cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: kreme i kozmetika za bebe

clock-img

29.01.2010, 14:58

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Meni je becutan super.........prija bebi a nema prejak miris,a za guzu pavlovicevuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 15:01

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

ja sam dobila dvije kreme vece pakovanje i jednu manje...al na njoj uopste ne pise Ivina krema nego obicna bjela kutijica sa crvenom naljepnicom na kojoj pored imena apoteke jako ruznim rukopisom pise sastav...Lanolim 30% vazelin 30 % i nesto nerazumljivo 40%

to je zato što se ta krema pravi u ljekarni,tj,svaka ljekarna pravi i pakuje u one kutijice i onda stave samo naziv svoje ljekarne,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

29.01.2010, 15:04

clock-img

mamaajna

pencil-img

812

ja vec cetri mjeseca koristim maslinovo ulje za guzu-meduzu,a za tjelo i kosu nivein sanpon i ulje.maslinovo ulje se extra pokazalo na izjedenoj guzi.to je nasa sva kozmetika

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

clock-img

29.01.2010, 15:04

clock-img

milenium

pencil-img

6133

točno tako,svaka ljekarna može pravit ivu kremu,jer sastav je taki da ga imaš i u kući je svojoj možeš pravit.viđala sam i ja te s crvenom naljepnicom al nisam kupovala jer su to baš bile one najmanje,ja sam kupovala one od 100 gr di na njima samo piše na bjeloj naljepnici na sredini''iva krema  100%''user posted image

clock-img

05.02.2010, 12:56

clock-img

Atarka

pencil-img

663

Znate li mozda zasto nigdje ne mogu naci original Pavlovicevu mast? user posted image  Ima samo kopije tipa Pavloderm, a to necemo.

30.09.2009

clock-img

05.02.2010, 15:25

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ima pavlovićeva krema u interexu sigurno, ai u apotekama

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

05.02.2010, 16:24

clock-img

Atarka

pencil-img

663

Ja sam jucer u Inrerexu na Stupu trazila i prazna polica gdje je stojala krema, u Mercatoru isto.. Reko da nije neka nestasica, a bas nam ta krema odgovara.

30.09.2009

clock-img

05.02.2010, 20:50

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

u mojoj zgradi na Stupu ..ona sarena ...pored mercedesovog salona je apoteka ...ima kupiti Pavlovicevu original i to ova sa kamilicom koja nema onu b.kiselinu...al bas traziti s kamilicom...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

26.02.2010, 21:39

clock-img

Husic10

pencil-img

364

Johnson ona "orginal" valjda u rozoj bocici sam koristila prva 3 mjeseca, jer su je koristili i u bolnici kad sam rodila poslje kupanja bebe i super je. Onda smo presli na Aveeno Baby ona sa lavanderom i kamilicom...jer nam predivno mirisi, nikakvi problema.

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

clock-img

26.02.2010, 21:50

clock-img

Anoniman

E ja imam pitanje, sta vi smatrate orginalnom pavlovicevom kremom?

U mojoj apoteci imaju tri

1. je u kartonskoj kutiji i pise orginal pavloviceva mast

2. u plasticnoj, obicnoj i pise pavloviceva mast ili krema (ne znam ni ja)

3. baby skin (za koju sam cula od par zena da je to zapravo orginalna pavliviceva krema)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja imam ovu prvu i trecu...neke znatne razlike ne vidim...skoro pa isto i mirisu

clock-img

26.02.2010, 22:04

clock-img

niki83

pencil-img

2113

ja mislim da je to ova prva sto si opisala..uz nju dodje i onaj papir sa pojasnjenjima, "historijom nastanka"user posted image , itd.

