cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: kreme i kozmetika za bebe

clock-img

27.01.2010, 22:42

clock-img

Anoniman

A kako tek ociste obucu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Izvinite na Off T

clock-img

27.01.2010, 22:43

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

I brzinski umivaonik, kadu i wc dasku user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

27.01.2010, 22:44

clock-img

sheri

pencil-img

1515

mi smo posljednji put probali hipp maramice i bas su ok, mada su poskupe 56 komada 5,60km u DM-u. ali, ok su mi, nisu mi ni suhe ni pretjerano natopljene jer ne volim ni kad su mokreuser posted image user posted image .

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

27.01.2010, 22:46

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Prije sam koristila sve niveine proizvode sem bademove donmace nase iz apoteke a sad sam presla na becutan i super mi je samo me zanima da li su ijednu bebu svrbile okice od becutan kupke jer sam primjetila da ih stalno trlja otkako smo presli na tu kupku mada mislim da nije to u pitanju...miris je super,koza njezna...I ja cu se morati okupati u njojuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

27.01.2010, 22:47

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Nama su johnsons maramice najbolje 64 kom-3 eura..user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

27.01.2010, 22:47

clock-img

Anoniman

Joj stavrno, kako smo zivjeli prije, bez tih vl. maramica...?
Koristim ih za sve(ponajmanje za ono za sto su prvenstveno izmisljeneuser posted image ): za brisanje obuce, za prisanje stolice od farah, za brisanje ruka(cim dohvatim lift, neku javnu steku...), za WC dasku, za brisanje mont jakneuser posted image kad je uprscu nesavjesni vozaci na ulici, za "bracne" zgode i nezgodeuser posted image user posted image user posted image ....ih ima toga jos.user posted image

clock-img

27.01.2010, 22:49

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Apotekarka
I ja cu se morati okupati u njojuser posted image

Bas sad htjedoh da ti preporucim, okupaj se i ti, pa provjeri jel tebe peckaju oci! Takve testove sam redovno radila!user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

27.01.2010, 22:50

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Bas sad htjedoh da ti preporucim, okupaj se i ti, pa provjeri jel tebe peckaju oci! Takve testove sam redovno radila!user posted image user posted image user posted image

Hm onda muz nece htjeti s mene sici bit cu sva mekana ko djecja guzauser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2010, 22:51

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Hm onda muz nece htjeti s mene sici bit cu sva mekana ko djecja guzauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sutra se odmah kupam s ovim user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

27.01.2010, 22:52

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Ovaj, bila sam ozbiljna!

Ali eto razlicita su tumacenja!user posted image

clock-img

27.01.2010, 22:53

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Ovaj, bila sam ozbiljna!

Ali eto razlicita su tumacenja!

Probat cu bas da vidim...

clock-img

27.01.2010, 22:54

clock-img

Anoniman

Mi nismo nikad koristili Becutan, ali kako ste ga pocele hvaliti, probacu dr. put. Mi koristimo Hipp i Niveu i Bubchen do sada.
Od maramica nema sta nismo probali Hipp Septona, Johnsons, Nivea, Violeta, Higgi, neke Vinks(turske, nisu lose), Dm-ove...i sve su nam Ok. Ali najvise koristimo Higgi od Violete.

clock-img

27.01.2010, 22:56

clock-img

Nellica

pencil-img

220

Becutan mmmm, ja sam koristila becutan kupke par godina :))), a za bebu koristim trenutno sapun penaten i niveinu kupku i naravno bademovu kremu.
Lice sam jednom namazala penaten kremom i bebana se izasula user posted image user posted image user posted image

Dali neko zna ima li po radnjama za kupiti niveina krema za lice zaštitna protiv vjetra i hladnoće????

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

clock-img

27.01.2010, 22:56

clock-img

neki

pencil-img

3476

Ja sam neki dan otkrila neke u Konzumu KPLUS vl. maramice,svijetlo plavo pakovanje,kostaju 2,90KM,ma odlicne,ni presuhe a ni previse vlazne,pa probajte,nama se svidjajuuser posted image user posted image user posted image
I fino mirisuuuuuuuuuuuuuuser posted image

< Poruku je uredio neki -- 27.1.2010 22:57:18 >

clock-img

27.01.2010, 22:57

clock-img

Anoniman

E i mi smo te probali, preeedobre su.

clock-img

27.01.2010, 22:58

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Neki, mi trenutno koristimo te maramice i super su nam, samo uzimamo one druge (kao neko krem pakiranje).

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

27.01.2010, 22:59

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Nellica

Dali neko zna ima li po radnjama za kupiti niveina krema za lice zaštitna protiv vjetra i hladnoće????

Ima u DM-u!user posted image

clock-img

27.01.2010, 23:00

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

A od maramica koristimo od pocetka (sa nekoliko neuspjesnih izleta) Nivea Soft and Clean!

clock-img

27.01.2010, 23:02

clock-img

neki

pencil-img

3476

Pahuljica,Mya,supeeeeer suuser posted image user posted image user posted image
Probacemo i mi to krem pakovanjeuser posted image

clock-img

27.01.2010, 23:20

clock-img

Super dada

pencil-img

198

Mi od pocetka koristimo Nivea kupku za kupanje, a za sva mazanja: guza, lice, ogrebotine itd koristimo Orginalnu Pavlovicevu mast. Ova mast je neprikosnovena.

Car mamin je stigao 13.8.2009.

clock-img

27.01.2010, 23:22

clock-img

Super dada

pencil-img

198

Ah da, za zastitu lica od hladnoce  koristimo Pantenol. 

Car mamin je stigao 13.8.2009.

clock-img

27.01.2010, 23:24

clock-img

Anoniman

Joj mi vam nista od krema ne koristimo, niti smo koristili...Samo bademovu za guzu, a ka je bila skroz malena, ako bih osjetila da joj je malo suho lice, onda bih je bademovom i po licu malkice namazala.
Nesto ne volimo puno "hemije"...

clock-img

27.01.2010, 23:28

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

guza, lice, ogrebotine itd koristimo Orginalnu Pavlovicevu mast. Ova mast je neprikosnovena.

Slažem seuser posted image , probamo mi svašta ali pavlovićeva uvijek ostaje broj 1

clock-img

27.01.2010, 23:31

clock-img

Anoniman

I Jekoderm je jaaako dobar. Probajte.

clock-img

27.01.2010, 23:32

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: pahuljica farah

I Jekoderm je jaaako dobar. Probajte.

super je, nas je spasio od ojeda na pocetku ,al mu ne volim miris. inace korostimo za lice hipp-ovu kremu wind und wetter, a za guzu pharmamedovu bademovu. ostalo su uglavnom dm-baby love proizvodi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Zadnji članci

article-img