Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
original pavloviceva krema je No1 .......milenium original ne mozes kupiti u DM-u
28.01.2010, 14:32
Visnja RR
15102
milenium mozes li mi odgovoriti na pitanju koje postavih za ivinu kremu? jel svaka Ivina kupljena u Mostaru prava?
28.01.2010, 15:07
bebano
759
IZVORNA PORUKA: mama2009
original pavloviceva krema je No1 .......milenium original ne mozes kupiti u DM-u
Ok zene hvala vam na odgovorima. E sada me zanima gdje se moze kupiti original Pavloviceva?
28.01.2010, 15:14
milenium
6133
ja sam napisala u CM-u ne u dm-u,kod nas tada još nije bilo dm-a.ma nije da bi je kupovala nego čisto iz znatiželje sam baš provjeravala,kad tamo 20 neki sastojaka nebi daje šampon , evo prvi sam put kupila neku bademovu/pharmamed travnik)i sviđa mi se ,a sastojci čak ih znam napamet,voda,ulje,zink,vanilija ,prokuhana voda i vazelin tako nešto.
28.01.2010, 15:16
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
milenium mozes li mi odgovoriti na pitanju koje postavih za ivinu kremu? jel svaka Ivina kupljena u Mostaru prava?
ivine imaš 2 različite nije bitno jel u mostaru il ovde,jedna je bjelja a druga je malo žuća.sigurno je ta žuta zbog ovog što ste gore spominjali,eto nisam ni ja znala zbog čega mi nekad proda bjelju a nekad žuću.
28.01.2010, 15:16
mama2009
2192
ja sam original kupila u RS u apoteci u trznom centru TOM kosta oko 6 KM
28.01.2010, 15:20
milenium
6133
i ovde je 6,ovisi od kolko ćeš grama,ima najmanja od 20-30grama ta je 3km,pa onda od 50 grama pa od 100 grama.kolko imaš para od tolko grama uzmeš ja sam bademovu platila 6km 150ml.tražila sam jgl od pola kila 18km jer mi je najsličnija ivi al nestalo.
28.01.2010, 15:29
emy
288
Mi na preporuku patronazne sestre od pocetka koristimo samo sapun (nivea ili becutan) i Ivinu kremu I zadovoljni smo Ubrzo ce nam biti 3 mjeseca pa sam mislila probati Bubchen Ima li neko iskustva sa ovom markom? Visnja, ja Ivinu kupujem samo u drzavnoj apoteci Stari grad (tako su mi preporucili, neznam zasto) Malo pakovanje, nikada mi nisu ponudili vece pakovanje ali mozda i ima Prezadovoljna sam
28.01.2010, 15:33
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: bebano
Ok zene hvala vam na odgovorima. E sada me zanima gdje se moze kupiti original Pavloviceva?
ja sam je kupovala u pvt apotekama... ima kod mene u zgradi...
28.01.2010, 15:35
Dida79
3252
Ja kupujem Pavlovicevu kremu u interexu i sad se pitam da li je orginal Dodje u kartonskoj kutijici i meni je stvarno dobra
28.01.2010, 15:36
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: emy
Mi na preporuku patronazne sestre od pocetka koristimo samo sapun (nivea ili becutan) i Ivinu kremu I zadovoljni smo Ubrzo ce nam biti 3 mjeseca pa sam mislila probati Bubchen Ima li neko iskustva sa ovom markom? Visnja, ja Ivinu kupujem samo u drzavnoj apoteci Stari grad (tako su mi preporucili, neznam zasto) Malo pakovanje, nikada mi nisu ponudili vece pakovanje ali mozda i ima Prezadovoljna sam
ja sam dobila dvije kreme vece pakovanje i jednu manje...al na njoj uopste ne pise Ivina krema nego obicna bjela kutijica sa crvenom naljepnicom na kojoj pored imena apoteke jako ruznim rukopisom pise sastav...Lanolim 30% vazelin 30 % i nesto nerazumljivo 40%
28.01.2010, 15:38
škorpija
6649
Ja kupujem Pavlovicevu kremu u interexu i sad se pitam da li je orginal Dodje u kartonskoj kutijici i meni je stvarno dobra
ma jeste ne sekiraj se, nije pavlović chanel pa da ga se mora ganjati po in radnjama i ja sma kupovala u interexu, u TOM-u, a odnedavno ima i u mercatoru
sve druge su dupljak...na zalost te sto se kupe u Lukavici (vidjela sam njihovo pakovanje kad smo skupljale kozmetiku za bebe iz Doma i skroz je drugacije) nisu original
obratite paznju na ovu kremu bez borne kiseline na bazi kamilice!!!
