cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: kozmetika za bebe...

clock-img

26.08.2009, 00:07

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Ja samo vjerujem u Becutan i u Bademovu... a ovde kad nemam te kreme koristim Bepanthen, ima i kod nas u apotekama da se uzme ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

26.08.2009, 00:12

clock-img

neki

pencil-img

3476

Ali stvarno,Ilhana,nisam mogla da vjerujem kako mu je crvenilo na guzi tako brzo proslo,ma super je Becutan(pogotovo ovaj masniuser posted image )user posted image

clock-img

26.08.2009, 00:23

clock-img

malena_t

pencil-img

599

Mi imamo jako, ali jako malo kozmetike. Becutan sampon i kupka i Hipp krema za guzu user posted image user posted image user posted image Kad zahladi dodacemo i kremicu za lice i rukice i to je to. 

21.03.2009. rodio se majkin sin

clock-img

26.08.2009, 01:35

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Jao Alma tek procita to, ja koristim ovu kupku od kako se Lamija rodila. Trebala bi onda je promjenuti da vidim da i Lamija nevristi radi toga... sad neznam na koju da predjem... ovde najvise te jonsonove proizvode furaju... morat cu vidjeti sa sestricom Lamijinom...

A Malena_T, vidi prvo kako ce ti sin podnositi hladnije vrijeme prije nego sto ga naviknes na mazanje i tako to. Ja moju Lamiju nemazem ni sa cim, nekad bekutanom po licu nakon kupanja jer voli da se masira. A zimi nis sa cim je nemazem i ipak joj je koza extra!

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

26.08.2009, 01:53

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Evo sad sam pretrazila sve i nema nikakvih sampona za djecu od koji ne svrbe oci...

Nasla sam jedan u Yves Rocher, dali je iko od vas probao djecije proizvode iz Yves Rochera?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

26.08.2009, 03:01

clock-img

malena_t

pencil-img

599

IZVORNA PORUKA: Ilhana
A Malena_T, vidi prvo kako ce ti sin podnositi hladnije vrijeme prije nego sto ga naviknes na mazanje i tako to. Ja moju Lamiju nemazem ni sa cim, nekad bekutanom po licu nakon kupanja jer voli da se masira. A zimi nis sa cim je nemazem i ipak joj je koza extra!

Ne mazem ni ja Benjamina ni sa cim. Jedino guzu ako se zacrveni i to je to. Nisam pristalica mackanja malih beba ako nema potrebe. A ovo za kremicu si 100 posto u pravu. Vidjecemo kako ce podnositi hladno vrijeme. Mozda stvarno ne bude potrebe za bilo kakvim mazanjem.
Beba, ipak, najljepse mirise kad mirise na bebuuser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

clock-img

26.08.2009, 08:34

clock-img

sarayka

pencil-img

832

Takodjer imamo haos kad se pere kosa a i ja Lamiji koristim sve Johnsonove sampone vec duze vrijem promjenit cemo :)

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

clock-img

26.08.2009, 08:57

clock-img

Loren

pencil-img

3

Na preporuku rodice iz austrije koja koristi WELEDU kompletan program i ja sam našla nešto kod nas u apotekama. Probala sam kupku i šampon i stvarno je super jer ne sadrži sapun..........
Pa sad bebac vise ne place kad se kupa!!!user posted image
A mi smo navikli samo na Hipp, Jhonson i ono što vidimo na TV

clock-img

26.08.2009, 09:24

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Ja idem kasnije u prodavnicu sa Lamijom pa cu da vidim sta mogu naci. Mislim i ja da je Weleda jedina solucija sto ima u nasim trgovinama koja nekoristi sapun u samponima, nisu nekog mirisa al Boze moje, bolje da mi neplace kad se kupa.

Vidila sam na internetu ima jedna ekoloska kupka, 14 km je 250 ml pa sam kontala da kupim da probam ako nebude ove sto imaju ovde da se kupe po trgovinama u gradu.

A sto se tice ovih ja sam i koristila po preporuci od Lamijine sestrice kod koje ide na kontrolu mjesecnu... ja nevjerujem u reklame =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

26.08.2009, 09:27

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

ja od rodjenja Dzelile koristim mustelu ....i kupku i mlijeko poslije kupanja. Prvo smo dobili a onda nastavili koristiti. Jeste skupo al je dovoljno da se vrlo vrlo malo stavi tako da moze jako dugo da nam traje pa na krajuispadne isto kao i drugo .
Nikakvih problema nema nekad ona toliko skace prilikom kupanja da joj ode i po licu udje , plusne je :) al nikad nisam primjetila da je ujeda ili slicno.
Mlijeko poslije kupanja je takodje dobro mada ga ne koristim puno jer isto nisam za pretjerano mackanje beba.
Inace su mi mustelini proizvodi super ... ne znam sad sta smo sve imali i sve nam je bilo naj naj ... za osip na guzi najbolje j epomagala njihova krema., za neko crvenilo na licu isto , za tjemenjacu koja se kad je bila mala pojavljivala isto ....dosta toga smo dobili na poklon, a onda i nastavili koristiti.

cula sam i ja to da je lijpo promjeniti nekad sampon al ne  znam sto se tice kupke , ne bih sad nesto eksperimentisala :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

26.08.2009, 09:32

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja Vam sugerišem da ne trošite puno love na kozmetiku, kanite se reklama a najbolj iskustvo nakon svih probanih HiPP, Jonson, Bubshen predlažem, za kosu Nivea šampon za svilenu kosu oči ne dotiče, tjelo merima sapun-stari provjereni proizvod, lice u hladnim danima - niveina krema za djecu za kožu bez lišajeva. I još u slučaju osipa po guzi predlažem vam gaas bebi krema-super je, mi smo imali sa starijom jak osip od zubića i antibiotika i doktorica nam napiše sastav kreme da nam naprave u apoteci mi tamo a farmaceutkinja nam kaže da taj sastvav ima upravo galasova krema i za 4,5 km mi smo se rješili osipa i sada to koristim i mlađoj bebi.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.08.2009, 09:36

clock-img

bebano

pencil-img

759

HIPP kozmetiku koristimo od rodjenja do danas. Prezadovoljni smo svim proizvodima od kupke, sampona, krema, vlaznih maramica. HIPP rules user posted image !

