Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jest. Bas je dobar. I ja sam ga ovdje spominjala prije par dana
Neki dan ja pokrenem The Loft na Filmoviziji, kad ono film na holandskom, hajd reko, vrijedi "muke" ipak igra Miller:))) i nakon 40 minuta skontam da je americka verzija remake:D zaustavim holandski film, nadjem americki i pocnem ispocetka. Glumice su ljepse u holandskoj verziji.
Inace gledam samo zabavne filmove, koji me nece nicemu nauciti niti opteretiti. Ovo zadnje mi je glavno. Kad vidim kako teske drame gledate, skupi mi se zeludac samo od citanja sazetka na imdb. Dakle, drame - no, no.
Neki dan ja pokrenem The Loft na Filmoviziji, kad ono film na holandskom, hajd reko, vrijedi "muke" ipak igra Miller:))) i nakon 40 minuta skontam da je americka verzija remake:D zaustavim holandski film, nadjem americki i pocnem ispocetka. Glumice su ljepse u holandskoj verziji.
Inace gledam samo zabavne filmove, koji me nece nicemu nauciti niti opteretiti. Ovo zadnje mi je glavno. Kad vidim kako teske drame gledate, skupi mi se zeludac samo od citanja sazetka na imdb. Dakle, drame - no, no.
da potpišem minju
ja volim filmove zabavne ala Gone Girl i ovaj The Loft da imaju radnju napetu, da me neće opteretiti, da su napucani do bola (da vidim kako im je u kući ), dobri frajeri, dobre cure, poslovi, ofisi, auta i čuda i ranju tu ubaciš i nema da ne valja
23.03.2015, 17:27
teacher75
5394
Volim ja i dobar triler i dobru dramu i dobru komediju. Samo da je film dobar, kvalitetan. Da je po mogucnosti orginalan i neizvjestan i da je dobra gluma