Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
meni su u skoli rekli da se ne odjavljujem, te sam primila i platu i naknadu... oni kako kaze sekretar skole nece slati nisat njima, pa nece kao znati da sam se vratila, to su i prije radili i prolazilo je, jer se vracam mjesec prije na posao... znaci bebac ima 11 mjeseci... i ja ih poslusah i uzeh i platu i naknadu, ali sam ju stavila u kovertu i ostavila, sta mislite smijem li je trositi i da li postoji mogucnost da mi je zatraže nazad?!?!?! moja kolegica je svoju potrosila i vratila se na posao prije par mjeseci i niko je nije trazio niti slao sta za povrat novca :)
20.08.2010, 10:40
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Hurma
meni su u skoli rekli da se ne odjavljujem, te sam primila i platu i naknadu... oni kako kaze sekretar skole nece slati nisat njima, pa nece kao znati da sam se vratila, to su i prije radili i prolazilo je, jer se vracam mjesec prije na posao... znaci bebac ima 11 mjeseci... i ja ih poslusah i uzeh i platu i naknadu, ali sam ju stavila u kovertu i ostavila, sta mislite smijem li je trositi i da li postoji mogucnost da mi je zatraže nazad?!?!?! moja kolegica je svoju potrosila i vratila se na posao prije par mjeseci i niko je nije trazio niti slao sta za povrat novca :)
ja se nisam usudila na tako nesto jer ipak kadtad se moze to otkriti - ipak ima u papirologiji kad si se vratila na posao...
21.08.2010, 00:37
Hurma
662
to ce biti 2 naknade, ako se bas desi vratit cu, ali po kolegicama koje su isto radile, iz godine u godinu, to je zaboravljeno... meni je sekretar skole u prisustvu dir to predlozio tako da... rupa postoji... a drzava nece propasti sigurno...
21.08.2010, 00:41
Hanady RR
18727
ja vam to nebih savjetova... pogotovo uz postojanje poreznih kartica.... nema tu sekretar neće javiti... računovodtvo će morati uplaćivati doprinose i porez od 10 % na platu.... nije sisitem toliko šupalj baš...
možete lako doći u poziciju izvršitelja prekršaja... na rješenju fino piše da ste dužni u roku od 15 dana od nastale promjene javiti isto....
pa sad ako smijete rizikovat bujrum...