Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
babylove ulje, bubchen kupka, sampon ne koristimo jos, krema za guzu nevenova, za lice bademova a kad ima nesto po licu jekoderm i nestane za dan...
01.01.2010, 20:24
Bubana
150
Mustelin baby sampon 2u1 za kupanje , Mustelino mlijeko za tijelo , a bademovu kremu za guzu .
01.01.2010, 20:39
Mya_81 RR
5531
Mi koristimo uglavnom sve Johnson's, jedino guzu mažemo Becutan kremom...
05.01.2010, 14:31
malena sharena
1196
Evo vec jedno 15-tak dana koristim samo sapun A DERMA, koji je potpuno prirodan, njime perem i tijelo i glavicu. Vrlo je blag, koza poslije kupanja bude glatka, kosica svilena i mirisljava, tako da sam zadovoljna . Malu guzu mazem bademovom kremom. Za njegu bebece koze koristim bademovo ulje, ali rijetko.
Ne znam, ja nekako inace ne volim upotrebljavati mnogo tih hemikalija. Nekad sam bila luda za samponima, losionima i raznim mazama, ali sad se trudim presaltati na prirodnu kozmetiku.
08.01.2010, 12:13
bobilica
11
za guzu koristimo bademovu kremu, ali samo i isključivo onu što proizvodi Galas, znači apoteka Sarajevo. Za tuširanje-kupka i kreme za tijelo ili losion za tijelo (ljeti koristimo losion) je uvijek ADERMA zelena kolekcija...super kremice, malo skuplje, ali su namjenjene dječijoj koži... Jednom dva puta kada je dobio pelenski osip, koristili smo Mustelinu kremu protiv ojeda i za dan je sve prošlo
Ove kremice koristimo po preporuci naše dugogodišnje prijateljice i pedijatrice...mada sam ja bila pripremila kompletnu Mustela kolekciju, koju sam sama koristila Ipak i mustela je super, ali znam da bebicama ne treba mješati kremice i često mjenjati...
Po iskustvima prijateljica znam da hvale Nivea mlijeko za tijelo (u bijeloj bočici) i tu kolekciju, a krema za guzu Pavloderm ili Galas bademova.
Postoji i kremica bademova koju Travnik (Pharamed) proizvodi, ali ona je sve samo ne badem krema..prvo što ima miris i dodatke vanilije pa nadalje...
08.01.2010, 14:05
reallove
5807
Mi koristimo bademovu kremu za guzu,super je ovdje je nema pa narucujemo iz bosne...losione,kreme jos nikakve ne koristimo..probali smo Johnson ulje ali se javio osip,tako smo prestali..
08.01.2010, 17:14
nikita
1945
Za guzu koristimo Ivinu kremu, sampon Nivein, ulje Niveiono i krema za lice Bekutan
08.01.2010, 17:21
Schecherlemica
615
Za malu guzu koristimo bademovu kremu,a ostalo nam je HIPP kozmetika i zasad smo super zadovoljni...
09.01.2010, 00:11
milenium
6133
evo jedna mala informacija,pošto je Ivina krema jako skupa,možete koristiti Ivinu kremu od oko pola kg čini mi se da dođe a košta 18 km,a to je cjena za 2 male kreme i pola treće.samo ima malo moderniji naziv,sad ću pronaći na netu kako izgleda kutija tj kutlača,isto izgleda,isto miriše,gustoća iste ,sve!dosta mama to koristi.
09.01.2010, 00:13
veeseelaa
20552
ja često koristim bepanten plus, mada je pri ruci i pavlovićeva A bademova me but nervira jer se teško razmazuje
09.01.2010, 00:15
milenium
6133
JGL dječja mast
Pripravljena je prema tradicionalnoj ljekarničkoj recepturi. Štiti od nastajanja neugodna crvenila, iritacije i upale kože u području pelena. Namijenjena je za svakodnevnu zaštitu i njegu nježne kože novorođenčadi i djece.U tri praktična pakiranja: za kućnu uporabu pogodno veliko pakiranje od 500ml i srednje od 150ml, a za putovanja pakiranje od 50ml.
09.01.2010, 00:18
milenium
6133
evo ovu u sredini od pola kg ja trošim otkad se rodio,skoro godinu i 5mj,i ostalo mi još malo u kutijici.ja to izvadim i nametnem u one male kutijice od iva kreme da mi zauzima manje mjesta kad idem negdje.kad mi se potroši onda opet prebacim iz te velike. neke su na ovoj temi već spominjale da koriste ovu kremu.
14.01.2010, 17:32
malena sharena
1196
Evo maloprije gledam sastav ovog A DERMA sapuna koji m koristimo i nesto mi zape za oko titanium dioxid. Odmah ukucam na google i imam sta vidjeti - navodno su kalifarnijski naucnici utvrdili da je kancerogen . Navodno ga ima i u kremama za suncanje. Sapun je zavrsio u kanti, a ja vise ne znam cime da kupam bebaca, a da je prirodno. Muz me zeza, kaze, kabas ti je najprirodniji. Uglavnom, ako vodite racuna o tim stvarima, obratite paznju na ovaj sastojak.
