cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: kreme za bebe

clock-img

06.12.2010, 13:07

clock-img

lejna_

pencil-img

325

Mi kombinujemo niveu i becutan -nakon svakom mijenjanja pelena i pranja guze, ... jednom jednu, drugi put drugu, a i pavlovica ponekad - kos svekrve. I ulje babylove nakon kupanja. I jekoderm - ako ugledam nesto ncrveno. user posted image
Sve joj odgovaraju.

Na sve je navikavam i do sada stvarno nikakvih problema sa kožom.

pozz dadada

clock-img

06.12.2010, 13:17

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

koju kremu koristite za lice djece sada kad je zima? ja kupila niveu protiv zime i vjetra

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

06.12.2010, 13:26

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: teacher75

koju kremu koristite za lice djece sada kad je zima? ja kupila niveu protiv zime i vjetra

i ja tu koristim
Nivea za zaštitu od hladnoće i vjetra...zaštitna krema ...skin senzitiv....

ja sma je i starijoj kupovala redovno...i sada je namažem kada idemo vani zimi
mlađa mi ima na licu crvenu flekicu i sigurna sma bila da je od vjetra kada smo vani.
Juče smo bile kod doktorice jer je bolesna i pita me čime joj mažem...ja kažem ova krema kaže ona čudi je da joj nije pomogla jer je dobra...
i onda je zaključila da se to njoj još itritiralo o mandarina i narandži koje ona jako voli i puno jede...pa nam je malo obustavila to
ali rekla mi je da kupim Pntegal mast galas porizvodi...ja kupila...
jutros se sve povuklo a imamo fleku 20 dana...
a mast i cijena...smiješno 3,75 KM

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.12.2010, 13:44

clock-img

reallove

pencil-img

5807

molim vas za savjet...moj Emin u poslijednje vrijeme ima suhu kozu...obrazi su mu stalno ispucali i crveni,sinoc sam primjetila da je i na nogama koza suha..namazala sam mu johnson kremu,nije bas pomoglo..od kozmetike nismo nikad nista koristili sam bademovu kremu,ponekad..za kupanje od rodjenja koristimo samo johnson ili glemo sampon..ako imate neki prijedlog pisiteuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

06.12.2010, 13:48

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

trebaš mu koristiti masnije kreme, tačnije ulje nakon kupanja a za lice također ovako nešto sa pentanolom kao ova niveina krema...
isušuje mu se koža u zimskom periodu pa je treba hidratizirati....
ja svoje cure mažem samo nakon tuširanja i kupanja uljem bebi Hipp ili bekutan....
tako da je njima koža super a lice obavezno moram za izlazak vani jer su zaista osjetljive svijetle putiuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 6.12.2010 13:49:05 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.12.2010, 13:52

clock-img

lejna_

pencil-img

325

IZVORNA PORUKA: reallove

molim vas za savjet...moj Emin u poslijednje vrijeme ima suhu kozu...obrazi su mu stalno ispucali i crveni,sinoc sam primjetila da je i na nogama koza suha..namazala sam mu johnson kremu,nije bas pomoglo..od kozmetike nismo nikad nista koristili sam bademovu kremu,ponekad..za kupanje od rodjenja koristimo samo johnson ili glemo sampon..ako imate neki prijedlog pisiteuser posted image

Koliko ja znam,.... kada je koža suha treba koristiti hidrantnu, a ne masnu kremu, ... iz mog iskustva nivea baby krema je hidratantna , .. košta oko 5KM, a bjerovatno ih ima još nekih koje su dobre, ...
To je moje iskustvo, a možda ti se javi neko kompetentniji, ..
pozz

< Poruku je uredio Hanady RR -- 6.12.2010 13:53:28 >

clock-img

26.12.2010, 22:53

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: dadada

Andrej je imao osut i ojeden vrat od bljucanja, a svaki dan se kupao, jedino sto je nama pomoglo to je nistatin krema...nekada se takav isti ojed znao pojaviti i na preponama...isto sam nistatinom maala i fakat odmah prodje

moze li se to kupiti u apoteci bez recepata? moja beba ima mjesecd i po i s desne strane ima taj vratni nabor crven i posut sitnim bijelim tackicama...pretpostavljam da je od slijevanja mlijeka jer je vrlo nepristupacno za ocistiti kasnije...trenutno je mazem hipp kremom s pasntenolom i cinkom kao i guzu i ne vidim bas da prolazi...mozda su se uhvatile neke gljivice pa samo nistatin pomaze user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

