cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: kreme i kozmetika za bebe

clock-img

04.02.2013, 20:18

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: ajla86

jel iko imao problema sa suhom kozom?
curica mi ima pogotovo po nogicama kao hrapave kolutove nisu crveni ali osjeti se pod prstima....neko kaze jekogal pomaze a neko a dermina krema neko exo-nesto zaboravila sam user posted image
mazem je samo bebi proizvodima sve ispobala od krema,ulja.....ali nista nepomaze....

probaj sa ovom kremom ...
http://www.ringeraja.ba/forum/Dr%25Pasha_100_%25_prirodna_krema_za_bebe/m_1555984/tm.htm

ja sam problem sa hrapavim asjinim koljenima rjesila ovom kremom za 3 ili 4 dana ... pa umjesto Dr> Pasha zovem je "cudo od kreme" jer mi nisu pomoge ni dvije Avene , ni Pavlovic, ni Zagrebacki melem, ni bepanthen, NI nesto na jeko.... nije gel...

Najtoplije ti je preporucujem jer zaista ali zaista je mom djetetu za par puta kozu koljena vratila na staro...njezna i mekana ...a vodila sam borbu od prolsog ljeta do neki dan...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

04.02.2013, 20:23

clock-img

minie

pencil-img

165

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

jel iko imao problema sa suhom kozom?
curica mi ima pogotovo po nogicama kao hrapave kolutove nisu crveni ali osjeti se pod prstima....neko kaze jekogal pomaze a neko a dermina krema neko exo-nesto zaboravila sam user posted image
mazem je samo bebi proizvodima sve ispobala od krema,ulja.....ali nista nepomaze....

probaj sa ovom kremom ...
http://www.ringeraja.ba/forum/Dr%25Pasha_100_%25_prirodna_krema_za_bebe/m_1555984/tm.htm

ja sam problem sa hrapavim asjinim koljenima rjesila ovom kremom za 3 ili 4 dana ... pa umjesto Dr> Pasha zovem je "cudo od kreme" jer mi nisu pomoge ni dvije Avene , ni Pavlovic, ni Zagrebacki melem, ni bepanthen, NI nesto na jeko.... nije gel...

Najtoplije ti je preporucujem jer zaista ali zaista je mom djetetu za par puta kozu koljena vratila na staro...njezna i mekana ...a vodila sam borbu od prolsog ljeta do neki dan...

Ova krema je super, a nije ni cudo jer je glavni sastojak shea puter, od njega i samog prestaje koza biti suha

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

04.02.2013, 23:21

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

vidzala sam je.....uzet cu obavezno.....imaju dvije vidim....koja li je bolja

Alannah jel onaj za bebe ili obicni....

< Poruku je uredio ajla86 -- 4.2.2013 23:22:29 >

clock-img

04.02.2013, 23:23

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

to je jedna krema ...ali s jedne strane su crvena slova a s druge zelena ... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

05.02.2013, 11:33

clock-img

Alannah

pencil-img

518

Samo pise jekoderm mast.

clock-img

14.05.2013, 15:45

clock-img

Artemida84

pencil-img

71

Drage moje, procitah cijelu temu i sada sam u dilemi oko Pavloviceve. Jel vi unatoc stetnosti te borne kiseline i dalje koristite tu original ili ovu sa kamilicom? Ne znam koju da kupim..... user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2013, 16:08

clock-img

I love youu

pencil-img

154

Cime mazete bebu po licu? Jel moze sa kremom becolino zastitna mast, tako nesto pise. I cime joj mazete tijelo, jel sa bebi uljem ili nekom kremom?

28.04.2013.god. Moja princeza :))))

clock-img

31.05.2013, 17:35

clock-img

Alannah

pencil-img

518

mazem lice i tijelo dr.pashom,ali ne stalno.Svaki dan mazem jedino pelensku regiju dr.pashom i guzu babylove cink kremom.Kad ga kupam,obicno u vodu stavim malo maslinovo ulja,pa poslije toga i ne treba mazati,koza bude fina.

clock-img

21.06.2013, 00:02

clock-img

cipi

pencil-img

57

zs pelensku regiju preporucujem noviju becutan djeciju vitaminsku mast. gotovo je ista kao ona nivea intensive krema koja dodje uz ruksak. pakovanje je bas veliko, ja je kupila u trgovini za 6 KM sto mi je ok cijena, a vidim da je sad u bingu na snizenju oko 4-5 KM ;)

clock-img

28.06.2013, 07:49

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

IZVORNA PORUKA: cipi

zs pelensku regiju preporucujem noviju becutan djeciju vitaminsku mast. gotovo je ista kao ona nivea intensive krema koja dodje uz ruksak. pakovanje je bas veliko, ja je kupila u trgovini za 6 KM sto mi je ok cijena, a vidim da je sad u bingu na snizenju oko 4-5 KM ;)

Kupili jučer da malo promjenimo pa ćemo vidjeti odgovara li nam!

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

03.09.2013, 09:05

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

IZVORNA PORUKA: Alannah

mazem lice i tijelo dr.pashom,ali ne stalno.Svaki dan mazem jedino pelensku regiju dr.pashom i guzu babylove cink kremom.Kad ga kupam,obicno u vodu stavim malo maslinovo ulja,pa poslije toga i ne treba mazati,koza bude fina.

Znaci ova dr. Paasha moze i za tijelo...ja sam je kupila ali mi naumpade da nisam nista kupila za mazanje bebe po citavom tjelu nakon kupanja....pa me interesovala moze li ona

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

03.09.2013, 11:02

clock-img

Alannah

pencil-img

518

I za lice i tijelo i guzu i protiv osipa. Mozes je namazati gdje god hoces.

clock-img

03.09.2013, 13:45

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

IZVORNA PORUKA: ena0002

IZVORNA PORUKA: Alannah

Znaci ova dr. Paasha moze i za tijelo...ja sam je kupila ali mi naumpade da nisam nista kupila za mazanje bebe po citavom tjelu nakon kupanja....pa me interesovala moze li ona

Mi takodjer Dr Pasha kremicom mazemo sve od do user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

03.09.2013, 15:26

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

E super onda user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

06.02.2014, 09:23

clock-img

mamma_

pencil-img

14

Jel znate dA li u Sarajevu ima kupiti sebamed proizvode za bebe..i ako ima gdje????

< Poruku je uredio mamma_ -- 6.2.2014 9:24:31 >

Zadnji članci

article-img