cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: kreme i kozmetika za bebe

clock-img

28.01.2010, 14:31

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

original pavloviceva krema je No1 .......milenium original ne mozes kupiti u DM-u

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

28.01.2010, 14:32

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

milenium mozes li mi odgovoriti na pitanju koje postavih za ivinu kremu? jel svaka Ivina kupljena u Mostaru prava?

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

28.01.2010, 15:07

clock-img

bebano

pencil-img

759

IZVORNA PORUKA: mama2009

original pavloviceva krema je No1 .......milenium original ne mozes kupiti u DM-u

Ok zene hvala vam na odgovorima.
E sada me zanima gdje se moze kupiti original Pavloviceva?

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

clock-img

28.01.2010, 15:14

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ja sam napisala u CM-u ne u dm-u,kod nas tada još nije bilo dm-a.ma nije da bi je kupovala nego čisto iz znatiželje sam baš provjeravala,kad tamo 20 neki sastojaka nebi daje šamponuser posted image ,
evo prvi sam put kupila neku bademovu/pharmamed travnik)i sviđa mi seuser posted image ,a sastojci čak ih znam napamet,voda,ulje,zink,vanilija ,prokuhana voda i vazelin tako nešto.

clock-img

28.01.2010, 15:16

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

milenium mozes li mi odgovoriti na pitanju koje postavih za ivinu kremu? jel svaka Ivina kupljena u Mostaru prava?

ivine imaš 2 različite nije bitno jel u mostaru il ovde,jedna je bjelja a druga je malo žuća.sigurno je ta žuta zbog ovog što ste gore spominjali,eto nisam ni ja znala zbog čega mi nekad proda bjelju a nekad žuću.

clock-img

28.01.2010, 15:16

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

ja sam original kupila u RS u apoteci u trznom centru TOM kosta oko 6 KM

clock-img

28.01.2010, 15:20

clock-img

milenium

pencil-img

6133

i ovde je 6,ovisi od kolko ćeš grama,ima najmanja od 20-30grama ta je 3km,pa onda od 50 grama pa od 100 grama.kolko imaš para od tolko grama uzmešuser posted image
ja sam bademovu platila 6km 150ml.tražila sam jgl od pola kila 18km jer mi je najsličnija ivi al nestalo.user posted image

clock-img

28.01.2010, 15:29

clock-img

emy

pencil-img

288

Mi na preporuku patronazne sestre od pocetka koristimo samo sapun (nivea ili becutan) i Ivinu kremu
I zadovoljni smo
Ubrzo ce nam biti 3 mjeseca pa sam mislila probati Bubchen
Ima li neko iskustva sa ovom markom?
Visnja, ja Ivinu kupujem samo u drzavnoj apoteci Stari grad (tako su mi preporucili, neznam zasto)
Malo pakovanje, nikada mi nisu ponudili vece pakovanje ali mozda i ima
Prezadovoljna sam

clock-img

28.01.2010, 15:33

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: bebano

Ok zene hvala vam na odgovorima.
E sada me zanima gdje se moze kupiti original Pavloviceva?

ja sam je kupovala u pvt apotekama... ima kod mene u zgradi...

03.04.`08

clock-img

28.01.2010, 15:35

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Ja kupujem Pavlovicevu kremu u interexu i sad se pitam da li je orginaluser posted image
Dodje u kartonskoj kutijici i meni je stvarno dobra

clock-img

28.01.2010, 15:36

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: emy

Mi na preporuku patronazne sestre od pocetka koristimo samo sapun (nivea ili becutan) i Ivinu kremu
I zadovoljni smo
Ubrzo ce nam biti 3 mjeseca pa sam mislila probati Bubchen
Ima li neko iskustva sa ovom markom?
Visnja, ja Ivinu kupujem samo u drzavnoj apoteci Stari grad (tako su mi preporucili, neznam zasto)
Malo pakovanje, nikada mi nisu ponudili vece pakovanje ali mozda i ima
Prezadovoljna sam

ja sam dobila dvije kreme vece pakovanje i jednu manje...al na njoj uopste ne pise Ivina krema nego obicna bjela kutijica sa crvenom naljepnicom na kojoj pored imena apoteke jako ruznim rukopisom pise sastav...Lanolim 30% vazelin 30 % i nesto nerazumljivo 40%

03.04.`08

clock-img

28.01.2010, 15:38

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Ja kupujem Pavlovicevu kremu u interexu i sad se pitam da li je orginal
Dodje u kartonskoj kutijici i meni je stvarno dobra

ma jeste ne sekiraj se, nije pavlović chanel pa da ga se mora ganjati po in radnjamauser posted image  i ja sma kupovala u interexu, u TOM-u, a odnedavno ima i u mercatoru

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

28.01.2010, 15:39

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

evo kako izgleda originalna Pavloviceva mast

http://www.laboratorijadrpavlovic.com/proizvodi.html

sve druge su dupljak...na zalost te sto se kupe u Lukavici (vidjela sam njihovo pakovanje kad smo skupljale kozmetiku za bebe iz Doma i skroz je drugacije) nisu original

obratite paznju na ovu kremu bez borne kiseline na bazi kamilice!!!