14.01.2010, 17:53
niki83
2113
meni se ipak najvise svidjaju Nivea proizvodi, tako da koristimo samo sapun za kupanje, ulje i kremu za mazanje i masazu, a za svakodnevnu upotrebu mazanja guze smo 2 mjeseca koristili Bepanthen (Bayer) narucivali iz Njemacke,stvarno je nezamjenjiv..ali da bebi ne postala imuna na njega sad smo presli na bademovu
14.01.2010, 18:24
anidla
3683
mi smo stvarno imali problema sa licem...na kraju je zavrsio na kortikosteroidima i kad sam saznala za njihovo djelovanje, kreme su bacene...osip se bio povukao i nakon prestanka sa mazanjem krema opet se pocelo vracati...mm i ja smo Nou samo umivali cistom vodom i drzali osip pod kontrolom...pedijatrica nam je spomenula kremu A-Derma Exomega i mazemo s njom lice poslije kupanja...koza je podnosi i nije vise hrapava i crvena....Hvala Bogu...tijelo mazemo Pavlovicevom i tijelo je cisto kao suza...Mustelinu kupku smo kupili i zadovoljni smo
14.01.2010, 19:49
lilith
304
mi koristimo za kupanje chicco 2u1 kupka i sampon,odnosno kao neki fluid a za lice,guzu i citavo tijelo bademovu ali iskljucivo od apoteka sarajevo..super nam stimma,ali .nervira me sto su pakovanja mala...kutijica kosta 4,km a nama bude 3 dana
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
14.01.2010, 23:32
Candy
89
Za kupanje bebe koristim Babylove ili Becutan sapun, i za lice i za tijelo... Babylove sapun nema nijedan stetan sastojak, provjerila sam... A guzu mazem Pharmamed bademovom kremom, a do sada nije imala nikakvog osipa
15.01.2010, 10:22
maja78 RR
4163
Za kupanje u pocetku nivein sapun i sampon, samponom nisam bila zadovoljna pa sam presla na bekutan. Od krema mi je dobra pavloviceva, bademova od apoteka sarajevo, i nedavno sam otkrila bekutan sa nevenom e ona me odusevila i mislim da cu joj dugo vijerna biti. Po potrebi nekad a-dermu ako ima nesto posebno
15.01.2010, 11:52
škorpija
6649
mi smo dobili na poklon nivein šampon i bebi je stalno plakao kada ga kupam s njim, pa sma prestala i pošto je stajao u kupatilu hadje rekoh da ga ja probam i ostala sma paf: jer GROZNO nagriza oči, pa meni je došlo da plačem a ne jadnom bebeiju, dok recimo s hippom nisam imala tih problema. Od sada ja uvijek prva probam svu bebi komzetiku, ako mom licu ne paše pa njegovom neće sigurno
Da li ste vi male bebe kupali s kupkama, mi samo koristimo sampon za kosu, a tijelo saperem vodom, ne koristimo nikakvu kupku, ne znam bi li trebala poceti
17.01.2010, 11:52
škorpija
6649
e mi nismo koristili ovaj nivein šampon, nego onaj skroz plava neprozirna bočica i taj nam je bio previše jak. a milism da je dovoljno koristiti ili samo šampon ili samo kupku, oboje istovremeno je previše. doduše mi se ne kupamo svaku noć šamponom, nego čistom vodom , a svaki 4-5 dan šamponiramo kosu, u nas je onaj hipp gel istovremeno i šampon i kupka
17.01.2010, 12:45
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: nikita
Da li ste vi male bebe kupali s kupkama, mi samo koristimo sampon za kosu, a tijelo saperem vodom, ne koristimo nikakvu kupku, ne znam bi li trebala poceti
ja sam svoju od pocetka kupala samo niveinim sapunom (znaci i kosicu i tijelo)..i nikad hvala Bogu problema, a tako se lahko spere sve..jos ne razmisljam o samponima..
17.01.2010, 14:44
reallove
5807
Jeli neko probao SCHWARZKOPF sampon za bebe GLEEMO se zove,mi smo probali i super je,jos uvijek koristimo samo sampon,nikakve kreme(osim bademove za guzu ),kupke i ostalo..
17.01.2010, 20:26
Nunny
655
mi za kupanje koristimo Chicco No Tears Bath Shampoo, a za masazu mlijeko isto Chicco naravno bademovu kremu garderobicu perem arielom i stavljam mu Chicco omeksivac i do sada hvala Bogu nije bilo iritacija ni problema...
27.01.2010, 13:34
niki83
2113
neko je spominjao a-derma kremu za lice..zanima me gdje ste to uspijevali nabaviti..apotekama? i je li zaista dobra za suhu kozu na bebinom licu?