Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
meni je domino efekt zakon...je stariji ali je fenomenalan!!!
10.07.2009, 13:15
bubamara80
389
IZVORNA PORUKA: Anushka
.. Isto podebljavam preporuku ja cu budan sanjati predivan film. ..
prelijep film sa Robin Williamsom.
Moja preporuka nedavno gledala komediju Stepbrothers (2008) također ko voli seriju preporučijem i film Sex and City za razonodu City of Ember (2008)
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
Moje srce se rodilo 25.09.2008
20.07.2009, 13:26
poetesa
242
ja sam gledala jedan prelijep film koji bih svima preporučila: Legenda o pijanistu ( a to nije onaj "Pijanist" sa A.Brodyjem )
20.07.2009, 13:44
Blue rose RR
4361
Changeling, Bride wars, Australia, Gran torino. I sinoć sam gledala na Hayatu film "Gol", oduševila se.
jos uvijek sretno samujemo
"...The future''s in the air I can feel it everywhere Blowing with the wind of change..."
07.08.2009, 07:39
poetesa
242
molim forumašice da napišu i na bosanski, jer neke nisu baš maheri za eng. naziv filma Evo ja sam sinoć gledala jedan film, svidio mi se i po istinitom je događaju a volim i ove glumice u glavnim ulogama:
Bilješka o jednom skandalu, sa Judi Dench i Cate Blanchette
07.08.2009, 13:32
tap3ah
358
IZVORNA PORUKA: poetesa
Zna li neko kako se može nabaviti i pogledati film o Christiani F. po onoj knjizi Mi djeca s kolodvora Zoo?
Znam ja linkove za skinuti ... javi se na PP pa ti dam linkove..... ne znam smijem li ovdje staviti
molim forumašice da napišu i na bosanski, jer neke nisu baš maheri za eng. naziv filma Evo ja sam sinoć gledala jedan film, svidio mi se i po istinitom je događaju a volim i ove glumice u glavnim ulogama:
Bilješka o jednom skandalu, sa Judi Dench i Cate Blanchette
joj draga ja bih ti radije napisala na bos nego an eng...ali kad nisam gledala kod nas, ne znam ni ima li, a veze nemam kako bi to nasi preveli... jer je u vecini slucajeva orginalni naziv i prevod nigdje veze s vezom...
eh sad je li iko pokusao www.surfthechannel.com ??? ne vjerujem da su i to zabranili...jer u biti ne skidas filmove nego ih gledas online...nesto kao youtube samo sa punoooo vecom bazom podataka... i oni ne hostiraju podatke samo linkove do istih...uglavnom pokusajte od serija filmova dokumentaraca pa nadalje....
12.08.2009, 10:21
tap3ah
358
Pregledao se sinoć
Anđeli i demoni
.... mnogo mi je lakši za svariti od Da Vinčijevog koda
Jesi gledao Da Vinčijev KOD?? Nisam, ali jesam KOD Amiđe Idriza
< Poruku je uredio tap3ah -- 12.8.2009 10:23:34 >
21.08.2009, 22:35
acudesa
7725
"Sweet November," (slatki novembar) romantična drama -Keanu Reeves ("The Matrix,") i Charlize Theron ("The Legend of Bagger Vance")
Film je tako romantičan, gledala ga nekoliko puta
21.08.2009, 22:47
leli§
1201
kod nas su sljedeci filmovi bili na repertoaru ovih dana
- ice age 3 ---FENOMENALAN - terminator- salvation (spasenje?)- odlican - ponovo 17--- onako nije los - zadnja kuca na lijevo (the last house on the left)- FENOMENALAN - nerodjen (unborn)- ONAKO - state of play (ovo ni izbliza ne znam kako su preveli)-DOBAR - crank 2- FENOMENALAN (iako je crank 1 puno bolje) - wolverine -DOBAR
21.08.2009, 22:54
acudesa
7725
ti baš aktivna leli, ja više sada gledam dječije a najbolji mi je Pepeljuga (disney-eva) sramota me reći da i otplačem uz nju, ali je pravo dobra i tako prenosiva u ovaj naš život (samo ja mijenjam likove: Maćeha-svekrva)