizan i dug zivot
Iskrene cestitke roditeljima a maloj bebi puno zdravlja i srece!!!!
Čestitamo i želimo im sve najljepše _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
ČESTITKE _____________________________Matej 10.7.2009. Andrej 9.12.2014. Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!
Iskrene cestitke _____________________________Mama sada ima dva mala mirisna cvijeta ... Asju i Dalal <3
Sve najljepse sto se pozeljeti moze za nasu prvu novogodisnju bebicu a mamici zelim brz i lak oporavak uz njeno sunce... _____________________________Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.
Čestitke!!!
čestitke i od nas _____________________________Imamo djevojčicu,a dječaka očekujemo aBd 25.01.2010.
iskrene čestitke i od nas! _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Cestitke od srca Je li ovo prva RR beba u ovoj godini? _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Čestitke od srca za prvu bebu na RR _____________________________Sunce nam je zasjalo 17.1.2010. u 23:20h.Sretni smo zbog toga
cestitke prvi bebac ove godine _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
cestitamo,sve najbolje
Cestitamo
Cestitke i od nas!
Iskrene cestitke i od nas.. _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Cestitam od srca, nisi sad vise 2 u 1, mjenjaj nick _____________________________Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
jedna 2u1 čestitam od srca, baš mi je drago da sui uspjela i prirodno da se porodiš bebici želim dug život i puno puno zdravlja a i ostalim članovima porodice čestititam _____________________________09.02. 2010. H mamin prvacic 26.06. 2015. A veliki nestasko
sve najbolje mami i njenoj ,
Čestitke i od nas _____________________________mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno
cestitam _____________________________Stigla sam 25.11.2009 Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
jupiiiiiiii!!!!!! C S T I T A M O !!!!! Vole vas Anidla i Noa _____________________________You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...