26.12.2010, 23:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: dadada

Andrej je imao osut i ojeden vrat od bljucanja, a svaki dan se kupao, jedino sto je nama pomoglo to je nistatin krema...nekada se takav isti ojed znao pojaviti i na preponama...isto sam nistatinom maala i fakat odmah prodje

moze li se to kupiti u apoteci bez recepata? moja beba ima mjesecd i po i s desne strane ima taj vratni nabor crven i posut sitnim bijelim tackicama...pretpostavljam da je od slijevanja mlijeka jer je vrlo nepristupacno za ocistiti kasnije...trenutno je mazem hipp kremom s pasntenolom i cinkom kao i guzu i ne vidim bas da prolazi...mozda su se uhvatile neke gljivice pa samo nistatin pomaze user posted image

ja sam kupila bez recepta....pitaj u nekoj privatnoj apoteci...e sad ne znam da li cete odbiti jer su poostrili pravila

clock-img

26.12.2010, 23:43

clock-img

Mjeseceva Pratilja

pencil-img

975

Mi imamo kremu na bazi cinka i maslinovog ulja i odlicna je protiv crvene goze, crvenila ispod rucica, na naborima, ispod vrata. Nije ostrog mirisa. Dosta je blaga i ucinkovita.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

clock-img

27.12.2010, 13:56

clock-img

rose

pencil-img

8709

a kako se zove krema i gdje je ima kupiti? gledam danas kao da je bolje malo i da je hippova krema pomogla imam i niveinu na bazi nevena i cinka pa mogu i to probati

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

20.01.2011, 12:45

clock-img

edinna

pencil-img

31

mom bebiju je 6 i po mj i dosad smo sve koristili pavlovic kremu medjutim zadnji par dana mu se osipa po preponama i dok ga nemazem ok je a cim namazem iskoci opet i nasla sam na netu da je pavlovic krema stetna jer sadrzi bornu kiselinu koja je stetna za bebe tak da nezz sta sad da radim koju bi mi vi kremu preprucili da je dobra za guzu

clock-img

22.01.2011, 12:34

clock-img

Mila_80

pencil-img

233

Ivina mast je odlična za guzu ali mislim da se može kupiti samo u Mostaru...a meni je odlična i od Mustele Vitaminska krema za guzu, ja kombinujem te dvije kreme

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

clock-img

22.01.2011, 13:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.01.2011, 13:08

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

mi koristimo ivu mast sa dodatkom peruanskog balzama i dosad nismo niti jednom imali problema ni s crvenilom niti sa ikakvim osipom a imamo skoro pa 19 mjeseci,e sad jeli to ima kupiti kod vas neznam al raspitaj se po ljekarnama ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

23.01.2011, 19:35

clock-img

edinna

pencil-img

31

pili smo sad pmarmamed bademovu kremu i super je sve mu se povuklo crvenilo odsad samo nju uzimam

clock-img

16.03.2011, 09:53

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

Eh ja svoju djevojčicu plaho ne lickam, šampon nam je mustela ili bubchen, kako kad, međutim nekoliko dana se mislim da li da joj počnem lice njegovati nekom kremom. Koža joj nije pretjerano suha, normalna ali od nedavno se na jednom obrazu pojavi malo suho i planirala sam da joj kupim Mustela cold kremu klik , a onda pomislim kako je najbolje da koža diše a s druge strane bojim se da joj koža ne ogrubi, ili je sve to genetika, pitala bih ja pedijatra ali nemamo skorijih pregleda pa ako neko ima stručno mišljenje bila bih zahvalna...

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

20.02.2012, 21:16

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

Da li je neko koristio himelajine kreme za bebe?Koje kreme su po vama dobr za novorodjencad?

clock-img

14.03.2012, 13:34

clock-img

lana32

pencil-img

207

Ja svojoj bebi od pocetka koristim A dermu .dermopedijatrijsku liniju ,pokazala se odlicnom,narocito njihova krema za pelensku regiju.

clock-img

14.06.2012, 14:48

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Imate li preporuku nekog djecijeg sampona koji ne ujeda za oči?

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

16.06.2012, 18:07

clock-img

Miimy

pencil-img

1041

Interesuju me iskustva sa Babylove kozmtikom....

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

clock-img

16.06.2012, 18:12

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Mimi nemoj pretjerati s kozmetikom,mi smo kupili sve nivea za K. pola nisam iskoritstila vjeruj mi.opet cu ja o vjezbama :) sestra nam preporucila samo neki djeciji sapun za prve dane/mjesec jer se lako ispire i bademovu kremu.a ulja i raznorazne kreme da ostavimo za kasnije

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

17.06.2012, 00:01

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Miimy

mi koristimo njihov sapun, ali nam se sampon nije svidio. ostalo nismo probali

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.06.2012, 00:03

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

IZVORNA PORUKA: Miimy

Super je krema sa cinkom za guzu.

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

17.06.2012, 11:07

clock-img

Candy

pencil-img

89

Eh, ja sam sa prvom bebom koristila bademovu pavloviceva (pocela sam sa pharmamed, al me nije zadovoljilo), baby ulje samo malo poslije kupanja jer se rodila u zimu pa da joj se koza ne susi, i kupila onu kupku Babylove od glave do pete, na pumpicu, e to mi je super stvar, ujedno i kupka i sampon... To sam isto uzela i sad za drugu bebu i ne misim ga puno mackati, sve je to hemija...

clock-img

17.06.2012, 13:02

clock-img

emči

pencil-img

89

mi koristimo bademovu pharmamed i stvarno nam je odlična, ako se slučajno malo ospe, namažem i zaista se vrlo brzo povuče. šampon je nivein, ima ga još malo ali dok se potroši kontam kupiti babylove 2u1 da isprobamo.

Zadnji članci

article-img