cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE

clock-img

16.12.2013, 12:10

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

evo iman...ja cesto narucujem knjige preko njih

http://www.knjiga.ba/tragom-mrtve-princeze-m0136.html

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

16.12.2013, 12:11

clock-img

Anoniman

Ja se bacila na erotiku Sylvie Day user posted image
Procitala Sedam godina ceznje, sad citam trilogiju, na prvom sa dijelu tek.
''nako...niko ko Siviuser posted image ali nije losa razbribrigauser posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.12.2013 12:16:03 >

clock-img

16.12.2013, 12:12

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ja se bacila na erotiku Sylvane Day user posted image
'nako...niko ko Siviuser posted image ali nije losa razbribrigauser posted image

samo polako da ti ne zafaliuser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

16.12.2013, 12:14

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

''nako...niko ko Siviuser posted image ali nije losa razbribrigauser posted image

samo polako da ti ne zafaliuser posted image

user posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.12.2013 12:15:48 >

clock-img

16.12.2013, 12:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

16.12.2013, 14:54

clock-img

chantal

pencil-img

431

IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: chantal

Bebo,nikad film ne može biti bolji od knjige,samo lošiji ili tu negdje...ništa čudno,u knjizi jedan pogled je ponekad opisan preko pola stranice,a u filmu je to jedan tren user posted image itd.

Inače,topla preporuka,najsviježije što pročitah je ljubavno-historijski roman *Tragom mrtve princeze* koji govori o otomanskoj princezi Selmi,njenom životu na turskom dvoru,a zatim u progonstvu nakon pada casrtva...zanimljivo skroz!

Dobra knjiga al nastavak Badalpurski vrt uzas user posted image

Znači da ne čitam bezveze... a baš sam kontala,hajd hvala na upozorenju user posted image

Iman,ja sam na netu čitala,al' vidim da si se snašla.

clock-img

16.12.2013, 15:00

clock-img

ziki

pencil-img

1815

ukusi su razliciti, mami i sestama je bila solidna, slabija od prvog dijela al ne ovoliko uzasna ko meni

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

16.12.2013, 16:52

clock-img

aidana

pencil-img

833

Bas su ukusi razliciti. Eto meni je prije spomenuta knjiga jedi, moli, voli totalno bezveze. Nekako me glavni lik nervirao...doslo mi koji put da je istucem user posted image Mogu misliti kako bi mi se tek film svidio.

Tragom mrtve princeze sam davno citala i svidjela mi se.

Poslijedne sam citala Stubovi zemlje i preporucujem je. I ovu sam nekad davno citala u srednjoj i sad ponovila gradivo :)

clock-img

29.12.2013, 20:29

clock-img

Merylin

pencil-img

-132

Je li koja od vas čitala Četrdeset pravila ljubavi: Roman o Rumiju ?
Čula sam da je dobra, pa me zanima vaše mišljenjeuser posted image

18.02.2014. Mali Princ

I dva-tri osmijeha tiha i prosta... Sve je to ponekad tako malo, sve je to, vidjet ćeš, sasvim dosta :)

clock-img

22.01.2014, 22:15

clock-img

elmaL

pencil-img

461

ja sam procitala "Pred tobom", mene podsjeca na Sivog radnja, bas mi je puno slicnosti nekako, iako nisu iste naravno, al bas su me neki dijelovi i karakteri podsjecali na Greya, jedino zenski lik nije bas slican...

nego, sjecam se da sam ja to citala na netu, ali nastavke nisam mogla naci nigdje, samo recimo 40% knjige ili tako nestouser posted image jesi ti citala online ili listala knjigu user posted image ako imas link da mi proslijedis, bila mi je razbribriga ova prva, pa da nastavim user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

clock-img

22.01.2014, 22:40

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Je li to Ogledam se u tebi?

Nju imam u pdf

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

24.01.2014, 13:01

clock-img

elmaL

pencil-img

461

IZVORNA PORUKA: R&T@

Je li to Ogledam se u tebi?

Nju imam u pdf

haj posalji mi je ako ti nije tesko, saljem mail u pp user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

clock-img

24.01.2014, 13:12

clock-img

aazra

pencil-img

2141

IZVORNA PORUKA: Merylin

Ja sam baš više puta pitala isto user posted image

Zanimljiva i neobična ljubavna priča u sadašnjem vremenu isprepletena s mnogim detaljima iz Rumijevog zivota i zivotom u 13. vijeku...ja sam je trazila na netu u e - izdanju, na kraju kad je nisam mogla naci kupila sam je i nisam se pokajala... user posted image

clock-img

24.01.2014, 13:33

clock-img

Merylin

pencil-img

-132

Ja sam je u međuvremenu kupila i baš kao što kažeš, nisam se pokajala. Toplo je preporučujemuser posted image

18.02.2014. Mali Princ

I dva-tri osmijeha tiha i prosta... Sve je to ponekad tako malo, sve je to, vidjet ćeš, sasvim dosta :)

clock-img

24.01.2014, 20:23

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Dobila od kolegice s posla , u dahu pročitala. Meni zanimljiva.
http://www.najboljeknjige.com/content/knjiga.aspx?BookID=1005

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

23.02.2014, 16:27

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Bebo,nikad film ne može biti bolji od knjige,samo lošiji ili tu negdje...ništa čudno,u knjizi jedan pogled je ponekad opisan preko pola stranice,a u filmu je to jedan tren user posted image itd.

