cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: kozmetika za bebe...

clock-img

31.08.2009, 13:39

clock-img

milenium

pencil-img

6133

Ja ju samo polijevam čistom vodom,a ima kosu samo takvu što no se kaže.jako je zdrava i sjajna.imaju slike u albumu.ili je to možda genetikauser posted image user posted image

clock-img

31.08.2009, 15:41

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Mi smo na Hipp kupki za kosu i tijelo od rođenja. Probali smo i Chicco, predobro miriše, ali se u kombinaciji sa znojem ospe po pregibima. Hipp ulje smo koristili dok nam pedijatrica nije rekla da je bolja krema za tijelo od ulja. Tako smo kupili Bubchen kremu user posted image . Za guzu sam prvo kupovala Ivinu mast, a sad smo prešli na Pavlovićevu (original, jer nam kopije nisu valjale- guza je izbirljiva malo, hehe). Lice joj od rođenja mažem Mustela stelatopia kremom (koja je skupa, ali još smo na prvom pakiranju iako je ponekad i cijelu namažem njome).
Eh, da, nedavno kad je imala osip po tijelu od znoja i prašine, jer smo bili na putu- dva tuširanja i malo Chicco tečnog pudera su riješili stvar čim smo se dokopali kuće.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

31.08.2009, 19:28

clock-img

Anushka

pencil-img

903

mi koristimo johnson i becutan kombinaciju, johnson gel za tusiranje a u zadnjih 2 mjeseca kupku i beby ulje koristimo i ja i on poslije svakog kupanja to nam je kao masaza i mazenje.a becutan kremu za guzu i lice i becutan maramice za rukice i kad se ukakimo do vrata da se izbrisemo prije kade. i prezadovoljni smo!imam i becutan puder ali ne koristimo ga, nije bilo potrebe. Prije smo za guzu koristili pavlovicevu i bademovu ali smo prezadovoljni i ovom becutan!

clock-img

07.09.2009, 16:58

clock-img

Loren

pencil-img

3

Ja sam još uvijke za Weledu, ne mireše baš fino ali zato i jeste dobro što ne miriše user posted image
bar znam da je sigurno 100 % prirodna  i da nema suza user posted image
Ja sam kupoval u apotekama Unikus i Pharmamed Ilidža........

clock-img

07.09.2009, 23:29

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

I mi izbjegavamo da koristimo previse kremica,samo guzu mazemo Pavlodermom.Ne mazem mu ni lice ni tijelo.Ponekad se malo izmasiramo Hipp uljem prije kupanjauser posted image
Koristili smo Hipp sampon,ali sad imamo Nivea i on mi se vise svidja.Nekad ga okupam samo vodom,mislim da nema potrebe koristiti sampon kad se beba svaki dan kupauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

05.11.2009, 20:07

clock-img

leona81

pencil-img

6373

sta mislite o nevenovoj kremi koja ima u dmu, ona zuta masna njemacka...da li je ok nju koristiti za guzu?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

05.11.2009, 20:49

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

Znate li možda gdje se može kupiti HIPP kupka 2u1? Pretražila sam sve moguće trgovine od DM-a, Interexa, Konzuma, DP-a... ali nigdje nisam našla. To koristimo od početka i voljela bih da nastavim. Alternativno sam kupila onu kupku, koja mi izgleda kao ista stvar. HIPP ulje je super, ali mm je juče kupio greškom losion, pa ćemo ga isprobati kad potrošimo ulje. Čini mi se da je i losion dobar.

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

clock-img

05.11.2009, 20:51

clock-img

sheri

pencil-img

1515

jel taj hipp 2u1 onaj za kosu i tijelo kupka? ako je to, ja sam u dm-u kupila, u zenici

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

05.11.2009, 20:53

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

Jeste, ovdje u Sarajevu ga trenutno nigdje nema, ne znam zašto.

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

clock-img

05.11.2009, 20:56

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Mi koristimo johnsons baby ulje,sampon,puder (ponekad),vlazne maramice,a za guzu bademovu kremu pavlovic

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

30.11.2009, 10:05

clock-img

Happy

pencil-img

642

Imam jedno pitanjce....
user posted image kraj osmog mjeseca i poceli smo da pomalo kupujemo za bebija... Sto se tice kozmetike, nisam jos sigurna sta odabrati... SInoc sam bila u Chicco i vidjela sam njihove  proizvode, nisu puno skupi, malte ne kao i HIPP...
vidim, mozda sam i preskocila da niko ne koristi tu kozmetiku user posted image Ako znate nesto ili imate iskustva u vezi stim pomoglo bi mi user posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.

clock-img

30.11.2009, 10:09

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Ja sam kupovala Chiccomama kremu protiv strija i user posted image , a za ostalo...nešto se ne sjećam a mislim da za bebu nismo uzimali te kremice. Pavloderm, HIpp i Bekutan

