cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: knjiga za citati-preporucite

clock-img

17.10.2013, 00:25

clock-img

leona81

pencil-img

6373

http://www.interliber.com/catlistdetail.asp?ISBN=9789532180336&ml=b
http://tisakmedia.hr/Artikl/Knjige-Beletristika-Bestseler-Brzi-od-smrti.html?q=cGdcMzcscHJcNzEwOA==

obje odlicne u svom zanru

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

17.10.2013, 13:47

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Ko voli modernu knjizevnost, uz to pisce iz nasih krajeva, preporucujem knjige Bekima Sejranovica.

Opisuje zivot modernog covjeka, covjek koji zivi na relaciji Oslo - BiH i svugdje dobrodašao i svugdje jednako stran...

Ja sam čitala njegovu knjigu "Ljepši kraj", objavio je još "Nigdje, niotkuda", i najnovija "Sandale" je među najčitanijim u Hrvatskoj, odakle je njegova izdavačka kuća.

Upozoravam na provokativan ali iskren i neposredan stil koji nikoga ne ostavlja ravnodusnim..uostalom, nije bez razloga dobitnik nagrade "Meša Selimović" user posted image

Njegove knjige jedino ne bih preporučila ljubiteljima po meni već istrošene ratne tematike, stradanja, ratnih tragedija isl user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 17.10.2013 13:48:26 >

clock-img

22.10.2013, 23:47

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

http://www.knjiga.ba/inferno-k8812.html?gclid=CMq3y5m1q7oCFc1V3godAj8AXg

toplo preporučujem...inače sam sve njegove pročitala i oduševljena sam...sem ove predzadnje.....

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

23.10.2013, 00:00

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

http://www.superknjizara.hr/?page=autor&idautor=8216

ko voli dobre trilere sa primjesom erotike a sve na dvorovima ,preporučujem....ja oduševljena...sve sam ih pročitala......user posted image user posted image user posted image

za poslednja dva mjeseca trudnoće sam pročitala 49 knjiga....sva sreča pa sam bila učlanjena u biblioteku......user posted image user posted image

clock-img

23.10.2013, 00:15

clock-img

leona81

pencil-img

6373

http://www.knjiga.ba/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/slike/knjiga_mojih_zivota.jpg

odlicna

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

24.10.2013, 00:13

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

http://www.knjizare-vulkan.rs/HITLEROVA-VIOLINA-1876

odlična.....user posted image

clock-img

24.10.2013, 10:33

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Ko voli južnoameričku književnost, toplo preporučujem:

Mario Vargas Llosa: Avanture nevaljale djevojcice

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

05.11.2013, 23:04

clock-img

dafri

pencil-img

1097

Solomonova pjesma-Toni Morrison

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

12.11.2013, 08:47

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

http://www.knjizara.com/knjige/knjiga/116718_Jesenji+most_ISBN:86-331-3070-X

divna knjiga...........nije baš za slabe živce........traži duboku koncentraciju...........user posted image

clock-img

12.11.2013, 23:31

clock-img

aazra

pencil-img

2141

INFERNO, Dan Brownuser posted image

clock-img

17.11.2013, 20:40

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Uzeh Hiljadu cudesnih sunacauser posted image razocarah se,totalno mi bezveze..nikako mi ne ida citanje...a puno ste je hvalile..

< Poruku je uredio salmy -- 17.11.2013 20:41:15 >

clock-img

17.11.2013, 20:48

clock-img

chantal

pencil-img

431

Salmy,nešto je to do tebe user posted image meni je ta čak bolja od Lovca...

clock-img

17.11.2013, 20:57

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: chantal

Salmy,nešto je to do tebe user posted image meni je ta čak bolja od Lovca...

Vjerovatno je...nikako mi ne lezi

clock-img

17.11.2013, 21:04

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: salmy

Uzeh Hiljadu cudesnih sunacauser posted image razocarah se,totalno mi bezveze..nikako mi ne ida citanje...a puno ste je hvalile..

Meni je to divna knjiga, i jako potresna.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

17.11.2013, 21:14

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: MicoTico

svasta, ti si prva osoba k0joj se ne svidja, meni je to jedna od najdrazih knjiga kao i pisac

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.11.2013, 21:29

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: teacher75

svasta, ti si prva osoba k0joj se ne svidja, meni je to jedna od najdrazih knjiga kao i pisac

E sad cete me nagovoriti da nastavim citanje...Meni na prvu kad se ne dopadne ja ne citam dalje..samo je vratim u bibilioteku i uzemm drugu

clock-img

17.11.2013, 21:38

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

E sad cete me nagovoriti da nastavim citanje...Meni na prvu kad se ne dopadne ja ne citam dalje..samo je vratim u bibilioteku i uzemm drugu

procitaj do kraja pa nam onda javi utiskeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.11.2013, 21:41

clock-img

madam x

pencil-img

839

Nastavi, divna knjiga...potresna jako

clock-img

19.11.2013, 00:02

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Je li neka od vas čitala mozda Elif Shafak "Četrdeset pravila ljubavi", ne mogu da je nabavim u e -izdanju a ne zna,m da li je dovoljno interesantna da bi je kupila user posted image ?

clock-img

19.11.2013, 11:19

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Hitno mi treba preporuka za neku laganicu, po mogućnosti i da je komično. Za nekog kome treba da ubije vrijeme i pri tom se razveseli, a da ne umara emocije. Može ljubavno, al sa obaveznim happy endom, bez bolesnih i umirućih likova.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

19.11.2013, 11:22

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Hitno mi treba preporuka za neku laganicu, po mogućnosti i da je komično. Za nekog kome treba da ubije vrijeme i pri tom se razveseli, a da ne umara emocije. Može ljubavno, al sa obaveznim happy endom, bez bolesnih i umirućih likova.

Ma imaš one laganice od Susan Elizabeth Phillips, sve su na taj fol. I sve imaju happy enduser posted image
Nema sad s posla nijednu, ali mogu ti večeras poslati ako hoćeš, samo mi mail pošalji na pp.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

19.11.2013, 11:26

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Treba mi u tvrdo, da ponesem u posjetu.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

19.11.2013, 11:59

clock-img

Latinka

pencil-img

650

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Hitno mi treba preporuka za neku laganicu, po mogućnosti i da je komično. Za nekog kome treba daubije vrijeme i pri tom se razveseli, a da ne umara emocije. Može ljubavno, al sa obaveznim happy endom, bez bolesnih i umirućih likova.

Ja sam trenutno u takvom raspolozenju i drzim se Nore Roberts

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

clock-img

19.11.2013, 12:16

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Našla neku Juliju Garwood, nešto Škotska, srednji vijek, naki gorštaci i nekakve kvazi tajne hahahahaha

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

clock-img

22.11.2013, 12:17

clock-img

salmy

pencil-img

5830

procitaj do kraja pa nam onda javi utiskeuser posted image

Procitah je user posted image tuzna je i previse za mene...nisam ocekivala ovakav kraj

Zadnji članci

article-img