Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Necu vise da ulazim u diskusiju!!!!!!!!!samo cu reci:
Cekali smo BEBU 14 godina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naslusali se vecih gluposti nego sto ovdje procitah!!!!!!!!!!!!! Kad smo PRESTALI misliti o POZAMA, macinoj travi DESILA SE Zato kazem da je sve u GLAVI
02.02.2010, 13:46
ena30
292
samo se zapitaj da možda nije problem u nečijoj drugoj ''glavi'' ne ženinoj
02.02.2010, 13:46
Mirkica
6978
ja ti samo mogu reci budi zahvalna dragom BOgu na tom daru sto ga imas jer BOG DAJE I BOG UZIMA drago mi je da si uspjela i nedao BOg nikome da toliko ceka
< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.9.2010 22:10:10 >
02.02.2010, 13:47
Amelaa RR
3309
Po internet-bontonu (Netiquette) velika slova znače VIKANJE. Naslovi pisani velikim slovima biće ispravljeni od moderatora. Zabranjena je pretjerana upotreba interpunkcija u naslovu- 1 upitnik/uskličnik imaju jednaki efekt kao 10 upitnika/uskličnika. Ako će biti u poruci više od 10% teksta napisano velikim slovima, moderator će na to opozoriti, eventualno ispraviti ili poruku zaključati, ako će korisnik nastavljati sa time. Držite se teme i ne čavrljajte na forumima koji nisu tome namijenjeni. Svaki tematski sklop ima poseban forum za čavrljanje (chat) za takve razgovore.
< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.9.2010 22:09:47 >