N&N

clock-img

26.02.2010, 22:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: niki83

ja mislim da je to ova prva sto si opisala..uz nju dodje i onaj papir sa pojasnjenjima, "historijom nastanka"user posted image , itd.

yes, yes...to bi mi bilo jedino i logicno, samo me zbunuse ove zene i baby skinuser posted image

clock-img

26.02.2010, 22:27

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

cime mazete lice svoje bebe? primijetila sam kod lane da se osula po bradi i oko usta u zadnje vrijeme posto puno bali i sve stavlja u usta. mazala sam joj bademovom kremom al ne pomaze...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.02.2010, 22:32

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

mi smo to znali mazati sa hipp kremom sa cinkom, ali samo na te bubuljičice i u vrlo malim količinama, a obično lice mažemo pavlovićevom,a sad povremeno i  a-derma exomega kremom

clock-img

26.02.2010, 22:35

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: škorpija

mi smo to znali mazati sa hipp kremom sa cinkom, ali samo na te bubuljičice i u vrlo malim količinama, a obično lice mažemo pavlovićevom,a sad povremeno i  a-derma exomega kremom

kakva je ta a-derma exomega? nisam cula. gdje si kupila?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.02.2010, 22:37

clock-img

Niina

pencil-img

977

Teacher, moja Nasrin je bila taako osuta po licu i vratu ma nema cim je nisam mazala. I onda sam pocela da studiram te sve kreme i shvatila da je najbolja mustelina stelatopia. I vjeruj sve se povuklo, a bio je zivi horor.  od tada poslije kupanja mazem i lice i tijelo tom kremom.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

26.02.2010, 22:43

clock-img

niki83

pencil-img

2113

nama je bepanthen zakon! za sve user posted image

N&N

clock-img

26.02.2010, 22:44

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

mi smo to znali mazati sa hipp kremom sa cinkom, ali samo na te bubuljičice i u vrlo malim količinama, a obično lice mažemo pavlovićevom,a sad povremeno i a-derma exomega kremom

kakva je ta a-derma exomega? nisam cula. gdje si kupila?

to je ustvari krema za atopijski dermatitisi iako ista marka ima i kolekciju za nadraženu te za oštećenu kožu. ima ih kupiti u apotekama evo pogledaj ovdje o tome  link 

clock-img

26.02.2010, 22:46

clock-img

Anoniman

Ja A. lice mazem s hipp wind und wetter....inace nisam sklona eksperimentisanju pravo sam ziheras sto se toga tice...od samog pocetka samo hipp koristim i bogatim cika hippa i dalje...jedino eto pavlovicevu za guzicetinu. Dobila sam bubchen mlijeko ali mene prpa hvata da mu mijenjam

clock-img

26.02.2010, 22:50

clock-img

Schecherlemica

pencil-img

615

I mi koristimo hipp proizvode i sad zasad smo prezadovoljni...user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

clock-img

26.02.2010, 22:51

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: dadada

Ja A. lice mazem s hipp wind und wetter....inace nisam sklona eksperimentisanju pravo sam ziheras sto se toga tice...od samog pocetka samo hipp koristim i bogatim cika hippa i dalje...jedino eto pavlovicevu za guzicetinu. Dobila sam bubchen mlijeko ali mene prpa hvata da mu mijenjam

ne mjenjaj ništa ako odgovara, ali nama hipp mlijeko recimo nije odgovaralo, ustvari njemu ne odgovara ali meni itekako odgovara pa ga kupujem sebiuser posted image

clock-img

26.02.2010, 22:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

ne mjenjaj ništa ako odgovara, ali nama hipp mlijeko recimo nije odgovaralo, ustvari njemu ne odgovara ali meni itekako odgovara pa ga kupujem sebiuser posted image

user posted image user posted image user posted image ti si king

clock-img

26.02.2010, 23:01

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mazem joj ponekad lice i sa hipp wind und wetter al ne vidim nekog efekta...nije se previse osula al ipak ima tog osipa po bradi, malo po vratu i oko usta

clock-img

26.02.2010, 23:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

mazem joj ponekad lice i sa hipp wind und wetter al ne vidim nekog efekta...nije se previse osula al ipak ima tog osipa po bradi, malo po vratu i oko usta

ma to su zubi garant, a koja krema tu pomaze to ne znamuser posted image

clock-img

26.02.2010, 23:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

Nas je spasila krema Bubchen Wind & Wetter! Nema šta nismo probali...... ja sam ludila. I evo već nekih 10-tak dana B ima krasno lice, konačno! user posted image

Zadnji članci

article-img