IZVORNA PORUKA: bebaa
molim vas pomoc...nisam majka pa ne znam sta treba kupiti za bebu koj ako bog da treba uskoro da doje na svijet...a htjela bi kupiti svu kozmetiku potrebnu za njegu novorodjenceta...odlicila sam da to bude nivea ne osnovu gore iznesenih iskustava ali neznam sta sve...i da li se odma kupuju cucle,koje velicine ili kako to vec ide,i flesice...ma nemam pojma pa vas molim da mi hitno odgovorite jer je pitanje danakad ce izletiti...
Ja takođe očekujem bebu, ( dosta sam se informisala) i na bazi vlastitih stavova odlučila da ne pretjerujem s kozmetikom.
Kupila pavlovićevu i bademovu kremu, hipermangan, hidrogen, bivacin prah,kamilicu, becutan sapun, pripremila maslinovo ulje, sebi rivanol, hrastovu koru i bivacin ako zatreba ( sprej).
Ovo sve znači za početak, a nakon mjesec ću vidjeti kakva je koža aBd kod bebi i skontati jel se trebam iskesati eventualno za mustelu ili uzeti niveu ili becutan i opet ne pretjerivati.
Cucle i bilo kakve flašice mi ne pada na pamet da kupujem, planiram dojiti, a ne znam ni jedan razlog zašto bih djetetu davala cucu, može ga samo omesti u dojenju.
< Poruku je uredio /MMK/ -- 7.9.2010 8:58:23 >