.A kada taj hipermangan dodajem u vodu, odma sa kamilicom ili.
Ta dva rastvora se ne sastavljaju.
Ja bih hipermanganom prala bebu samo ako postoji neka infekcija koze. Neko je vec spomenuo da rastvor treba biti blag, ja sam stavljala tri zrnca u dva litra vode, da se dobije blago ruzicas_ta otopina. Hipermangan je jako korozivan i treba ga drzati van dohvata djece, nedajBoze, velik belaj moze napraviti u kontaktu sa usnom supljinom, grlom i jednjakom.
Kamilica isto da bude razblazena, pravila sam caj, u solju od dva decilitra stavila bih kasicicu cvijeta kamilice i procijedila nakon par minuta pa sastavila sa litar i po vode.
Bebu smo prvih 40 dana kupali samo u toploj vodi, a kosicu Hipp samponom. Poslije smo za tijelo koristili DM sapun, samo jednom dnevno, pred spavanje, jer bi cesce isusio kozu, a na svakom presvlacenju pelene bi je ispirali samo toplom vodom.
Uglavnom sve sam prvo probala na sebi, i koliko je oštro prema ocima i koliko isusuje kozu. Prva dva-tri mjeseca smo koristili Pavlovic sa ruzicas_tim poklopcem u kartonskoj kutiji, a posle presli na Pavloderm i s njim smo zadovoljni vec dvije i po godine.
< Poruku je uredio minja_ -- 27.11.2012 9:51:23 >