Inače,topla preporuka,najsviježije što pročitah je ljubavno-historijski roman *Tragom mrtve princeze* koji govori o otomanskoj princezi Selmi,njenom životu na turskom dvoru,a zatim u progonstvu nakon pada casrtva...zanimljivo skroz!

Znači da ne čitam bezveze... a baš sam kontala,hajd hvala na upozorenju user posted image

Ja bas svratila na temu da pitam ima li ko link ili u pdf-u ovu knjigu...user posted image
Nemam je vremena sad kupovati user posted image a prosle sedmice zavrsih "Tragom mrtve princeze" ...i zivo me zanima ovaj nastavak..makar bio i los user posted image

N&N

clock-img

23.02.2014, 18:09

clock-img

chantal

pencil-img

431

Ja sam od B. vrtova odmah i odustala..

Umjesto toga počeh čitati 'Kopile Istanbula' i nikako završiti,iako ima samo 200ak stranica,nije mi nešto posebno,dok čitam drži pažnju,čim prestanem ne mami da nastavim user posted image

'Molitva moje majke' user posted image započela i odustala od čitanja, jednostavno mi nije sjela!

clock-img

23.02.2014, 19:26

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

Ja sam od B. vrtova odmah i odustala..

Umjesto toga počeh čitati 'Kopile Istanbula' i nikako završiti,iako ima samo 200ak stranica,nije mi nešto posebno,dok čitam drži pažnju,čim prestanem ne mami da nastavim user posted image

'Molitva moje majke' user posted image započela i odustala od čitanja, jednostavno mi nije sjela!

mogu ti reci da istanbulsko kopile ima jako neobicne preokrete na kraju. svidjet ce ti se user posted image

clock-img

23.02.2014, 20:40

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: niki83

Ja bas svratila na temu da pitam ima li ko link ili u pdf-u ovu knjigu...user posted image
Nemam je vremena sad kupovati user posted image a prosle sedmice zavrsih "Tragom mrtve princeze" ...i zivo me zanima ovaj nastavak..makar bio i los user posted image

a meni u ove knjige divne i zaboravila sam na njih jer sam poodavno citala

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

24.02.2014, 08:43

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Probala sam citati Tragom mrtve princeze, ali vjerovatno sam je uzela u pogresno vrijeme, nisam bila raspolozena za citanje pa mi je djelovala dosadna. Prvih 20 stranica opisuje kako izgleda dvor, kako izgleda nosnja, kako izgleda ovo kako izgleda ono, a nigdje desavanja, tako da sam odustala, sad za sad. Mozda kad budem imala vise vremena, pa cu onda uzeti da citam.
Sada sam uzela da citam Andjele i Demone od Browna i naravno da mi se svidja jer odmah ima desavanje, odmah dinamika... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

clock-img

24.02.2014, 08:47

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Probala sam citati Tragom mrtve princeze, ali vjerovatno sam je uzela u pogresno vrijeme, nisam bila raspolozena za citanje pa mi je djelovala dosadna. Prvih 20 stranica opisuje kako izgleda dvor, kako izgleda nosnja, kako izgleda ovo kako izgleda ono, a nigdje desavanja, tako da sam odustala, sad za sad. Mozda kad budem imala vise vremena, pa cu onda uzeti da citam.
Sada sam uzela da citam Andjele i Demone od Browna i naravno da mi se svidja jer odmah ima desavanje, odmah dinamika... user posted image

probaj ponovo....divna knjiga...meni je i nastavak super.....mogla bi ih komotno ponovo pročitati.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

24.02.2014, 09:07

clock-img

elmaL

pencil-img

461

IZVORNA PORUKA: Bambi09

ja je jedva pročitah user posted image user posted image prvu polu knjige nikako, baš sam se tjerala da čitam, nisam sve mi knjige bile spakovane zbog selidbe, al tek od polovine mi je postala zanimljivija, iako generalno nije moj izbor...

probaću nabaviti ''Tragom mrtve princeze'' da vidim hoće li mi leći user posted image
ovih dana pročitah triler ''Triptih'', mm kupio medju onim knjigama u Konzumu i pročitala sam je za 3-4 dana, inače prvi put da čitam nešto iz ovog žanrauser posted image

E i A=<3

clock-img

25.02.2014, 20:50

clock-img

dafri

pencil-img

1097

Davni sati-Kejt Morton,ako je neka čitala roman Zaboravljeni vrt,isti autor
Djevojka od papira-Gijom Muso

oba romana su mi se svidjela,odavno nisam ovako profitirala u biblioteci

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

05.03.2014, 12:34

clock-img

elmaL

pencil-img

461

''Djevojka s bisernom naušnicom'' Tracy Chevalier - preporučujem je, zanimljiva, lahko čitvljiva, pročitala sam je u jednom danu.

E i A=<3

clock-img

04.04.2014, 23:59

clock-img

aidana

pencil-img

833

IZVORNA PORUKA: aazra

IZVORNA PORUKA: Merylin

Ja sam baš više puta pitala isto user posted image

Zanimljiva i neobična ljubavna priča u sadašnjem vremenu isprepletena s mnogim detaljima iz Rumijevog zivota i zivotom u 13. vijeku...ja sam je trazila na netu u e - izdanju, na kraju kad je nisam mogla naci kupila sam je i nisam se pokajala... user posted image

Ja sam je kupila i nisam previse ocekivala jer nisam ljubitelj ljubavnih prica...medjutim ispade bas zanimljiva i definitivno se ni ja se nisam pokajala

Zadnji članci

article-img