Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
A jeste mazohistične, šta će vam film za plakanje? Ja sam takve samo ko tinejdžerka gledala, pa mi onda moj "nazovi" problem s dečkom smiješan bude
Volim zivotne filmove pune emocija, pa da se bas uzivim i da ih dozivim, da ostave neki jak utisak na mene, a zivot nije uvijek lijep sa sretnim krajem
01.02.2015, 17:48
maja78 RR
4163
sad gledala stari film, zaboravila koliko je dobar
"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
01.02.2015, 19:29
aazra
2141
I ja izbjegavam te "filmove za plakanje"...bit će da sam mnoge suze isplakala pa oguglala . Jedan uz koji sam prolila litar suza je Titanic, a iz ove perspektive mi je patetičan, ima ih još...
Od mene preporuka za "Nepodnošljivu lakoću postojanja", posebno ukoliko niste čitale roman...romantika, kompleksnost zivota i emocija, a ni erotike ne fali..
Odličan ja sam juče na tv-u gledala "Ja, robot". Gledala sam ga poodavno, pa sinoć opet. Nisam fan W.Smitha, ali eto volim fantastiku, pa mi je i film zanimljiv.
A neki dan pogledah Grand Budapest Hotel, OK, ali da sam luda za njim i ne baš.
02.02.2015, 10:33
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: teacher75
a zivot nije uvijek lijep sa sretnim krajem
Baš zato što nije, neću da to gledam i na filmu
02.02.2015, 10:34
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: MicoTico
pa nemoj, ko te tjera
02.02.2015, 10:36
MicoTico
340
pa nemoj, ko te tjera
Ma niko bona, samo komentarišem
02.02.2015, 11:00
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
02.02.2015, 11:25
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
sad gledala stari film, zaboravila koliko je dobar
Odličan ja sam juče na tv-u gledala "Ja, robot". Gledala sam ga poodavno, pa sinoć opet. Nisam fan W.Smitha, ali eto volim fantastiku, pa mi je i film zanimljiv.
A neki dan pogledah Grand Budapest Hotel, OK, ali da sam luda za njim i ne baš.
meni je Will Smith odlican glumac i volim filmove sa njim
vidjela sma i ja sinoc I robot ali je vec odavno poceo pa nisam se ukljucivala, odlican je
Za Grand Budapest Hodetl isto misljenje
02.02.2015, 20:43
Galicia
2433
Posto je kod nas snjezna oluja, danas nam je filmski dan. Ovo planiramo:
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
a gdje ih gledas ??? jel i oni imaju na filmoviziji ?
< Poruku je uredio Mirkica -- 5.2.2015 11:53:27 >