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

clock-img

26.08.2009, 09:38

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Sinoc sam gledala po netu, ovde nema ta mustela da se kupi a i nema da mogu naruciti iz inostranstva...
neznam dal ima u njemackoj, ako iko zna nek mi javi pa da narucim od daidze koji treba da mi dodji za dva mjeseca...

=)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

26.08.2009, 09:41

clock-img

seka87

pencil-img

253

ja jos nisam odlucila sta da kupim za svoju buducu maluuser posted image , koliko sam citala i cula najvise me nesto privlace niveini proizvodi i bekutanovi pa sad neznam ni sama

< Poruku je uredio seka87 -- 26.8.2009 9:42:05 >

nase malo zlato Lamija rodjena 1.10.2009. 3.200kg i 51cm

prvi zubic dobila sa 8 mjeseci

prohodala sa 10mj i 20dana

clock-img

26.08.2009, 09:43

clock-img

bloom

pencil-img

114

Hipp i samo HIPP, nemam ni jedne zamjerkeuser posted image

clock-img

26.08.2009, 09:44

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Ja inace samoj sebi koristim samo Niveine kreme, ovde nemaju baby kolekciju sto se tice nivee. Becutan koristim jer sam ja odrastla na tome, moj svekar uvijek kaze ako je meni valjalo kad sam ja bio mali valja i mojoj sceri tako da on cesto posalje paketic koji sadrzi becutanovi proizvoda...

Dole ima puno veci izbor ovih stvari, ovde su slabi pravo...

clock-img

26.08.2009, 09:48

clock-img

Anoniman

eh žene da vas pitam,posebno mame čija djeca ne nose pelenu već idu na tutu,jer mi smo skinuli pelene definitivno. E sada jel mažete još uvijek guzu? ja Asju ujutro kad ustane stavim na tutu,onda je operem i malo je namažem bademovom od pharmameda,tu koristimo od rođenja,e sada jel još uvijekm potrebno mazanje guze obzirom da ne nosimo pelene već gaćice?

clock-img

26.08.2009, 09:50

clock-img

Anoniman

Sinoc sam gledala po netu, ovde nema ta mustela da se kupi a i nema da mogu naruciti iz inostranstva...
neznam dal ima u njemackoj, ako iko zna nek mi javi pa da narucim od daidze koji treba da mi dodji za dva mjeseca...

=)

ima u Sarajevu u apoteci pa ako imaš koga da ti pošalje odavde.

clock-img

26.08.2009, 11:33

clock-img

*Seve*

pencil-img

299

Svugdje u inostranstvu ima...Mislim ima i u BiH po vecim gradovima.

clock-img

26.08.2009, 11:55

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: ivany

=)

ima u Sarajevu u apoteci pa ako imaš koga da ti pošalje odavde.

Haj vidjet cu ko prvi da mi ponese ili sveki ili daidza =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

26.08.2009, 13:42

clock-img

milenium

pencil-img

6133

Vjerovatno ćete mi se sada smijati i osuditi me ali Ne koristim nikakav šampon za kosu,Niti išta za kupanje,samo čista voda.Guzu naravno mažemo kremicom! Imamo hrpu šampona,al to ćemo koristiti kad porastemo(možda sada kad smo napunili god danauser posted image ).

clock-img

26.08.2009, 23:24

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

milenium pa što bi se smijali, i ja mislim da je za bebu dovoljna samo voda, pa od čega bi se to one mogle isprljati, malo se oznoje i to je to. ka koristim hipp kupku ali jedan dan stavim nekoliko kapi u kadicu a drugi samo čistom vodom operem. ma više to stavljam eto dameni miriše bebica, a ne što mislim da je on prljav

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

31.08.2009, 12:43

clock-img

cija

pencil-img

402

Ja koristim od početka Hipp kupku za kosu i tijelo...probala je i ja user posted image  Predobro miriše.

Imam bademovo ulje...tu i tamo ga koristim i Pavlovićevu za guzu.

Danas idem kupiti Hipp kremu za lice i ruke i Hipp mlijeko/losion za tijelo.

Imam i Hipp kremicu za zaštitu od vjetra i vanjskih utjecaja.Ma sve tako dobro miriše.

Dobila sam na poklon Nivenu kupku i šampon 2u1 ,super miriše,ali mi je Hipp ipak bolji.

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

clock-img

31.08.2009, 13:26

clock-img

milenium

pencil-img

6133

Joj kad pročitam koje vi sve preparate koristite ja se posramimuser posted image

clock-img

31.08.2009, 13:33

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

PA, kosica se ipak treba malo sa šamponom oprati, ja tako mislim, ne znam, ja ne znam da li bi je znala okupati bez "dodataka"

Zadnji članci

article-img