< Poruku je uredio Visnja RR -- 28.1.2010 15:41:04 >
28.01.2010, 15:40
emy
288
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja sam dobila dvije kreme vece pakovanje i jednu manje...al na njoj uopste ne pise Ivina krema nego obicna bjela kutijica sa crvenom naljepnicom na kojoj pored imena apoteke jako ruznim rukopisom pise sastav...Lanolim 30% vazelin 30 % i nesto nerazumljivo 40%
Takva je i kod mene, malena sa crvenom naljepnicom Ne pise naziv ali to je ta famozna mostarska Ivina krema I stvarno neznam procitati sta je ovo 40%
28.01.2010, 15:40
teacher75
5394
mi koristimo pharmamedovu i super je, mm je patriota- kod njega samo vazi ona parola: kupujmo domace
28.01.2010, 15:41
Dida79
3252
Visnja iste su ovakve i u interexu.
28.01.2010, 15:44
Visnja RR
15102
onda je to to...
ovu sto sam ja vidjela a da je kupljena u Lukavici ima cini mi se plavi poklopac...
sve druge su dupljak...na zalost te sto se kupe u Lukavici (vidjela sam njihovo pakovanje kad smo skupljale kozmetiku za bebe iz Doma i skroz je drugacije) nisu original
obratite paznju na ovu kremu bez borne kiseline na bazi kamilice!!!
ova je kod mene i pise original P. oko 6 KM u apoteci, cak me teta pitala zelim li original ili obicnu
28.01.2010, 16:00
babina beba
825
Meni je apotekarka rekla da su sve one iste samo drugo pakovanje i da je sve to sminka. Razlikuju se u nijansama masnoce i pakovanju. Najbolje bi bilo da mi nazovemo direkt Pavlovica i pitamo ga koja je njegova orginalna krema!
28.01.2010, 18:26
škorpija
6649
a nama baš ova pavlovićeva s kamilicom ne odgovara
28.01.2010, 18:47
ivancica09
8
Evo i mene malo
Kod nas patronazne sestre savjetuju samo Pavlovicevu kremu za cijelo tijelo ,a kupanje sa merima sapunom. Moja maca je sada 6.mjeseci i od prvog dana koristimo sve kako je sestra rekla i nismo imali nikakvih problema. Krema ima dugu tradiciju,pa valjda to nesto znaci...
Pozdrav
28.01.2010, 19:02
Anoniman
Pavloviceva, i Nivein sampon za tijelo i kosu + mlijeko za tijelo
28.01.2010, 19:09
boogy woogy
777
Koza je nas najveci organ i sve sto se stavlja na kozu udje u nas krvotok. Sve sto ne biste pojeli nemojte stavljati ni na kozu, pogotovu kozu beba. Moj sin je imao atopijski dermatitis, i tek kada sam izbacila sve kreme i kremice, i samo ga mazala maslinovim uljem nakon kupanja, sam mu uspjela izlijeciti dermatitis.
28.01.2010, 22:46
malena sharena
1196
IZVORNA PORUKA: boogy woogy
Koza je nas najveci organ i sve sto se stavlja na kozu udje u nas krvotok. Sve sto ne biste pojeli nemojte stavljati ni na kozu, pogotovu kozu beba. Moj sin je imao atopijski dermatitis, i tek kada sam izbacila sve kreme i kremice, i samo ga mazala maslinovim uljem nakon kupanja, sam mu uspjela izlijeciti dermatitis.
Slazem se s tobom. Ja upravo razmisljam da izbacim bademovu kremu i da bebinu guzu mazem samo bademovim uljem, jer sam se na vlastitoj kozi (bukvalno ) uvjerila koliko je dobro. Ja se cijeli zivot trackam nekim kremama i vazda imam problem s kozom, a MM nikad ali nikad ne stavlja nikakvu kremu i ima bolji ten nego ja.
29.01.2010, 14:56
lirio
491
prvo koristili niveu sensitiv a sad prešli na chicco...ma ne mogu se namirisati svoje bebice, a koža je extra nježna, naročito kad se namažemo hidratantnom kremicom...mmmmmmmmmmm kako smo mirisni i nježni...