Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja svojoj bebici od rodjenja koristim bademovu kremu i penaten mlijeko za tijelo i hvala Bogu nikada se nije izasuo ili imao bilo kakvu reakciju na te proizvode.
10.09.2008, 22:28
dacy
360
ja sam pripremila sve od Nivea preparata za bebu, nekako njoj najvise vjerujem
16.09.2008, 13:55
lu
46
drage mame,
u hrvatskoj emisiji Potrosacki kod su upozorili na original Pavlovicevu kremu, obzirom na prisustvo borne kiseline i kao takva da nije predvidjena za djecu do 3 godine. moze doci do proliva i drugih popratnih pojava usljed dugotrajnog koristenja.
17.09.2008, 12:03
ziki
1815
Mi smo od moje mame dobili chicco-vu kolekciju, ja i moje sestre smo do skoro koristile njihovu, kremu, parfem, mlijeko...Za guzu koristimo bademovu kremu od Pharmameda Travnik, po preporuci pedijatra. Dobili smo sve od Nivein ranac i penatenov komlet pa se sad razmisljamo da prestanemo da kupujemo chicco i potrosimo to sto imamo.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
17.09.2008, 13:39
jupajdi
435
I mi koristimo od Pharmameda bademovu kremu za guzu i odlična je. Jeste malo skuplja nego ona u entitetu, ali je puno bolja. Poslije kupanje se malo namažemo Niveinim uljem, kosicu također peremo Niveinim šamponom sa kamilicom, a guzu Niveinim sapunom. Imamo i Chicco-vu kolekciju ( koju smo dobili )pa ćemo i to probati.
17.09.2008, 14:16
Anoniman
kakva su vam iskustva sa chicoo kremama i preparatima? ja koristim Johnsonov sampon i kremu... a zelim da to promijenim jer mi se ne svidja koristim i ja mojoj bebi Pharmamedovu kremu za guzaru malenu i super joj odgovara
17.09.2008, 14:38
ziki
1815
Ja sam sa chocco-m prezadovoljna, prvo smo koristili za osetljivu kozu- kupka-sampon a sad onu bez suza. Dok su bile one vrucine grozne talk, a za posebne prilike parfem, malo beba malo vise mama. Sad kad se chicco u Tuzli zatvorio trosicemo zalihe
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
17.09.2008, 14:47
Anoniman
hvala ziki... moram da promijenim kremice i sampon, osula mi se beba po licu, pa mozda je i do toga inace tak kad sam kupila Johnsons, cula sam da i nisu nesto extra... ma hajd, mogu za mene i mm
17.09.2008, 15:51
ziki
1815
Mojoj jetrvi je malecka dobila oziljk na nozi od johnsons-a, nije joj se povuko i ako mala ima skoro 2 god. Kad su radili ispitivanja zakljucili su da je Jonsonsa, a mi svi kupovali ko je stigo razne....te onaj pred spavanje, sampon bez suza...dobre im reklame nema sta
17.09.2008, 15:56
mamyca
1657
Ma Ivina krema je cudo,i koristim jos hippovo ulje.
17.09.2008, 21:14
bebacha
1170
mi za guzu i lice koristimo bekutan,za tjelo kosili mlijeko a ako se slucajno guza zacrveni imamo Hipp-ovu kremu koja je odlicna.sad razmisljam da kupim Hipp-ovo mlijeko i mozda sampon
17.09.2008, 22:18
Suzana
1698
Mozda sam vec pisala ali mi koristimo HIPP kupku i Pavlovicevu! Takodjer sam uzela Johnson's lavandu liniju uzela kad su se tek rodili i odustala od iste, jer mi je miris bio nekako prejak... Zanima me kuda sve mazete vase bebe nakon kupanja - ja svojim djecacima lice, vratic, ispod pazuha i naravno rejon cuna/guza!
19.09.2008, 09:58
ziki
1815
Ja ga otprilike isto mazem, samo sto jos nazem ispod koljena, skocnog zgloba i oko lakta. Tako mi je babica pokazala i tako ostalo do sad.
19.09.2008, 10:20
Anoniman
ja je skoro svu namazem .. izuzev glave naravno (tj. dio kuda je kosica)
19.09.2008, 10:21
mamsi
401
Kad je Kenan bio bebica mazala sam ga poslije kupanja s uljem Bubchen,a sad ga samo malo po licu i rukicama namažem s Becutanovom kremom
19.09.2008, 10:33
mamyca
1657
Najvise ga mazem po pregibima,ispod vrata,ispod pazuha,i ispod koljena.A i ja kao Dina citavog natrackam poslije kupanja pogotovo.
19.09.2008, 10:34
anitaMO
1384
za guzu ivina mast,a za ostalo hipp.
14.12.2008, 22:16
bebacha
1170
u zadnje vrijeme kod Ajle je koza lica bas suha i brzo se zacrveni pogotovo kad je hladnije vrijeme.sta preporucujete
14.12.2008, 22:33
MELLI
942
Ja sam mazala bademovom kremom,ali onom pravljenom u apoteci(ne sa police iz supermarketa) ili hippovom kremom i obe su mi pomagale.
14.12.2008, 22:59
Visnja RR
15102
preporucila bih: Avene - cold cream , namjenjena za veoma suhu i osjetljivu kozu
14.12.2008, 23:27
Daja_sa
461
Po preporuci pedijatra trenutno je mazem Jekodermom...poslije kupanja citavu osim kosice . A kad joj mjenjam pelenu tokom dana Pavloviceva krema
15.01.2009, 16:23
bebacha
1170
jel koristi neko Baby love proizvode za njegu bebu,mislila sam kupit sampon,kupku,losino i slicne stvari ali me interesuje jel neko isprobao
15.01.2009, 16:34
hanabanana
4435
Jesam ja, ali poodavno, sa starijom kćeri. Tada D&M nije bilo ovdje pa je muž donosio kad je išao u inostranstvo. Imala sam dobro iskustvo, a sada nisam kupovala samo zato što već iz navike uzimamo Niveu.
15.01.2009, 16:37
Okarica
1141
Do sada smo koristili Bademovu kremu (Pharmamed) i s njom smo jako zadovoljni. Sad smo prešli na originalnu Pavlovićevu mast pa ćemo da vidimo. Ako ne bude odgovarala u zalihama imam još jednu veliku Bademovu.
15.01.2009, 16:58
Mama3djecaka
44
Ja sam cula da je Pavloviceva krema super....ljetos kad odemu u Bosnu sam mislila kupit a i bademovu.Jeli bademova krema/pavloviceva za citavo tijelo ili izkljucivo samo za neko djelove djela kao guzu :)))