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

30.11.2009, 16:51

clock-img

mamina danica

pencil-img

16

mi koristimo Chicco proizvode,obavezno kupujemo ona velika pakovanja jer smo stvarno zadovoljni.doduše, šampon nam zato jako dugo traje.imamo još kupku i kremu sa cinkom,koja je odlična za ojede i pregibe.i nama omiljeni omekšivač...jako lijepog i blagog mirisa.

clock-img

30.11.2009, 16:57

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Mi smo od rođenja na Hipp kupki 2 u 1 i super je. Koristimo i njihov losion i kremu za hladno vrijeme. A Chicco proizvodi super mirišu i baš su fini, samo nam nije usput za kupiti.
Bubchen kremama nije guza bila zadovoljna pa koristimo sada Pavlovićevu original.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

08.12.2009, 14:52

clock-img

Mara

pencil-img

175

Malena ima malo osjetljivu kožu tako da je sva njena kozmetika Mustela, sada imamo šampon za tjemenjače, kupku i sapun od prije i losion, za guzu samo Iva mast i sve 5user posted image

L´amore basta a se stesso...

clock-img

12.12.2009, 19:14

clock-img

deckic

pencil-img

42

Da li neko mozda zna gdje se ima kupiti onaj ruksak Nivea, sa svim onim kremicama, kupkama, kremama itd. i koliko kosta? Isplati li se to kupiti?

clock-img

12.12.2009, 20:30

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: deckic

Da li neko mozda zna gdje se ima kupiti onaj ruksak Nivea, sa svim onim kremicama, kupkama, kremama itd. i koliko kosta? Isplati li se to kupiti?

Mislim da imas u vecim trznim centrima,a i u apotekama,ja sam to dobila na poklon,meni se isplatilo,ja jos uvijek ruksak nosam kad negdje idem,a kozmetiku ces svakako kupovatiuser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

12.12.2009, 20:56

clock-img

deckic

pencil-img

42

Nisam nigdje nasla u trznim centrima, ali pogledacu u apotekama.

clock-img

12.12.2009, 22:06

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: deckic

Nisam nigdje nasla u trznim centrima, ali pogledacu u apotekama.

ja sam viđala u konzumu!

clock-img

12.12.2009, 22:10

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

ja mislim da cu se za ovu bebicu odlucit za kozmetuku Baby Love, iz DM-a-nekako me bas njezna i nema neke jake boje a koliko se ja razumijem nije im ni sastav los,mislim imaju najmanje stetni tvari.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

12.12.2009, 22:33

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ja sad bebiju obraze i crvenilo na vratu mažem bosanskim mehlemom i super nam pomaže, ali on je već veliki dječak pa smijemo, mislim da ipak nije za maje bebice

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

12.12.2009, 23:06

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

nivein ruksak košta 50 km,ja ga nisam kupovala.pošto mi je uz kolica došla i torba to mi nije ni trebalo.user posted image

LAURA 5.1.2008.

clock-img

13.12.2009, 08:39

clock-img

micica

pencil-img

120

I ja kao i vecina mama koristim Hipp 2 u 1. I zadovoljna sam. Poslije kupanja je po tijelu namazem Hippovim uljem i to je to. Po licu je ne mazem jer se uveliko dira po licu i sad je jos pocela gurati rukice u usta pa zaista ne smijem. Doduse nema nikakvih problema - niti je suho niti ima osipa pa mislim da joj i ne treba nista mazati.
Po guzi je dobila osip od pelena i sad je mazem ogrinal Pavlovicevom a do nedavno sam koristila Pavloderm. Probala sa, poslije tog osipa nevenovom kremom mazati, ovom njemackom, ali nam nije pomogla

clock-img

01.01.2010, 19:40

clock-img

lirio

pencil-img

491

mi koristimo nivea sensitiv proizvode, bademovu kremu baby skin koja je extra dobra...jako me interesuje ta mustelina kolekcija...koristila sam samo mustelinu kremu protiv ojeda i jako sam zadovoljna...i mj dječačić ima atopijski dermatitis pa ne bi bilo loše da počnemo koristiti mustelu...pedijatrica nam je spominjala i a-dermu...kakva je to kolekcija..ja probala samo pjenu protiv tjemenice i nisam nešto zadovoljnauser posted image

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

clock-img

01.01.2010, 19:55

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

mi koristimo hipp kupku i dalje, ali svaki treći dan, guzu i dalje mažemo pavlovićevom oriđiđiuser posted image , tijelo ne mažemo ničim jer je jako osjetljiva na sve maze, a lice mažemo sarajevskim mehlemomuser posted image i super nam se pokazao, sve ostale kreme su mu izazivale osip

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Zadnji članci

article-img