IZVORNA PORUKA: Marija13
Drage moje, vec sam postavila anketu sa istim pitanjem...ali jako sam neodlucna koje preparate da uzmem za bebicu koja je na putu Ja licno vjerujem Nivei jer je i sama dugo koristim, ali moja sestricna je od nje dobila nekakav ekcem koji je nestao odmah nakon promjene kupke...a za hipp nisam jer se uzasno mnogo reklamira, na vjezbama samo o njemu pricaju pa sam skepticna prema tim placenim preporukama..
iskreno letiš s akupovinom...ostavi ti nekome da na babine to donese
naime tebu treba voda, hipermangan i sad taj pslivaset koji radi mrse i predostriižnosti preporučuju...i bebu krema za guzu i to bademova...pa lijepo ua poteku po obiičnu badmeovu kremu d ati naprave...e nju da imaš...
ja svoju djecu, njih dvije ničim nisma kupala sem vodom i ispirala hipermanganom zadnju vodu...i mazala bademovom guze male....punih 2 mjeseca...
kasnije sma uzimala po volji...
nekada niveu šampon babi, pa smo rpobali i hipp, p tadašnji hit bubshen, pa i bekutan...
kako šapon za kupanje tako i mlijeko za tijelo...al nisma ih mazukala previše nikada...nije ni trebalo...bebe imaju dvoj divni miris...