< Poruku je uredio Visnja RR -- 28.1.2010 15:41:04 >

03.04.`08

clock-img

28.01.2010, 15:40

clock-img

emy

pencil-img

288

ja sam dobila dvije kreme vece pakovanje i jednu manje...al na njoj uopste ne pise Ivina krema nego obicna bjela kutijica sa crvenom naljepnicom na kojoj pored imena apoteke jako ruznim rukopisom pise sastav...Lanolim 30% vazelin 30 % i nesto nerazumljivo 40%

Takva je i kod mene, malena sa crvenom naljepnicom
Ne pise naziv ali to je ta famozna mostarska Ivina krema
I stvarno neznam procitati sta je ovo 40%user posted image

clock-img

28.01.2010, 15:40

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi koristimo pharmamedovu i super je, mm je patriota- kod njega samo vazi ona parola: kupujmo domace

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

28.01.2010, 15:41

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Visnja iste su ovakve i u interexu.

clock-img

28.01.2010, 15:44

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

onda je to to...

ovu sto sam ja vidjela a da je kupljena u Lukavici ima cini mi se plavi poklopac...

03.04.`08

clock-img

28.01.2010, 15:46

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

evo kako izgleda originalna Pavloviceva mast

http://www.laboratorijadrpavlovic.com/proizvodi.html

sve druge su dupljak...na zalost te sto se kupe u Lukavici (vidjela sam njihovo pakovanje kad smo skupljale kozmetiku za bebe iz Doma i skroz je drugacije) nisu original

obratite paznju na ovu kremu bez borne kiseline na bazi kamilice!!!

ova je kod mene i pise original P. oko 6 KM u apoteci, cak me teta pitala zelim li original ili obicnu

clock-img

28.01.2010, 16:00

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Meni je apotekarka rekla da su sve one iste samo drugo pakovanje i da je sve to sminka. Razlikuju se u nijansama masnoce i pakovanju. Najbolje bi bilo
da mi nazovemo direkt Pavlovica i pitamo ga koja je njegova orginalna krema!user posted image

clock-img

28.01.2010, 18:26

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

a nama baš ova pavlovićeva s kamilicom ne odgovarauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

28.01.2010, 18:47

clock-img

ivancica09

pencil-img

8

Evo i mene malo

Kod nas patronazne sestre savjetuju samo Pavlovicevu kremu za cijelo tijelo ,a kupanje sa merima sapunom.
Moja maca je sada 6.mjeseci i od prvog dana koristimo sve kako je sestra rekla i nismo imali nikakvih problema.
Krema ima dugu tradiciju,pa valjda to nesto znaci...

Pozdrav

clock-img

28.01.2010, 19:02

clock-img

Anoniman

Pavloviceva, i Nivein sampon za tijelo i kosu + mlijeko za tijelouser posted image

clock-img

28.01.2010, 19:09

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

Koza je nas najveci organ i sve sto se stavlja na kozu udje u nas krvotok. Sve sto ne biste pojeli nemojte stavljati ni na kozu, pogotovu kozu beba. Moj sin je imao atopijski dermatitis, i tek kada sam izbacila sve kreme i kremice, i samo ga mazala maslinovim uljem nakon kupanja, sam mu uspjela izlijeciti dermatitis. 

clock-img

28.01.2010, 22:46

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

IZVORNA PORUKA: boogy woogy

Koza je nas najveci organ i sve sto se stavlja na kozu udje u nas krvotok. Sve sto ne biste pojeli nemojte stavljati ni na kozu, pogotovu kozu beba. Moj sin je imao atopijski dermatitis, i tek kada sam izbacila sve kreme i kremice, i samo ga mazala maslinovim uljem nakon kupanja, sam mu uspjela izlijeciti dermatitis. 

Slazem se s tobom. Ja upravo razmisljam da izbacim bademovu kremu i da bebinu guzu mazem samo bademovim uljem, jer sam se na vlastitoj kozi (bukvalno user posted image ) uvjerila koliko je dobro. Ja se cijeli zivot trackam nekim kremama i vazda imam problem s kozom, a MM nikad ali nikad ne stavlja nikakvu kremu i ima bolji ten nego ja.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

clock-img

29.01.2010, 14:56

clock-img

lirio

pencil-img

491

prvo koristili niveu sensitiv a sad prešli na chicco...ma ne mogu se namirisati svoje bebice, a koža je extra nježna, naročito kad se namažemo hidratantnom kremicom...mmmmmmmmmmm kako smo mirisni i nježni...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

Zadnji članci

article-img