Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
08.04.2015, 23:02
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Galicia
Rosewater obavezno pogledaj, strani je. GLumi onaj tip iz Y tu mama tambien.
Gael garcia bernal jedan od meni drazih glumaca. Vidjela sam ga uzivo proslog ljeta na sarajevo film festivalu. Jako je prijatan i skroman Jesi li ga gledala u filmu bad education od almodovara? Tamo je bio odlican!
Odgledah i http://www.imdb.com/title/tt1809398/?ref_=nv_sr_1 Prema istinitoj ziv. prici film snimljen, tezak...Ali odlicno obradjen film, odlicna gluma i opet topla preporuka ko voli takve(malo teze zivotne price)filmove gledati.
25.05.2015, 11:12
teacher75
5394
spominjala sam i ja ovdje ubroken. odlican.
25.05.2015, 11:13
BraMar
78
Sorry ako ponavljam nečiju preporuku ali meni je Sonja&bik fantastičan film (gledala sa yout..)! Inače ne volim domaće filmove (ex yu) ali sam ovaj na preporuku odgledala i nisam se pokajala
25.05.2015, 14:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
spominjala sam i ja ovdje ubroken. odlican.
Po tvojoj preporuci sam ga i odgledala.
25.05.2015, 18:19
teacher75
5394
I mi se navukli na the walking dead. Bas dobra serija